no name - Nie 02 Wrz, 2012 Już moczę, mięcho na obiad.
O innych sprawach to już sobie tylko pogadać mogę PieQt - Nie 02 Wrz, 2012 widzę, że mały zamęt powstał - mam nadzieję, że Autoholiczka wytrwa te początkowe małpie zaloty
na żywo wszyscy są dla siebie mili, tylko na forum demon wstępuje
Witam uprzejmie nową forowiczkę Janusz - Nie 02 Wrz, 2012 ogólnie są wszyscy mili, Tylko Jaka się niepotrzebnie wciął, pewnie dla tego z enie wniósłby nic na temat zmywania
ale w sumie to racja ze tu sa tylko geje i Cioty... choć w sumie kilku playbojów też by sie znalazło zefir - Nie 02 Wrz, 2012 i teraz wchodze JA....
cały na biało PieQt - Nie 02 Wrz, 2012 ej, tylko nie cioty
a na temat ładowania zmywarki wniósłby?Barejka - Nie 02 Wrz, 2012
Janusz napisał/a:
choć w sumie kilku playbojów też by sie znalazło
1. Kaken
2. Bulix
3. Zefir
4. Januszek
5. ...zefir - Nie 02 Wrz, 2012 czemu jestem trzeci.....
PieQt - Nie 02 Wrz, 2012 ciesz się, że znalazłeś się na liściezefir - Nie 02 Wrz, 2012 a czemu nie ma na liście Pleyboya Ryby!!!Nikt nie tańczy jak on, nikt nie chodzi po RYNKU jak on
gdzie jest belmondo barów mleczyny i stołówek przyzakładowych Majk?
jak żyć?? Janusz - Nie 02 Wrz, 2012
zefir napisał/a:
a czemu nie ma na liście Pleyboya Ryby!!!Nikt nie tańczy jak on, nikt nie chodzi po RYNKU jak on
gdzie jest belmondo barów mleczyny i stołówek przyzakładowych Majk?
Dokładnie, pomylony ta lista.....roj - Nie 02 Wrz, 2012
Jakarti napisał/a:
hehe, to raczej o Tobie swiadczy, a nie o mnie kochany
dokładnie! moja dziewczyna i sporo koleżanek mających dystans się z takich dowcipów śmieje. i myślę, że jak się ma coś w głowie to się wyłapuje, że to musi być żart....
więc to co napisałem świadczyło o mnie a to że nie załapałeś świadczyło o Tobie PiTT - Nie 02 Wrz, 2012 hmm... dyskusja Roja z Jakartim jednoznacznie kojarzy mi się z czymś co M dzisiaj wklejał...
http://i1.kwejk.pl/site_m....jpg?1346516831 roj - Nie 02 Wrz, 2012 Autoholiczka - Nie 02 Wrz, 2012 Witam raz jeszcze ogólnie i poszczególnie Pośmiałam się przy waszych wymianach zdań, trochę szumu widzę... Proszę mnie nie dyskryminować na forum ze względu na płeć! Znam swoje miejsce we wszechświecie i na forum jestem świadomie Znam sie na tym na czym znać się powinnam jako płeć piękna Jeżeli chodzi o motoryzację to na pewno moja wiedza umywa się do wielu z was, choć poziom rynsztoku czy brodzika to nie jest Mam nadzieję, że dowiem się kilku rzeczy przydatnych w praktyce od tak inteligentnego grona autofanów
(Sama przy aucie nie majsterkuje na większą skalę, ale z zainteresowaniem do tego podchodzę).
Miłej niedzieli!
<Upalamy, upalamy Panowie...>Rasputin - Nie 02 Wrz, 2012 Czy przypadkiem twoje E30 to nie jest w wersji cabrio?