Klaudia wczoraj wyczerpała limit dzwonów na ten sezon a mnie troche plecy bolą, było tylko "o kurcze" od młodego, ja powtorzyłem "o kurcze", jeb, jeb, i wysiadalismy jak z czołgu przez boczne drzwi
Gaz trzymała do samego końca, lecąc w powietrzu była odcinka, pech chciał że rów był na tyle głęboki że auta nie było widać. Po postawieniu na koła okazało się że nawet zbieżności nie przestawiło
nie rozumiem, jak od młodego ?? we 3 jechaliście ??
dobrze ze nic poważnego nikomu sie nie stało, u nas tez nie obyło się bez dzwonów na szczęście nie było rolki ale nie dużo brakło, a fura unieruchomiona.... złamany wahacz wydarty próg i dwoje drzwi w GT qbus - Czw 16 Lut, 2012
Cytat:
nie rozumiem, jak od młodego ?? we 3 jechaliście ??
No tak, cywilnym furexem, wracalismy do domu po prostu Mick - Czw 16 Lut, 2012 Jechaliscie corolla? Dach pogiety?matt - Czw 16 Lut, 2012 qbus, hardcory jesteście
jechaliśmy obok zapory ale nikt nie upalał, to już wiem czemu siema - Czw 16 Lut, 2012 No wiesz co Janusz...
Janusz napisał/a:
do tego przejechałem się kolegi GT i kurfa.... jakie clio jest nuuudne
Janusz napisał/a:
złamany wahacz wydarty próg i dwoje drzwi w GT
qbus - Czw 16 Lut, 2012
Mick napisał/a:
Jechaliscie corolla? Dach pogiety?
Tak i w sumie tak ale kosmetyka.speed555 - Czw 16 Lut, 2012 no to grubo widze qbus upalcie wazne ze nikomu sie nie stało nic. auto sie wyklepie:)Janusz - Pią 17 Lut, 2012 ja sie dzisiaj wyjeździłem, mega mi sie upalało, wczoraj było za dużo śniegu nieodgarniętego, ale dzisiaj twarda odgarnięta warstwa pokryta 1-2cm swierzego puchu, warunki idealne. Na zagórzu mega jazda ale jaka mi panne wsadzili do samochodu to szok panna nigdy nie jechał niczym szybkim nawet, wiec spoko. zapierdzielamy, wąsko jak fiks boki grube tak ze często ratowanie po zaspie, kontra dokręcona do końca i sterowanie tylko gazem i hamulcem i tak z jednego zakrętu w drugi itp itd, cała szerokość drogi, + zaspy, skakanie na hopie no naprawdę na bogato kurfa, predkosci jak na droge tez zacne bo nie wlekliśmy się na łapie tylko szli o prawie wszystko (jak dla mnie) ... ja pod wrażenie ze mega się dzisiaj jeździ a panna siedzi cicho nic się nie oddzywa tylko o swoim maluchu nawija cały czas. Wiec pytam w końcu jak wrażenia, a ona: "jak ma być szczera, to spodziewałam się czegoś lepszego" kurfa... gdyby była trochę ładniejsza, to chyba bym się oświadczył
chyba muszę wyjąc tego staba z przodu jednak Anonymous - Pią 17 Lut, 2012 clio złożone czy na sankach tak ciśniesz ?Janusz - Pią 17 Lut, 2012
Czesio napisał/a:
clio złożone
+1 was79 - Pią 17 Lut, 2012 bez fot się nie liczy!106 - Pią 17 Lut, 2012 janusz jezdziles z anka? Janusz - Pią 17 Lut, 2012
106 napisał/a:
janusz jezdziles z anka?
jaką anką ??
z Sylwią jeździłem ale szybciej już nie potrafiłem 106 - Pią 17 Lut, 2012 Dziewczyna z twoich stron nawijajaca o maluchu moze byc tylko jedna ale widac to zarazliwe... I szybko sie rozprzestrzenia. Sylwia tez robi sama remonty silnika w maluchu? Janusz - Pią 17 Lut, 2012
106 napisał/a:
Dziewczyna z twoich stron nawijajaca o maluchu moze byc tylko jedna
aaaa chodzi Ci o ta która jeździła z Żabińskim i z Toba ?? (nie pamiętam nazwiska) nie to eni ona, zresztą pisze przecież ze dziewczyna niczym szybkim nigdy nie jechała, a ta Anka akurat jeździła dość sporo