To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

k-mart - Wto 07 Lis, 2006

Marek23 napisał/a:
Byla noc, serpentyna i maly wyscig z bmw compact 325. 1:0 dla tdika

jakie okolice lub konkretna trasa?? :D
Kurde Marek musisz mnie kiedys przewiezc po jakis oesach w CH, mojemu Ojcu juz sie przy 50-tce odechcialo ryzykowac zycia mimo zajebistych umiejetnosci i doswiadczenia (lub odkad przesiadl sie z roznych subaru i renaurow do jakis dojcze tjuning torb typu S6 i inne), moje umiejetnosci sa niestety bardzo ograniczone :(

Marek23 - Śro 08 Lis, 2006

k-mart napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Byla noc, serpentyna i maly wyscig z bmw compact 325. 1:0 dla tdika

jakie okolice lub konkretna trasa?? :D
Kurde Marek musisz mnie kiedys przewiezc po jakis oesach w CH, mojemu Ojcu juz sie przy 50-tce odechcialo ryzykowac zycia mimo zajebistych umiejetnosci i doswiadczenia (lub odkad przesiadl sie z roznych subaru i renaurow do jakis dojcze tjuning torb typu S6 i inne), moje umiejetnosci sa niestety bardzo ograniczone :(

Ja moze pod koniec nastepnego tygodnia bede clio w CH i jeden dzien bede mial wolny, to sie w koncu ustawimy na relaksie, wymiana doswiadczen, porownanie autek, troche polatamy,itd... A nie mow, ze masz ograniczone umiejetnosci, willamsami nie od dzisiaj sie bujasz. Do takiego sprzetu trza umiejetnosci... A sam nie wiem czy taki super driver jestem, ale staram sie jak kurwa mam nadzieje kazdy na tym forum :D

strick - Śro 08 Lis, 2006

Marek23 napisał/a:
A sam nie wiem czy taki super driver jestem

Moge powiedzieć tylko, ze bardzo fajnie sie z tobą jechało i sie nie bałem; wiec cos to znaczy :)

Loko - Śro 08 Lis, 2006

Ja od kiedy zrobiłem prawo jazdy to ufam tylko sobie :d i nie ma takiej osoby z którą nie bał bym sie jechać :d
FreeMan - Śro 08 Lis, 2006

Kto widzial bezwypadkowego clio sporta ze zwyklymi lampami i bez halogowow i z zamalowanymi nakladkami na halogeny ?? Zaznaczam ze nie jest to wersja ragnotti (dla niewtajemniczonych - bo np. ma tylna wycieraczke).

Nikt??

A tu jest taki w super stanie...

http://www.allegro.pl/ite...16v_179km_.html

:)

ps.wlasciciel twierdzi ze ma tempomat.... chyba taki niewidzialny, bo na zdjeciach go nie ma :)

Jakarti - Śro 08 Lis, 2006

moge sie mylic... ale tempomat to chyba to co mierzy predkosc, nie? no to na desce po prawej od obrotosciomierza wydaje sie byc wlasnie to.. jakies tam 220 itp widac..
106 - Śro 08 Lis, 2006

Loko napisał/a:
Ja od kiedy zrobiłem prawo jazdy to ufam tylko sobie :d i nie ma takiej osoby z którą nie bał bym sie jechać :d

heh po kilku wspolnych dzwonach z jedna osoba nabiera sie zaufania :)
takze jedyna osoba z ktora moge sobie jechac i czytac i pisac bez obaw
jest moj driver gdy jade na prawym....

FreeMan napisał/a:
ps.wlasciciel twierdzi ze ma tempomat.... chyba taki niewidzialny, bo na zdjeciach go nie ma :)

taaaa but do konca i utrzymuje caly czas stałą prędkość - maxymalna :D
taki to ja tez mam w 106 :]

Anonymous - Śro 08 Lis, 2006

Loko napisał/a:
Ja od kiedy zrobiłem prawo jazdy to ufam tylko sobie i nie ma takiej osoby z którą nie bał bym sie jechać

Ja miałem okazję jeździć z wieloma kierowcami nawet z Hołkiem Imprezą WRC na treningu, z Staniszewskim jak jeszcze uczył sie i miał Impreze GT i powiem jedno :D -ufam tylko sobie

szymlorek - Śro 08 Lis, 2006

http://www.allegro.pl/ite..._turbo_bcm.html

Fajna piątka do zabawy:)

nox - Śro 08 Lis, 2006

dziku tylko sie uspokuj :) inni tez chcą miec r5 gtt ;)
Loko - Śro 08 Lis, 2006

A to łądna sztuka dosyć, pewni dzik już jest w drodze i po nią jedzie :D
nox - Śro 08 Lis, 2006

moze ja bym ją zabrał cena moze byc niskatylko jak z cenami czesci do silnika??
Loko - Śro 08 Lis, 2006

A co z fiesta projektem ?
nox - Śro 08 Lis, 2006

w piątek jedzie do krakowa:)
Loko - Śro 08 Lis, 2006

Ale coś zbliza się do końca?