nox - Śro 08 Lis, 2006 niby tak poprostu wszyscy mechanicy daja dupy i tyle co kolejny to więcej obiecuje a mniej robi niz poprzedni ale ten po bojach coś wkońcu zdziałał silnik jest na ukończeniu zatem buda juz do niego jedzie i zobaczymy , a szukam czegoś dla siebie powiedzmy wmiare niedrogie na codzień chciałem strasznie tego puga 205 ale chlopaki z Wawy tylko dużo gadali i nikt mi go niesprawdził...Loko - Czw 09 Lis, 2006 Maciek chciałeś taniej puga rally z wszystkimi nalepami, to chyba już jest taniej? Czy jeszcze nie?
Bedzie ogladana, ale cena mnie troche niepokoi, za duzo juz wylicytowali.nox - Czw 09 Lis, 2006 napisz na PW jak wygląda sprawa utrzymaina takiej R5 GTTdzik - Czw 09 Lis, 2006 Napisze tutaj bo nie ma co sie rozpisywac. Upierdliwy jest jak sie przekroczy serie 2x tak jak ja. Przy seryjnej mocy ludzie jezdza i nie narzekaja.
Czesci sa, ale i tak najlepiej zrobic sobie magazyn w postaci... drugiej gtt.
W tych samochodach wszystko zalezy od stanu zastanego. Albo trafisz szrota i walczysz na kazdym kroku albo lejesz i jezdzisz.
Ciec z mojego parkingu mial kiedys gtt, ale serie i mowi ze bezawaryjnie dlugo jezdzil.
Ale ten egzemplarz to dobry podobno na czesci tylko jest bo na kjs'ach mu sie dostalo. A za egzemplarz na czesci 1700 nie dam, czekam na jakas zdrowa.strick - Czw 09 Lis, 2006 dziku jeszcze jedna GTT chesz kupić? Ile ich masz zamiar mieć?
106 rallye z polskiego salonu. 9500złLoko - Czw 09 Lis, 2006 Już przez dobry rok jest do sprzedania i jak na razie nikt jej nie wział szymlorek - Czw 09 Lis, 2006 ja naprzełomie marca/kwietnia intensywnie myślałem nad nią ale biały kolor i brak jakiegokolwiek wyposażenia mnie zniechęcił,dodatkowo była w zupełnie innej cenie a teraz do tego jak widac ma kierownicedo gory nogami założoną
widziałem u adasia to auto.. nie kupowaćDariano - Czw 09 Lis, 2006 ten vts jest naszego kolegi z forum strick - Czw 09 Lis, 2006 Nie wiem czy ten vts jest od Gottiego, może on chciał tylko być pośrednikiem w tranzakcji!