Tak, ale musisz byc podlaczony do netu.Bad-i - Nie 04 Gru, 2011
PGmaster napisał/a:
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Andro juz dawno rozpoznaje pieknie polska mowe
i też sam pisze smsy??
Tak, ale musisz byc podlaczony do netu.
a w Iphonie nie?? sorry ale nie znam sie na tym
zobaczylem tylko test Iphone 4s i uznalem ze to bardzo fajny program (o ile rzeczywiscie dziala poprawnie, choc ps napisal ze jest tak jak na filmie)
dla mnie to super rozwiazanie dla osob ktore duzo jezdza samochodem i pisza smsy (gdzie na Iphonie nie jest to latwe)M - Nie 04 Gru, 2011
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Andro juz dawno rozpoznaje pieknie polska mowe
i też sam pisze smsy??
Nie sprawdzalem ale w nawigacji jak mówię zeromakiego 44 to zbajduje bezblednie Ten interfejs jest taki sam dla calego systemu.Bad-i - Nie 04 Gru, 2011 no to gicior, super rzeczy teraz wymyslaja. Taka osobista sekretarka w telefonie.....PGmaster - Nie 04 Gru, 2011
Bad-i napisał/a:
a w Iphonie nie?? sorry ale nie znam sie na tym
A ja nie wiem Nie chce miec stycznosci z iphonem wiec nawet mnie to nie interesuje czy ma czy nie Bad-i - Nie 04 Gru, 2011
PGmaster napisał/a:
Nie chce miec stycznosci z iphonem
to z ciekawosci dopytam, Leo why?PGmaster - Nie 04 Gru, 2011 Mialem kiedys 3GS-a i tak malo funkcjonalnego telefonu jeszcze nie widzialem... Wg mnie ma 2 zalety. Design i szybkosc dzialania. I to wszystko.Bad-i - Nie 04 Gru, 2011
PGmaster napisał/a:
Mialem kiedys 3GS-a i tak malo funkcjonalnego telefonu jeszcze nie widzialem... Wg mnie ma 2 zalety. Design i szybkosc dzialania. I to wszystko.
ale my tutaj nie prawimy o 3gs tylko o 4s lub 4. Przyznaje ze moja kobita tez kiedys kupila 3gs i modlila sie zeby ktos to odkupil po tygodniu uzytkowania. Obecnie po wielu innych w miedzy czasie postanowila jeszcze raz sprobowac. Ma 4ke i jest zachwycona.PGmaster - Nie 04 Gru, 2011
Bad-i napisał/a:
PGmaster napisał/a:
Mialem kiedys 3GS-a i tak malo funkcjonalnego telefonu jeszcze nie widzialem... Wg mnie ma 2 zalety. Design i szybkosc dzialania. I to wszystko.
ale my tutaj nie prawimy o 3gs tylko o 4s lub 4. Przyznaje ze moja kobita tez kiedys kupila 3gs i modlila sie zeby ktos to odkupil po tygodniu uzytkowania. Obecnie po wielu innych w miedzy czasie postanowila jeszcze raz sprobowac. Ma 4ke i jest zachwycona.
Tak jak pisalem nie mam ochoty na ponowny kontakt z iphonem dopoki nie stanie sie bardziej funkcjonalny. Nawet zdjecia przez bluetootha nie mozne przeslac (miedzy 2 iphonami) Michał - Nie 04 Gru, 2011 iphone 4 jest jak windows 7.
Ma opinie wyrobioną przez poprzednie modele a prawda jest taka ze jest świetnym telefonemBonczek - Nie 04 Gru, 2011 Bad-i aplikacja do pisania smsów nazywa się speakup albo writeup już nie pamiętam, z polskim radzi sobie na 4-, ale prostego smsa napisze Bad-i - Pon 05 Gru, 2011 spoko loko - dzieki za pomoc
aha jest sens brac 64 GB zamiast 32? Nawet jezeli doplata jest mala?
Slyszalem ze czym wieksza pamiec to telefon bardziej muli, z drugiej strony nie wyobrazam sobie zeby zapelnic nawet 32 GB PiTT - Pon 05 Gru, 2011 bierz największą, potem jak coś to drożej sprzedasz
póki co G2 daje radę, ale mam ochotę na takiego 4s Bad-i - Pon 05 Gru, 2011
PiTT napisał/a:
bierz największą, potem jak coś to drożej sprzedasz
póki co G2 daje radę, ale mam ochotę na takiego 4s
widzisz ja dostaje ten telefon po znajomosci, w sumie chyba 170 pln musze doplacic do 64GB. Niby nie duzo, ale jak ma mulic to wole nie ryzykowac. Dodatkowo, ceny 64gb i 32 gb na alledrogo juz sa takie same
Nie wiem jak sie upewnic do tych 64 bo cene odsprzedazy po 1-2 latach to nie jest argument PiTT - Pon 05 Gru, 2011
Bad-i napisał/a:
PiTT napisał/a:
bierz największą, potem jak coś to drożej sprzedasz
póki co G2 daje radę, ale mam ochotę na takiego 4s
widzisz ja dostaje ten telefon po znajomosci, w sumie chyba 170 pln musze doplacic do 64GB. Niby nie duzo, ale jak ma mulic to wole nie ryzykowac. Dodatkowo, ceny 64gb i 32 gb na alledrogo juz sa takie same
Nie wiem jak sie upewnic do tych 64 bo cene odsprzedazy po 1-2 latach to nie jest argument
spoko, to bierz 32
ja to nawet 8GB nie potrafię zapełnić