To chociaż może w dniu moich urodzin w ramach prezentu nie róbcie sobie jaj tylko powiedzcie jak można zacząć pisać posty w innych tematach.
Myślę jednak, że wielebny Bartosz odprawi w tej intencji mszę a Maciek (znany jako M) zerknie w te uprawnienia w przerwie pomiędzy Dorą a Diego.Jakarti - Pon 27 Sie, 2012 no robal w uprawnieniach jest.Bart - Pon 27 Sie, 2012
iQ napisał/a:
M napisał/a:
Chyba jest bug w uprawnieniach..
Boga nie ma!bizon - Pon 27 Sie, 2012
Cytat:
Uprzejmie informujemy, iż nasz zespół pracuje przez 24h na dobę by usunąć przyczynę usterki. Za wszelkie niedogodności przepraszamy.
bizon - Pon 27 Sie, 2012
michool_vt napisał/a:
sprawdź czy masz internet.
moze mu ktos urwal siema - Pon 27 Sie, 2012
Łukasz_306 napisał/a:
iQ napisał/a:
M napisał/a:
Chyba jest bug w uprawnieniach..
Nic mi to nie mówi
No z.j.e.b.a.ł.o się! anjas - Pon 27 Sie, 2012 Łukasz306, ponieważ masz urodziny w tym samym dniu co moja córka - napisz proszę jakim jesteś człowiekiem... Chciałbym uniknąć błędów wychowawczych.
Na co powinienem zwracać uwagę, czego unikać - tzn. do czego masz słabości (no nie wiem - alkohol, słodycze, inne używki).
Jak Ci szła nauka w szkole - jakie przedmioty lubiłeś etc.
Coś chyba musi być w tym, że człowiek urodził się akurat 27 sierpnia.
Wierzę w to święcie, bo ja urodziłem się tego dnia co Tadeusz Kościuszko i też lubię co jakiś czas rozpętać jakiś dym/awanturę/powstanie. I może trochę głupio o tym pisać, ale mnie też ciągnie do chłopów (w kontekście kosynierów itd.)M - Pon 27 Sie, 2012 Dobra, koledzy przestańcie na chwilę proszę.
Pytałem - gdzie nie możesz pisać?Łukasz_306 - Pon 27 Sie, 2012
M napisał/a:
Dobra, koledzy przestańcie na chwilę proszę.
Pytałem - gdzie nie możesz pisać?
Masakra, myślałem, że nia ma tu ani jednego "normalnego" tylko sami szydercy.
Mogę pisać tylko w Hyde Parku, nigdzie poza tym Anonymous - Pon 27 Sie, 2012
Łukasz_306 napisał/a:
M napisał/a:
Dobra, koledzy przestańcie na chwilę proszę.
Pytałem - gdzie nie możesz pisać?
Masakra, myślałem, że nia ma tu ani jednego "normalnego" tylko sami szydercy.
Nie znasz jeszcze eM'a... wilk w owczej skórze M - Pon 27 Sie, 2012 To już dziwne bo powinieneś móc wszędzie oprócz pimpa i giełdy hmm
Muszę się przyjrzeć temu.no name - Pon 27 Sie, 2012
Łukasz_306 napisał/a:
tylko sami szydercy.
Loża szyderców jest
Łukasz_306 - Pon 27 Sie, 2012
M napisał/a:
To już dziwne bo powinieneś móc wszędzie oprócz pimpa i giełdy hmm
Muszę się przyjrzeć temu.
hehe, no to właśnie tam próbowałem coś napisać
A tam dlaczego nie mogę pisać? Albo kiedy ewentualnie będę mógł coś napisać?no name - Pon 27 Sie, 2012
Cytat:
A tam dlaczego nie mogę pisać? Albo kiedy ewentualnie będę mógł coś napisać?
Trzeba zasłużyć M - Pon 27 Sie, 2012 Trzeba trochę popisać i się samo odblokuje,
bo inaczej bylibyśmy ruchani ciągle przez wystawiaczy reklam na forach - a tak to my ich ruchamy