Barejka - Sob 01 Wrz, 2012 jak to mawiaja kolejrze, nie ma takiego wagonu ktorego nie da sie odczepic Anonymous - Sob 01 Wrz, 2012
Autoholiczka napisał/a:
zaruchać ma już kto
Przyznac sie ktory pierwszy PW wyslal? M - Sob 01 Wrz, 2012 O widzę że odświeżymy stary zwyczaj pasowania na rycerza Autoholiczka - Sob 01 Wrz, 2012 Haha Rety, co z was takie niewyżyte samce??Bonczek - Sob 01 Wrz, 2012 E tam, same pedały Autoholiczka - Sob 01 Wrz, 2012 Ojej, to smutna wiadomość M - Sob 01 Wrz, 2012 Dobra, fajnie ze jesteś dziewczyną ale w internecie to nie ma znaczenia no name - Sob 01 Wrz, 2012
Bonczek napisał/a:
same pedały
Nie wszystkich stać by być gejem Autoholiczka - Sob 01 Wrz, 2012 Wiem
Ok, chopy! Idę wysłać swój szczęśliwy kupon Za kilka godzin będę milionerką Janusz - Sob 01 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
z Januszka bydle wylazło W naszym kurczełku marne szanse na przeżycie ma płeć piękna
Cytat:
janusz czy to kaken i bulix maja na ciebie taki wplyw?
eeee tam, po prostu kiedyś czytałem bystry felieton, który wyjaśniał dlaczego w internecie sa praktycznie samo faceci wyszło ze laski mało wnoszą, a w realu jesteśmy dla nich mili bo liczymy ze może zaruchamy, natomiast w necie wiadomo ze sa fest daleko wiec szanse maleją,a ze nic nie wnoszą to i mili nie jesteśmy to tak w skrócie, nie wiem czy wyraziłem sie jasno, ale dla odwrócenia uwagi SZOK TATO KUPE !!
i dawaj te foty Autoholiczka - Sob 01 Wrz, 2012 Jak się na czymś znają to wnoszą równie dużo o ile nie więcej niż faceci!
Was jest więcej, najpierw wy się pokażcie Bonczek - Sob 01 Wrz, 2012 B-Rey - Sob 01 Wrz, 2012 Janusz miszcz!