To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

Kamill - Sob 13 Wrz, 2014

Tylko moto g
GeKo - Sob 13 Wrz, 2014

karoluPL - Wto 16 Wrz, 2014

z bólami, jakos uruchomiłem mavericks'a na ssd, wynik lepiej niż zadowalający. po zainstalowaniu wszystkiego wcześniej wstawał 2 minuty 33sekundy, teraz włącza się 13 sekund, w porywach do 15s jak nie moze złapać wifi o_O ;D

jak przyjdzie mi ramka optibay to wrzuce hdd w miejsce superdrive i zobacze ile zwolni, bo póki co, to nowy komputer a na dodatek ultra cichy, bo wiatraki od procesora sie mało kiedy włączają :>

i co najlepsze, ze stanu wstrzymania, po otwarciu pokrywy wczesniej zastanawiał się chwile, szukał wifi, mulił-teraz otwierasz go i wszystko działa, wifi połączone, wszystko zsynchronizowane:D

was79 - Wto 16 Wrz, 2014

Jesteśmy dumni teraz będziesz mógł szybko Cada albo inventora odpalić...a nie chwilkę :lol2:
karoluPL - Wto 16 Wrz, 2014

ale chociaż fejsbuki i hethecz chodzą szybko :rotfl:

karoluPL - Czw 18 Wrz, 2014

zaktualizowałem do ios 8 na iphonie i ipadzie ale nie podoba mi sie większość nowych ficzerów.

Fajnie, chodzi znowu szybciej, znowu płynniej, ale niektóre nowe funkcje to są tak potrzebne jak k*wie majtki.. Do tego zakładają, ze na ipadzie musi być zawsze włączone imessage- słabo, bo nie chciałbym aby kazdy w domu miał dostęp do moich wiadomosci, zwłaszcza, ze często zostawiam go na pożyczenie.

i co najlepsze nowych 50% funkcji jeszcze nie działa, bo system os x na maca 'yosemite' na którym się opiera większość nowinek wyjdzie dopiero za miesiąc :wall:

dzik - Czw 18 Wrz, 2014

dużo skopiowali z androida ale żeby wpaść na skopiowanie profili użytkownika to jeszcze nie wpadli :rotfl:

coraz mniej mi sie to wszystko podoba, ale i tak nadal pasuje mi bardziej niż produkty konkurencji.

ale mimo wszystko watch sobie sprawie, a co mi tam ;D

dzik - Czw 18 Wrz, 2014

typowe myślenie japkowca, nie wiem co wart ale kupię :rotfl:

ale brzydki to on jest masakrycznie, ive ostatnio jest bardzo płodny w tandecie
tak wygląda bez upiększania:

dzik, Typowe czy nie, ale do japka własciwie nie ma sensownego smart watcha, te od samsunga nie pasują, ten od sony właściwie z jabkiem jest niekompatybilny, więc właściwie zostaje tylko japkowy. I tak go sprowadze od amerykańców, a jak mi sie nie spodoba, to po tygodniu go sprzedam i jeszcze zarobie :]
Kenet - Czw 18 Wrz, 2014

Łożeszty jaki paskudny ten zegarek :lol2:
was79 - Pią 19 Wrz, 2014

michool_vt - Pią 19 Wrz, 2014

:rotfl:
Michał - Pią 19 Wrz, 2014

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Michał - Pią 19 Wrz, 2014

https://www.youtube.com/watch?v=5nmm0ofA15k

https://www.youtube.com/watch?v=3a3uFD2du78 - dobra intonacja , fanboje ajfa lubią to :D ( od 0:45 do 1:10 :rotfl: :rotfl: :rotfl: )

https://www.youtube.com/watch?v=oRYI8DKZTsA 1:14 :rotfl: :rotfl: :rotfl: