Michał - Nie 12 Wrz, 2010 o RUSE pisałem już dawno w sumie
chyba nawet jakartiemu pokazywałem
musze do kuby wpasć i oblukać ( o ile mnie zaprosi )anjas - Wto 14 Wrz, 2010 jak tylko wrócę z wakacji to zanabywam RUSE i bede napinał!Michał - Czw 16 Wrz, 2010 ruse rano u mnie na dysku ...Michał - Czw 16 Wrz, 2010 oczywiscie, bo sie długo instaluje wasq - Pią 17 Wrz, 2010 RUSE polecam zajebista giera !!!qbus - Sob 18 Wrz, 2010 nowe filmiki z gt5 jak np ten -> http://www.youtube.com/wa...player_embedded ryja czache, powoli odliczamy dni do premiery PiTT - Sob 18 Wrz, 2010 graficzka ładne
ciekawe jaka fizyka jazdy, jak taka sama jak w prologu to odpuszczamMichał - Sob 18 Wrz, 2010 aż tak słabo ?PiTT - Sob 18 Wrz, 2010
Michał napisał/a:
aż tak słabo ?
to tylko moja opinia
wiele osób uważa że jest ok
mimo wszystko wolę forzęBonczek - Nie 19 Wrz, 2010 GT jest piękne. fizyka z Forzy urywa anjas - Śro 22 Wrz, 2010 Kupiłem dziś Playstation Move.
Fajny ten shit. Ponapinałem dziś sporo w pingla i w bocie .
Fajna zabawa, polecam bo mam nadzieję, że sporo gierek będzie to obsługiwało zefir - Śro 22 Wrz, 2010 ja wlasnie czekam na zabawe u kumpla co juz to ma i sie tym jara
jak mi podpasi, wjezdzam !! anjas - Czw 23 Wrz, 2010 Zajarany jestem. Gram w F1 2010. Meega zajawka.
Miałem grać po sieci, ale nie zdąrzyłem bo na maksa wciągnął mnie tryb kariery.
Jeżdżę w HRT (no co kurde, taką propozycję dostałem na początek kariery).
Przejeździłem godzinę treningu, potem quali i wyścig. Jeden wieczór z głowy.
Gdybym mógł to bym napinał całą noc qbus - Pią 24 Wrz, 2010 skad masz? przeciez ponoc jeszcze 4 dni do premieryanjas - Pią 24 Wrz, 2010
qbus napisał/a:
skad masz? przeciez ponoc jeszcze 4 dni do premiery
angielska już wyszła. Postanowiłem nie czekać na polską.