MAREK SĄSIADEK: - Mój prawdziwy debiut w RPP (bez awarii czy też wykluczenia) obfitował w przygody i częste ratowania. Zajęliśmy 8 miejsce w klasyfikacji generalnej, co uważam za niezły wynik, jak na moje umiejętności, sprzęt i słaby opis. Jestem pod wrażeniem tego, jak szybko jechała czołówka. Mam nadzieję, że być może wystartuję na Rajdzie Wisły lub Barbórce Cieszyńskiej i tam pojadę szybciej, a przy tym bezpieczniej.
Koto - Pon 08 Sie, 2011 Jeszcze raz gratki dla Marka
Akurat w tym miejscu gdzie byłem bardzo podobała mi się jazda Sąsiada, końcówka Husowa, parę szybkich łuków, przejechane szybko i precyzyjnie, bez wciskania gazu po kilka razy i poprawiania toru w zakręcie. Niby oczywiste rzeczy ale w stawce pucharu jednak wcale nie.
Przekotem jest Tomala, w poniedziałek rozwalił Saxo, to myślałem, że pojedzie spokojnie, ale jednak nie i znowu w rowie
Generalnie dobry rajd, pierwszy raz byłem i na pewno chętnie znów wrócę.Yarko - Wto 09 Sie, 2011 co tu dużo mówić, Marek zniszczył system
ziom trochę się rozjeździsz i RPP jest Twoje Marek23 - Wto 09 Sie, 2011 Jak dla mnie ten Nowocień jest przemistrzem i chyba jest szybszy nawet od Chuchały z zeszłego roku.
Ja szukam jakiegoś sponsora na rajd Wisły, minimum wpisowe musze mieć zapłacone.106 - Wto 09 Sie, 2011 2 i pol minuty na 5ciu odcinkach do nowocienia to nie malo.
dawno jak walczyl w 306 o rpp z malyszczyckim to na tyskim z dudziakiem
skonczylismy na drugim w Nce tez 2.30 min za mariuszem. moze z max
30 sek u nas by jeszcze urwal do niego choc watpie bo pratycznie od
startu do mety bylo czysto. to jego 306 wcale sie wtedy nie napedzalo...
bo jechalem z nim kawalek na prawym.
imho ma w tym sezonie bardzo mocne auto, jest z niego mega talent...
i dobrze ze jezdzi.GeKo - Wto 09 Sie, 2011
106 napisał/a:
to jego 306 wcale sie wtedy nie napedzalo...
bo jechalem z nim kawalek na prawym.
imho ma w tym sezonie bardzo mocne auto, jest z niego mega talent...
i dobrze ze jezdzi.
+1Marek23 - Wto 09 Sie, 2011
106 napisał/a:
jest z niego mega talent...
Mega. Nawet po rozjeżdżeniu nie będę w stanie z nim się równać. Aczkolwiek jest to jakaś motywacja,fajnie,że ktoś tak jeździ. Można sie wzorować,uczyć,itd.Michał - Wto 09 Sie, 2011 Marek , a JJ Dembski leciał rzeszowski ?
Natkłukłeś go ?Marek23 - Wto 09 Sie, 2011
Michał napisał/a:
Marek , a JJ Dembski leciał rzeszowski ?
Natkłukłeś go ?
Leciał takim clio jak ja, tylko zawias jakiś konkretny. Jego tak. W porządku koleś.Michał - Wto 09 Sie, 2011 Pewik że spoko koleś, w końcu reprezenta platyny Marek23 - Wto 09 Sie, 2011 Ale na zapoznaniu było też nowe S5,więc były grubsze ryby
Dembski ma tam jakąś przyszłość w rajdach, jeździ spoko, hajs jest, bydą z niego ludzie.Niemy - Wto 09 Sie, 2011
Marek- pomyśl sobie że to ty mógłbyś być w tym artykule Marek23 - Wto 09 Sie, 2011 Takie życie...speed555 - Wto 09 Sie, 2011 To informacja prasowa Ingrama a nie artykul;p