Znam dobrego człowieka od windykacji w wawie mówią na niego Młody jeździ s-klaską z blachami W1 MLODY Bardzo skuteczny
heheh a skad go znasz??
Sie gra sie zna.
A tak serio to dobry ziomek znajomego . Rudello - Śro 28 Sty, 2009
nox napisał/a:
Rudello napisał/a:
nox napisał/a:
Znam dobrego człowieka od windykacji w wawie mówią na niego Młody jeździ s-klaską z blachami W1 MLODY Bardzo skuteczny
heheh a skad go znasz??
Sie gra sie zna.
to widze ze gramy w jednej druzynie Michał - Śro 28 Sty, 2009
szymlorek napisał/a:
Rudello napisał/a:
nox napisał/a:
heheh a skad go znasz??
Pewnie wpadł kilka razy na egzekucje do Noxa więc po kilku razach przeszli już na "Ty"
nox nie miał co oddać w pewnym momencie to chciał młodemu wcisnąć "złoto które pokrywa fieste" Anonymous - Śro 28 Sty, 2009 czy ten Watek nie nazywa sie "Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe » Hot Hatch ogłoszenia" ?Rudello - Śro 28 Sty, 2009
bariii napisał/a:
czy ten Watek nie nazywa sie "Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe » Hot Hatch ogłoszenia"
to za 5 wolałbym GTE i f7r pod maskę włożyć, i pewnie jeszcze by zostało
eee ?? A kto mi cos takiego zrobi za 5 tysia ? Gdzie ? Kontakt ? Namiar ?Anonymous - Śro 28 Sty, 2009 Ja tez poprosze.Cena z gratami? Misiek_lbn - Śro 28 Sty, 2009 kiedyś dzik dawał przepis
r5 za 1000zł
silnik za 1000zł
skrzynie za jakieś 700zł
i lepisz
mniej więcej, nie pamiętam dokładnie Mick - Czw 29 Sty, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
....i lepisz
jeżeli już jesteśmy przy lepieniu to trzeba dodać do tego koszt kleju np 20 tubek Super Glue
Misiek_lbn - Czw 29 Sty, 2009 20x5zł, aż takiej różnicy nie robi
ale tak serio mówiąc, polecam się dzika zapytać, on się na tym zna jak nikt inny na tym forum FreeMan - Czw 29 Sty, 2009 http://www.autoscout24.pl...id=lehlnz2hemzq
Fajne nie drogie, mogl bym takie miec do zapie..... gdy mi sie nudzi Stf - Czw 29 Sty, 2009 k-mart - myślisz że można dorwać siakiegoś gieteka w okolicach 10-12k CHF ? musi być 99/00?