Co za męskie członki, zero własnego wkładu wszystko zerżneli z gotowych projektów :wpale:saxorulez - Czw 04 Sty, 2007 Jak wystraszyc zonelenny - Czw 04 Sty, 2007 heheh!:] dobrreee...Jakarti - Czw 04 Sty, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Lz9-_hupOIEsaxorulez - Czw 04 Sty, 2007 koledzy Kuba?strick - Czw 04 Sty, 2007 Jaka pewnie kręcił Jakarti - Czw 04 Sty, 2007 nie krecilem. znam tylko jedna osobe z tych trzech ale tanczyl ladnie sam w sylwka tanczylem podobnie
myslalem, ze go pojedziecie czy cos.. a lukasz od razu koledzy.. lukasz masz punkta - zgadles.saxorulez - Pią 05 Sty, 2007 Kristoff is back...Anonymous - Pią 05 Sty, 2007 no dobra
skoro nikt mnie nie wyzwal od debili i przyglupow to przyznaje sie - to ja jestem na tym filmie
tak mnie zafascynowal taniec z gwiazdami ze zaczalem sam cwiczyc przy kazdej okazji :564:
a wystep foremniak na finale finalow zmobilizowal do dalszej pracy no i efekty sa uwiecznione na filmie :570:Niemy - Pią 05 Sty, 2007 dobre, dobre sosna8 :564:
zdradz nam jeszcze tajemnice ktory z tych gosci to Ty?
bo koles "jezdzacy na rowerze" rulez Jakarti - Pią 05 Sty, 2007 sosna to ten po prawej co pozniej kopuluje z kolega Anonymous - Pią 05 Sty, 2007 dokladnie
wyrózniaja mnie rowniez biale gacie
niestety jakosc filmow z aparatu nie pozwala pokazac pielegnowanej przez tydzien łyżwy na majtach
sluchajcie moze powinienem w mango gdynia zaczac sprzedawac kasety z nauka tanca jak hakiel i cichopek? Anonymous - Sob 06 Sty, 2007 chopaky z mokotowa