Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
saxorulez - Czw 04 Lut, 2010 ja chce teraz.. zefir - Czw 04 Lut, 2010 sorki ze wtykne do tematu:
od dwoch lat mam znajomego w Toyo, ktory robi mi cene -25/35% na opony od cen detalicznych Toyo.
jesli zebralibyscie w calosc wybrane rozmiary, moge zrobic cennik.
jesli bedzie wam pasowac moge to wam ogarnac, z transportem sie dogadamy, zdarza mi sie byc w wawie, tudziez zapraszam do mnie:)
pozdro Passenger - Czw 04 Lut, 2010
zefir napisał/a:
jesli zebralibyscie w calosc wybrane rozmiary, moge zrobic cennik.
W takim razie zaczynamy:
Passenger - 225/40/18 - proszę ustal cenę na R888 i R1RVlodarsky - Czw 04 Lut, 2010 zefir,
to jest temat 08PSS - zefir proszę nie załatwiać swoich spraw w temacie tej firmy.zefir - Czw 04 Lut, 2010 sorry, mozesz usunac posta wyzej.
zmodze temat przy okazji , nie chce robic nikomu konkurencji, bo i tak z tego nic nie mam, chce tylko pomoc, poniewaz powstala inicjatywa ze kilko osob chce wczesniej opony.
pozdroAnonymous - Czw 04 Lut, 2010 zefir, może załóż temat o tym? czy załatwiac przez pw? też byłbym chętny Anonymous - Czw 04 Lut, 2010 zefir to szału nie robiesz w zasadzie to my sprzedawali¶my po 10-13% taniej a sami mieli¶my rabat 15% w zeszłym roku teraz bedzie ciut wiecej napewno ale jak ogarniasz to prosze bardzo Anonymous - Pi± 05 Lut, 2010 Jaco - Pi± 05 Lut, 2010 tube8 na 3 kompy ho ho106 - Pi± 05 Lut, 2010 ... i kebab w pudeleczku zefir - Pi± 05 Lut, 2010
Marcel 08 napisał/a:
zefir to szału nie robiesz w zasadzie to my sprzedawali¶my po 10-13% taniej a sami mieli¶my rabat 15% w zeszłym roku teraz bedzie ciut wiecej napewno ale jak ogarniasz to prosze bardzo
sluchaj nie mowie ze mam mega super upusty! mam mozliwosc pomoc, to staram sie to robic, zostalem przyjetym na tym forum, wiec chce sie czyms zrewanzowac.
pozdro and peaceAnonymous - Pi± 05 Lut, 2010 rób jak najlepiej ale najpierw było się zapytać a nie bałagan zrobiłes zefir - Pi± 05 Lut, 2010
Marcel 08 napisał/a:
rób jak najlepiej ale najpierw było się zapytać a nie bałagan zrobiłes
tak zapytalem i faktycznie mam 25% ale na opony cywilne i 15% na wyscigowe.
nie robilem fermentu tylko zarzucilem temat alternatywy.
i juz sie dogadalem patrz temat o toyo
pozdroJaco - Pi± 05 Lut, 2010 widzę, że macie w 08 monopol na wymianę olejów u "pucharowiczów tedexa"..
ładnie ładnie. Anonymous - Nie 07 Lut, 2010 Owszem weszli¶my we współprace ...