was79 - Śro 13 Paź, 2010 IE wersja 8.0.6001.18702M - Śro 13 Paź, 2010 Sorry a możesz sprawdzić w innej przeglądarce?
Rzeczywiście w IE wyglada to bardzo zabawnie KonradMK - Śro 13 Paź, 2010 a nie może być jak było? po chuy te zmiany? dla efektu?was79 - Śro 13 Paź, 2010
M napisał/a:
Sorry a możesz sprawdzić w innej przeglądarce?
Rzeczywiście w IE wyglada to bardzo zabawnie
nie bałdzo - siedze w robocie, i mnie informatycy za jajca powieszą jak coś doinstaluje na kompie do obliczeńsaxorulez - Śro 13 Paź, 2010 to zmień firmę bo to nei zadziała pod IEM - Śro 13 Paź, 2010
KonradMK napisał/a:
a nie może być jak było? po chuy te zmiany? dla efektu?
Zmiany są po to żeby się przyjemniej dla oczu i bardziej ergonomicznie przeglądało zdjęcia.was79 - Śro 13 Paź, 2010 M działa
saxorulez napisał/a:
to zmień firmę
nigdy, ze wzgledu na m.in flexible working time KonradMK - Śro 13 Paź, 2010
M napisał/a:
KonradMK napisał/a:
a nie może być jak było? po chuy te zmiany? dla efektu?
Zmiany są po to żeby się przyjemniej dla oczu i bardziej ergonomicznie przeglądało zdjęcia.
nie kumam. wcześniej miałem fotki w temacie a teraz muszę dodatkowo kliknąć tyle razy ile jest fotek. gdzie tu ergonomia?M - Śro 13 Paź, 2010 Nie rozumiesz / nie widziałeś pełnego efektu
Wszystko pozostaje tak samo, fotki w temacie zostają takie same.
Tylko po kliknieciu jest ładnej a nie tak paskudnie jak dotychczas.bizon - Śro 13 Paź, 2010 hmm, nie wiem o co kaman z tymi fotami, ale mnie sie szerokosc forum zmienia w zaleznosci od szerokosci fotek, w tym np. na szerokosc poltora monitora
uzywam aktualnego chrome, ff 4 beta 6 i ff 3.6.M - Śro 13 Paź, 2010 Wszystko w tej chwili jest przywrócone do "Seriii"bizon - Śro 13 Paź, 2010 extrastrange ™ Bonczek - Śro 13 Paź, 2010 Przerażające