Łukasz_306 - Pon 27 Sie, 2012 Jestem zalogowany. Skoro tutaj mogę pisać a w innych tematach nie to coś jest na rzeczy.Anonymous - Pon 27 Sie, 2012
Łukasz_306 napisał/a:
Jestem zalogowany
Nie byłbym tego taki pewien bizon - Pon 27 Sie, 2012
M napisał/a:
Chyba jest bug w uprawnieniach..
przegon go rozga M - Pon 27 Sie, 2012
bizon napisał/a:
M napisał/a:
przegon go rozga
Musiałbym się strzelić nią w dupę sam Łukasz_306 - Pon 27 Sie, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Łukasz_306 napisał/a:
Jestem zalogowany
Nie byłbym tego taki pewien
Jeśłi w górnym panelu po zalogowaniu widnieje napis Wyloguj [Łukasz_306] to chyba znaczy, że jestem zalogowany? Poza tym gdybym nie był zalogowany to chyba moje posty były oznaczone jako, nie wiem, gość, nieznany, itp.bizon - Pon 27 Sie, 2012
Łukasz_306 napisał/a:
Poza tym gdybym nie był zalogowany to chyba moje posty były oznaczone jako, nie wiem, gość, nieznany, itp.
u nas posty niezalogowanego uzytkownika sa oznaczane Łukasz_306, wybrane w drodze demokratycznego glosowania pum - Pon 27 Sie, 2012
bizon napisał/a:
u nas posty niezalogowanego uzytkownika sa oznaczane Łukasz_306, wybrane w drodze demokratycznego glosowania
zawsze myślałem że oznaczane są martin.h Łukasz_306 - Pon 27 Sie, 2012 Dowiedzieć się u Was czegoś konkretnego to grubsza sprawa.Bart - Pon 27 Sie, 2012 Wszystkiego najlepszego!M - Pon 27 Sie, 2012 Tu jest taka skala
<napinka ----------------------------------------------------------------dogadanie się>
Łukasz_306 - Pon 27 Sie, 2012
Bart napisał/a:
Wszystkiego najlepszego!
Dzięki.
To chociaż może w dniu moich urodzin w ramach prezentu nie róbcie sobie jaj tylko powiedzcie jak można zacząć pisać posty w innych tematach.iQ - Pon 27 Sie, 2012
M napisał/a:
M - Pon 27 Sie, 2012
Łukasz_306 napisał/a:
Bart napisał/a:
Wszystkiego najlepszego!
Dzięki.
To chociaż może w dniu moich urodzin w ramach prezentu nie róbcie sobie jaj tylko powiedzcie jak można zacząć pisać posty w innych tematach.
A dokladnie w jakich działach/tematach?michool_vt - Pon 27 Sie, 2012 sprawdź czy masz internet.Łukasz_306 - Pon 27 Sie, 2012