Michał - Wto 31 Lip, 2007 Chrzanek - ja tez mieszczuch jestem, i to straszny.
Macio - :fuckyou2:anjas - Wto 31 Lip, 2007
eM napisał/a:
Michał napisał/a:
Wyprowadze sie. Już niedługo.
I co , łyso ci teraz ??
Jakieś pytanka masz jeszcze ?
Czy golisz jajka?
leżę Michał - Wto 31 Lip, 2007 leżysz bo golisz mi jajka, eM masz juz odpowiedz :DDDDDMichał - Wto 31 Lip, 2007 dzisiaj będąc w pracy, stwierdziłem ze jestem zmęczony i ze nie chce mi sie pracować.
Więc po robocie poleciałem do multimedu, natarłem oczy, wpadam do internisty i mówie
- panie lekarz, nie moge spać w nocy, czerwone oczy, do tego brzuchol mnie boli , chyba sie zatrułem
- na ile panie Michale
- do wtorku starczy
wiec mam tydzień wolnego, L4 piekna sprawa :DDDDanjas - Wto 31 Lip, 2007 ja też stwierdziłem, że nie chce mi się pracować... (ale nie w ogóle, tylko w konkretnym, paskudnie upolitycznionym miejscu) i wczoraj złożyłem wypowiedzenie.
Nie było łatwo, ale jakoś poszło. Po ponad 5 latach nie jest łatwo zmienić barwy klubowe
Teraz mam 3 miesiące wypowiedzenia.
I po raz pierwszy naprawdę dobrze mi się rozmawiało z wiceprezesem , prezesa omijam na 50 metrów.Michał - Wto 31 Lip, 2007 u andrzej, gruba sprawa, ale podobno zmiana pracy zawsze idzie na plus !!ps - Śro 01 Sie, 2007
anjas napisał/a:
ja też stwierdziłem, że nie chce mi się pracować... (ale nie w ogóle, tylko w konkretnym, paskudnie upolitycznionym miejscu) i wczoraj złożyłem wypowiedzenie.
iloraz inteligencji w tym miejscu pewnie spadl teraz o polowe
anjas napisał/a:
I po raz pierwszy naprawdę dobrze mi się rozmawiało z wiceprezesem , prezesa omijam na 50 metrów
czyli mowisz jednak, ze glupota je zarazliwa?
A juz znasz nowe barwy?? Rowniez publiczne, czy prywatne, czy moze wlasne?anjas - Śro 01 Sie, 2007 Na razie barwy własne - zostawiłem ciepłą posadkę na rzecz ryzyka... ale własnego ryzyka. Żaden Kaczor mi teraz szefa nowego nie przyprowadzi
Na razie robimy kilka ciekawych projektów.
Dodatkowo prowadzę zajęcia na studiach podyplomowych na Uniwersytecie Jagiellońskim (przez Internet - a co, mamy XXI wiek w końcu).
W tej chwili, na najbliższe pół roku, mam co robić i za co żyć, ale ciągle wychodzą nowe sprawy, więc może nie będzie źle. Trzeba ryzykować w życiu .
A jak będzie dupa to będę szukał po prostu innej pracy.Jakarti - Śro 01 Sie, 2007 Andrzej - jestes mistrz!!!!!!!!! love you !!! normalnie moi Idol!!Anonymous - Śro 01 Sie, 2007 anjas wiesz co? tak sie patrze na Ciebie i se pomyslalem ze powinienes sobie sluchac Paula Anki. heheh pamietam jak ktos sie nowy do ciebie zwrocil per 'aniu' Anonymous - Czw 02 Sie, 2007 Euro 2012: zrób to sam!
Sport 06:10
Decyzję w sprawie wyboru obiektów na Euro 2012 podejmie UEFA, a nie rzecznik Ministerstwa Sportu. Obiekt wybudowany za pieniądze samorządowe - w Krakowie czy Chorzowie - może wygrać z tym, postawionym ze środków Skarbu Państwa – pisze Sport.
JAK TAK DALEJ PÓJDZIE to wpisdu z ME w PL szymlorek - Pią 03 Sie, 2007 Kupowanie auta w polsce to zajęcie dzięki któremu można się mase rzeczy nauczyć
Dzisiaj nauczyłem się że dwie poduszki czołowe są w stanie wystrzelić po uderzeniu o krawężnik miską olejową, a malowanie zderzaka i dwóch błotnikow łącznie z wymiana swiateł na podróbki tak samo jak grila moze byc nastepstwem takiego wydarzenia Szkoda tylko że zrobilismy z kolegą 180km zeby zobaczyć Ibi 1.9 tdi afn a zobaczyliśmy takiego paścia...saxorulez - Pon 13 Sie, 2007 Dobrze ze nic się nie stało i dobrze ze nie Clio Sport