Bad-i - Pon 07 Lip, 2014 W miejscu gdzie Was puszczalem fajnie przeszliscie to wygrodzenie przy krzyzu rundi - Pon 07 Lip, 2014 Czyli mamy jednego świadka, że nie potrąciliśmy wygrodzenia
Co z silnikiem ?Bad-i - Pon 07 Lip, 2014 To fakt tam nic nie dotkneliscie
Z silnikiem bedziemy teraz walczyc, najgorsze ze bez Data Loggera nie wiemy co jest przyczyna. Trzeba teraz podpiac inny komp i sprobowac go zagrzac tak jak w Opocznie.
Na Rzeszow juz bedzie DTA X-Dash to wkleje sobie ta gołą babę rundi - Pon 28 Lip, 2014 Zapraszam jako współorganizator :
Jedziemy tam naszą 500 w klasie GOŚĆ - tym razem nie będzie nie uzasadnionych kar za szykany - no chyba , że naprawdę gdzieś zburzymy jakąś ale nie będzie ich tam za wiele z informacji , które posiadam.[/quote]speed555 - Sob 23 Sie, 2014 Gratulacje Panowie !
http://rajdowypuchar.pl/a...hp?readmore=437Marek23 - Sob 23 Sie, 2014 Byloby 5 w generalce gdyby nam nie nadano debilnego czasu na os 2. Tak czy owak 3 w generslce na mega dzybkim oesie ze strata 3 sek do 250 type r na klowce bezcenne. Zajcew dal mega rade na pilocie...zajcev_28 - Sob 23 Sie, 2014 Jazda z Markiem to czysta przyjemność
Odcinki spoko, szkoda wolnego przejazdu i odwołanego ostatniego odcinka, ale ogólnie rajd ok. Tak jak Marek napisał, 3 czas w generalce na odcinku, coś pięknego Marek23 - Pon 25 Sie, 2014
Coś mi nie idze wrzucanie filmików, ogarnie i wytłumaczy ktoś jak to zrobić;)Jakarti - Pon 25 Sie, 2014 usun "s" z hhtps i nastepnym razem bedzie okNiemy - Czw 28 Sie, 2014 ostro!
profesorze, tylko zmień te okulary Marek23 - Czw 28 Sie, 2014 W soczewkach mi sie zle jezdzi, a stricte do jazdy mam druciaki,ktore jeszcze gorzej wygladaja. Niestety w okularach mnie nie pokochasz Niemy - Czw 28 Sie, 2014 i tak Cie kocham arssss - Czw 28 Sie, 2014 Fajnie wygląda saxo bez obklejenia sponsorskiego wygrywające klase qbus - Czw 28 Sie, 2014 Jak to bez oklejenia? A racingshop!! arssss - Czw 28 Sie, 2014 gdzie to ma? nie widzę.