To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Janusz - Czw 16 Lut, 2012

qbus napisał/a:
Klaudia wczoraj wyczerpała limit dzwonów na ten sezon a mnie troche plecy bolą, było tylko "o kurcze" od młodego, ja powtorzyłem "o kurcze", jeb, jeb, i wysiadalismy jak z czołgu przez boczne drzwi :)
Gaz trzymała do samego końca, lecąc w powietrzu była odcinka, pech chciał że rów był na tyle głęboki że auta nie było widać. Po postawieniu na koła okazało się że nawet zbieżności nie przestawiło :)

nie rozumiem, jak od młodego ?? we 3 jechaliście ??

dobrze ze nic poważnego nikomu sie nie stało, u nas tez nie obyło się bez dzwonów ;/ na szczęście nie było rolki ale nie dużo brakło, a fura unieruchomiona.... złamany wahacz wydarty próg i dwoje drzwi w GT ;/

qbus - Czw 16 Lut, 2012

Cytat:
nie rozumiem, jak od młodego ?? we 3 jechaliście ??

No tak, cywilnym furexem, wracalismy do domu po prostu :)

Mick - Czw 16 Lut, 2012

Jechaliscie corolla? Dach pogiety?
matt - Czw 16 Lut, 2012

qbus, hardcory jesteście ;D
jechaliśmy obok zapory ale nikt nie upalał, to już wiem czemu :rotfl:

siema - Czw 16 Lut, 2012

No wiesz co Janusz...
Janusz napisał/a:
do tego przejechałem się kolegi GT i kurfa.... jakie clio jest nuuudne

Janusz napisał/a:
złamany wahacz wydarty próg i dwoje drzwi w GT

;D

qbus - Czw 16 Lut, 2012

Mick napisał/a:
Jechaliscie corolla? Dach pogiety?

Tak i w sumie tak ale kosmetyka.

speed555 - Czw 16 Lut, 2012

no to grubo widze qbus upalcie :) wazne ze nikomu sie nie stało nic. auto sie wyklepie:)
Janusz - Pią 17 Lut, 2012

ja sie dzisiaj wyjeździłem, mega mi sie upalało, wczoraj było za dużo śniegu nieodgarniętego, ale dzisiaj twarda odgarnięta warstwa pokryta 1-2cm swierzego puchu, warunki idealne. Na zagórzu mega jazda :) ale jaka mi panne wsadzili do samochodu to szok :rotfl: panna nigdy nie jechał niczym szybkim nawet, wiec spoko. zapierdzielamy, wąsko jak fiks boki grube tak ze często ratowanie po zaspie, kontra dokręcona do końca i sterowanie tylko gazem i hamulcem i tak z jednego zakrętu w drugi itp itd, cała szerokość drogi, + zaspy, skakanie na hopie no naprawdę na bogato kurfa, predkosci jak na droge tez zacne bo nie wlekliśmy się na łapie tylko szli o prawie wszystko (jak dla mnie) ... ja pod wrażenie ze mega się dzisiaj jeździ a panna siedzi cicho nic się nie oddzywa tylko o swoim maluchu nawija cały czas. Wiec pytam w końcu jak wrażenia, a ona: "jak ma być szczera, to spodziewałam się czegoś lepszego" :rotfl: :rotfl: :rotfl: kurfa... gdyby była trochę ładniejsza, to chyba bym się oświadczył :rotfl: :rotfl:
chyba muszę wyjąc tego staba z przodu jednak :rotfl:

Anonymous - Pią 17 Lut, 2012

clio złożone czy na sankach tak ciśniesz ?

Czesio napisał/a:
clio złożone

+1 :D

was79 - Pią 17 Lut, 2012

bez fot się nie liczy!
106 - Pią 17 Lut, 2012

janusz jezdziles z anka? :d

106 napisał/a:

janusz jezdziles z anka? :d

jaką anką ??
z Sylwią jeździłem :rotfl: ale szybciej już nie potrafiłem :lol2:

106 - Pią 17 Lut, 2012

Dziewczyna z twoich stron nawijajaca o maluchu moze byc tylko jedna ;) ale widac to zarazliwe... I szybko sie rozprzestrzenia. Sylwia tez robi sama remonty silnika w maluchu? XD

106 napisał/a:
Dziewczyna z twoich stron nawijajaca o maluchu moze byc tylko jedna ;)

aaaa chodzi Ci o ta która jeździła z Żabińskim i z Toba ?? (nie pamiętam nazwiska) nie to eni ona, :P zresztą pisze przecież ze dziewczyna niczym szybkim nigdy nie jechała, a ta Anka akurat jeździła dość sporo :D