Kamill - Sob 13 Wrz, 2014 Tylko moto gGeKo - Sob 13 Wrz, 2014 karoluPL - Wto 16 Wrz, 2014 z bólami, jakos uruchomiłem mavericks'a na ssd, wynik lepiej niż zadowalający. po zainstalowaniu wszystkiego wcześniej wstawał 2 minuty 33sekundy, teraz włącza się 13 sekund, w porywach do 15s jak nie moze złapać wifi
jak przyjdzie mi ramka optibay to wrzuce hdd w miejsce superdrive i zobacze ile zwolni, bo póki co, to nowy komputer a na dodatek ultra cichy, bo wiatraki od procesora sie mało kiedy włączają
i co najlepsze, ze stanu wstrzymania, po otwarciu pokrywy wczesniej zastanawiał się chwile, szukał wifi, mulił-teraz otwierasz go i wszystko działa, wifi połączone, wszystko zsynchronizowane:Dwas79 - Wto 16 Wrz, 2014 Jesteśmy dumni teraz będziesz mógł szybko Cada albo inventora odpalić...a nie chwilkę karoluPL - Wto 16 Wrz, 2014
ale chociaż fejsbuki i hethecz chodzą szybko karoluPL - Czw 18 Wrz, 2014 zaktualizowałem do ios 8 na iphonie i ipadzie ale nie podoba mi sie większość nowych ficzerów.
Fajnie, chodzi znowu szybciej, znowu płynniej, ale niektóre nowe funkcje to są tak potrzebne jak k*wie majtki.. Do tego zakładają, ze na ipadzie musi być zawsze włączone imessage- słabo, bo nie chciałbym aby kazdy w domu miał dostęp do moich wiadomosci, zwłaszcza, ze często zostawiam go na pożyczenie.
i co najlepsze nowych 50% funkcji jeszcze nie działa, bo system os x na maca 'yosemite' na którym się opiera większość nowinek wyjdzie dopiero za miesiąc dzik - Czw 18 Wrz, 2014 dużo skopiowali z androida ale żeby wpaść na skopiowanie profili użytkownika to jeszcze nie wpadli karoluPL - Czw 18 Wrz, 2014 coraz mniej mi sie to wszystko podoba, ale i tak nadal pasuje mi bardziej niż produkty konkurencji.
ale mimo wszystko watch sobie sprawie, a co mi tam dzik - Czw 18 Wrz, 2014 typowe myślenie japkowca, nie wiem co wart ale kupię
ale brzydki to on jest masakrycznie, ive ostatnio jest bardzo płodny w tandecie
tak wygląda bez upiększania:
karoluPL - Czw 18 Wrz, 2014 dzik, Typowe czy nie, ale do japka własciwie nie ma sensownego smart watcha, te od samsunga nie pasują, ten od sony właściwie z jabkiem jest niekompatybilny, więc właściwie zostaje tylko japkowy. I tak go sprowadze od amerykańców, a jak mi sie nie spodoba, to po tygodniu go sprzedam i jeszcze zarobie Kenet - Czw 18 Wrz, 2014 Łożeszty jaki paskudny ten zegarek was79 - Pią 19 Wrz, 2014 michool_vt - Pią 19 Wrz, 2014 Michał - Pią 19 Wrz, 2014 Michał - Pią 19 Wrz, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5nmm0ofA15k