pcs - Śro 03 Wrz, 2014 Omijales korek na wislostradzie przez obwodnice Garwolina ?
tak mnie panowie zacheciliscie, ze dzis rano sie porwalem na pierwsze 5km i wyszlo calkiem na luzie, po piaszczystych, lesnych sciezkach 32min. Takze zeby miec jakis cel bedechcial przebiec 5km 28/09 w 28 minut. Mam tylko nadzieje, ze mi sie uda kontynuwac treningi w Rosji, bo jak przez 2tygodnie przed zawodami nie bede biegal to bedzie pewnie problem.Walle - Śro 03 Wrz, 2014 nawet u wytrenowanego zawodnika po dwóch tygodniach nicnierobienia wydolność zauważalnie spada.
Najważniejsza jest systematyczność - oto klucz do sukcesu.
Drugi klucz do formy to stare 3x30x130, czyli:
3 razy w tygodniu po 30 minut z tętnem 130 uderzeń na minutę.pcs - Śro 03 Wrz, 2014 a skad mam wziac tempo?Kamill - Śro 03 Wrz, 2014
pcs napisał/a:
a skad mam wziac tempo?
W każdym sklepie moto i na stacji paliw
Pozdro
pcs - Śro 03 Wrz, 2014 ) na odciski
tętno jak amatorsko zmierzycVlodarsky - Śro 03 Wrz, 2014
pcs napisał/a:
Mam tylko nadzieje, ze mi sie uda kontynuwac treningi w Rosji, bo jak przez 2tygodnie przed zawodami nie bede biegal to bedzie pewnie problem.
biegaj z ukraińską flagą - tempo zrobi się samo !
Cytat:
tętno jak amatorsko zmierzyc
http://allegro.pl/listing...v6-p-1-spt-0718Walle - Śro 03 Wrz, 2014 przykładasz dwa palce do tętnicy szyjnej, mierzysz ile uderzeń jest przez 10 sekund (patrzysz oczywiście na zegarek w tym czasie ) i mnożysz razy 6 Vlodarsky - Śro 03 Wrz, 2014
Walle napisał/a:
przykładasz dwa palce do tętnicy szyjnej, mierzysz ile uderzeń jest przez 10 sekund (patrzysz oczywiście na zegarek w tym czasie ) i mnożysz razy 6
Dziwnie będzie wyglądał biegnąc 5km trzymając się za szyję i patrząc na zegarek Jakarti - Śro 03 Wrz, 2014 i mnozac na kalkulatorze roj - Śro 03 Wrz, 2014 i zapisując w notesie Walle - Śro 03 Wrz, 2014 powrót do natury!!!! Vlodarsky - Śro 03 Wrz, 2014 Czy ktoś ma ochotę na spokojny, treningowy bieg w przyszłym tygodniu ? Tempo koło 5min/km i do zrobienia 21-25 km. Wieczorkiem z Potockiej do Siekierkowskiego i powrót stroną praską, Świętokrzyskim do Potockiej.Anonymous - Czw 04 Wrz, 2014 5min/km to ja moge przez max 10 km utrzymac.zreszta dzisoaj wyjezdzam z wawy.
przyznam ze troche sie zajaralem bieganiem,postanowilem sieknąć połmaraton pod koniec pazdziernika we wrockuJakarti - Czw 04 Wrz, 2014
Vlodarsky napisał/a:
Czy ktoś ma ochotę na spokojny, treningowy bieg w przyszłym tygodniu ? Tempo koło 5min/km i do zrobienia 21-25 km. Wieczorkiem z Potockiej do Siekierkowskiego i powrót stroną praską, Świętokrzyskim do Potockiej.
jak dasz mi rower to z Tobą pojadę Vlodarsky - Czw 04 Wrz, 2014