ja na takiej muzie się wychowałem a mimo to nudzi mnie słuchanie w kółko AC/DC itp
To fakt, AC/DC puszczają często, ale fajnie ich się słucha. Ja uwielbiam oldschool'owe kawałki i brytyjską muzę, a tam jest tego dużo.martin.h - Śro 11 Lut, 2009 Kto to jeszcze pamięta:
Ja pamietam
MIałem na kasecie, ktrą słuchałem w becie a zaraz po tej piosence miałem makumbe A ze radio bez RDS'u tam było, nie dało sie zaprogramowac stacji, to jadąc gdzies dalej czesto to słyszałem Michał - Śro 11 Lut, 2009
martin.h napisał/a:
KonradMK napisał/a:
o ziom, to jest kwas i do tego stary. gdybym miał młodszą o 20 lat siostrę to by tego nie słuchała
Odpowiem, że utwór ten grany jest w stacji zwanej Antyradio, a tam byle czego nie puszczają. A poza tym Katy Perry jest OK, wolę ją oglądać, niż raperów z 20kg łańcuchami.
okurewa ale kwas
nie masz gustu własnego ? bo jak coś puszczają w radiu to jest fajne ?
zgadzam sie z kondziem
wole 20 kg złota, niż tłuste zapocone włosy
ruchałbym ją
a tutaj jak ładnie spiewa lajf
martin no ofeence, naprawde. Szanuje to jaką muzyke lubisz bo to , moim zdaniem , niezła muzyka ale z tym tekstem to przyjebałeś po bandzie strasznie Bartli - Czw 12 Lut, 2009 Nie no świetna jest na żywo
Chyba bym ją rozyebał w Singstara z moimi umiejętnościami wokalnymi martin.h - Czw 12 Lut, 2009
Michał napisał/a:
nie masz gustu własnego ? bo jak coś puszczają w radiu to jest fajne ?
Najgorsze to nie jest, nie najeżdżajcie już na mnie
A co do mojego gustu muzycznego to jestem z niego w 100 % zadowolony, a jak przejrzysz linki z utworami, które dałem na forum to część z nich na pewno nie puszczają w radiu.
PS. Fakt na żywo nie wygląda to najlepiej, ale przynajmniej nie śpiewa z playbacku k-mart - Czw 12 Lut, 2009 Martina gust jest bardzo mocny.
Dlaczego?
Bo on jako jedyny wkleja tu muzyke.M - Czw 12 Lut, 2009 A nie murzynskie granie pałą na pniach? k-mart - Czw 12 Lut, 2009 hahahaahha martin.h - Czw 12 Lut, 2009 Dobra, kręcimy się dalej w klimacie lat 90-tych