fydi - Pon 25 Paź, 2010 Ja też nie odkręciłem raz anteny.... i teraz już nie jeżdżę na automatyczną myjnię KonradMK - Pon 25 Paź, 2010
fydi napisał/a:
Ja też nie odkręciłem raz anteny.... i teraz już nie jeżdżę na automatyczną myjnię
ja również. dobrze że nikt nie stał w pobliżu bo jak suszarka wracała to antena wystrzaliła z prędkością światła Anonymous - Pon 25 Paź, 2010 raz szczotki mi rejestracje ściągnęły ale lusterka zostały w Mondeo Jakarti - Pon 25 Paź, 2010 hmm..
mozna nie zlozyc lusterek i nic im nie bedzie - czesto nawet sie nie zloza - nie wszystkie myjki jada 5mm od samochodui i chwala im za to.kubas - Pon 25 Paź, 2010 Ilu tu autodetalistów Walle - Pon 25 Paź, 2010 umycie accorda na samoobsługowej kosztuje mnie 8-10 PLNów, zależy jak jest ufajdany. 10 minut? Nie więcej. Dlatego chyba bez sensu jeździć na automaty..... Ale fakt - nie każdy ma blisko - i garnitur Zegny może się upitolić w aktywnej pianie.... KarQ - Pon 25 Paź, 2010 Karnet na automat 15-20zł, myjnia ręczna od 20, a efekt końcowy nieporównywalny.Yarko - Pon 25 Paź, 2010 Tom-saN coś wspominał, że za 3dyszki myją luxmalyna na perłowo gdzieś w Wawie, wraz z suszeniem zamków, uszczelek itd. na szlauchach na BP trzeba zostawić ponad 10 blaszek żeby dobrze umyć ( średnio koło 15 jak fura mocno ubrudzona ) a i tak efekt marny kubas - Pon 25 Paź, 2010 Ja puga na bezdotyku umyje za 8pln i jest lux malina. Choć zdecydowanie wolę myć go ręcznie.Yarko - Pon 25 Paź, 2010 ja też lubię myć ręcznie, ale jak jest +18* a nie +2*, szkoda zdrowiamartin.h - Pon 25 Paź, 2010
Yarko napisał/a:
ja też lubię myć ręcznie, ale jak jest +18* a nie +2*, szkoda zdrowia
Dokładnie, dlatego nie myję auta od listopada do marca KarQ - Pon 25 Paź, 2010
kubas napisał/a:
umyje za 8pln
Ile w Bydgoszczy pomyjesz za 1zł? minutę?
W Wawie max. 45s, ale spotkałem się też z 30sekundami.kubas - Pon 25 Paź, 2010 Hmm szczerze nie wiem nie liczyłem nigdy.Cartoon - Pon 25 Paź, 2010 W Wawie byłem ostatnio na myjni ręcznej na Konarskiego
koszt 20pln
efekt - jak najbardziej zadowalający-
nie ma szans takiego osiągnąć wrzucając 20pln do bezdotykowej
Fura umyta szamponem, wytarta, felgi potraktowane jakąś chemią potem umyte szamponem, uszczelki powycierane- dla mnie bomba dzik - Pon 25 Paź, 2010 Tylko reczna, po samoobslugowej nadal widze ze prog mam wyglaskany spodniami.