To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Michał - Wto 31 Lip, 2007

Chrzanek - ja tez mieszczuch jestem, i to straszny.
Macio - :fuckyou2:

anjas - Wto 31 Lip, 2007

eM napisał/a:
Michał napisał/a:
Wyprowadze sie. Już niedługo.
I co , łyso ci teraz ?? :D
Jakieś pytanka masz jeszcze ?

Czy golisz jajka?

leżę :D

leżysz bo golisz mi jajka, eM masz juz odpowiedz :DDDDD

dzisiaj będąc w pracy, stwierdziłem ze jestem zmęczony i ze nie chce mi sie pracować.
Więc po robocie poleciałem do multimedu, natarłem oczy, wpadam do internisty i mówie
- panie lekarz, nie moge spać w nocy, czerwone oczy, do tego brzuchol mnie boli , chyba sie zatrułem
- na ile panie Michale
- do wtorku starczy

wiec mam tydzień wolnego, L4 piekna sprawa :DDDD

anjas - Wto 31 Lip, 2007

ja też stwierdziłem, że nie chce mi się pracować... (ale nie w ogóle, tylko w konkretnym, paskudnie upolitycznionym miejscu) i wczoraj złożyłem wypowiedzenie.

Nie było łatwo, ale jakoś poszło. Po ponad 5 latach nie jest łatwo zmienić barwy klubowe :)

Teraz mam 3 miesiące wypowiedzenia.

I po raz pierwszy naprawdę dobrze mi się rozmawiało z wiceprezesem :) , prezesa omijam na 50 metrów.

u andrzej, gruba sprawa, ale podobno zmiana pracy zawsze idzie na plus !!
ps - Śro 01 Sie, 2007

anjas napisał/a:
ja też stwierdziłem, że nie chce mi się pracować... (ale nie w ogóle, tylko w konkretnym, paskudnie upolitycznionym miejscu) i wczoraj złożyłem wypowiedzenie.

iloraz inteligencji w tym miejscu pewnie spadl teraz o polowe ;)

anjas napisał/a:
I po raz pierwszy naprawdę dobrze mi się rozmawiało z wiceprezesem :) , prezesa omijam na 50 metrów

czyli mowisz jednak, ze glupota je zarazliwa? :D

A juz znasz nowe barwy?? Rowniez publiczne, czy prywatne, czy moze wlasne?

anjas - Śro 01 Sie, 2007

Na razie barwy własne - zostawiłem ciepłą posadkę na rzecz ryzyka... ale własnego ryzyka. Żaden Kaczor mi teraz szefa nowego nie przyprowadzi :)

Na razie robimy kilka ciekawych projektów.
Dodatkowo prowadzę zajęcia na studiach podyplomowych na Uniwersytecie Jagiellońskim (przez Internet - a co, mamy XXI wiek w końcu).
W tej chwili, na najbliższe pół roku, mam co robić i za co żyć, ale ciągle wychodzą nowe sprawy, więc może nie będzie źle. Trzeba ryzykować w życiu :) .

A jak będzie dupa to będę szukał po prostu innej pracy.

Jakarti - Śro 01 Sie, 2007

Andrzej - jestes mistrz!!!!!!!!! love you !!! :) normalnie moi Idol!!
Anonymous - Śro 01 Sie, 2007

anjas wiesz co? tak sie patrze na Ciebie i se pomyslalem ze powinienes sobie sluchac Paula Anki. heheh pamietam jak ktos sie nowy do ciebie zwrocil per 'aniu' :D
Anonymous - Czw 02 Sie, 2007

Euro 2012: zrób to sam!
Sport 06:10

Decyzję w sprawie wyboru obiektów na Euro 2012 podejmie UEFA, a nie rzecznik Ministerstwa Sportu. Obiekt wybudowany za pieniądze samorządowe - w Krakowie czy Chorzowie - może wygrać z tym, postawionym ze środków Skarbu Państwa – pisze Sport.

JAK TAK DALEJ PÓJDZIE to wpisdu z ME w PL :/

szymlorek - Pią 03 Sie, 2007

Kupowanie auta w polsce to zajęcie dzięki któremu można się mase rzeczy nauczyć :D
Dzisiaj nauczyłem się że dwie poduszki czołowe są w stanie wystrzelić po uderzeniu o krawężnik miską olejową, a malowanie zderzaka i dwóch błotnikow łącznie z wymiana swiateł na podróbki tak samo jak grila moze byc nastepstwem takiego wydarzenia :D Szkoda tylko że zrobilismy z kolegą 180km zeby zobaczyć Ibi 1.9 tdi afn a zobaczyliśmy takiego paścia...

saxorulez - Pon 13 Sie, 2007

Dobrze ze nic się nie stało i dobrze ze nie Clio Sport

http://www.pudelek.pl/art...u_borysa_szyca/

Vlodarsky - Pon 13 Sie, 2007

dachowanie ? łał
czyja wina ?

saxorulez - Pon 13 Sie, 2007

właściela Fiata Punto