HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
KonradMK - Pon 09 Mar, 2009 gra ktoś?KonradMK - Pon 09 Mar, 2009 tośmy pocięli, całe 5 minut strick - Pon 09 Mar, 2009 A co, spierniczyło sie?KonradMK - Wto 10 Mar, 2009 Kondzio trochę miał farta...
niestety niedługo później fydi zaczął trafiać M - Wto 10 Mar, 2009 To na samym poczatku tak miales bo jeszcze nie zaczalem grac na powaznie.
Pozatym jak gram z tobą to mam wrazenie ze srasz ciągle po kątach.
Wchodze z boku... Kondzio kuca, i tak 10 razy pod rząd
Ty nasz kampinosie
Andre- Cyborg, wczoraj zobaczzyc Andre oznaczało zginąć (ćpałeś koks wczoraj?) KonradMK - Wto 10 Mar, 2009 co do przykuca to mam taki nawyk z innej gry i za cholerę nie mogę się oduczyćM - Wto 10 Mar, 2009 Luz w srode mozemy turnieja zagrac o złote kalesonyKonradMK - Wto 10 Mar, 2009 spróbujmy trochę w tego Urbana pociąć, fajne nawetM - Wto 10 Mar, 2009 Netia naprawila awarie wiec bardzo prawdopodobne jest ze tez zagramKonradMK - Wto 10 Mar, 2009 heheheheM - Wto 10 Mar, 2009 Ty no caly dzien kombinowalem z tym internetem bo po malowaniu sie cos zyebauo i zaczal net przerywac jakby kable telefoniczne sie gdzies uszkodzily. Caly dzien naprawialem i w koncu znalazlem połaczenie skreconych drutów ktore zamalowalismy farba. Zlutowałem, zabezpieczylem i niby sie poprawilo. Ale potem znowu net przerywa.
Wqurwiony dzwonie do netii i sie dowiaduje ze caly dzien jest awaria dla tej strefy numeracyjnej (automat) i postaraja sie szybko naprawic.
KonradMK - Wto 10 Mar, 2009 hehehehe a pogmerałbyś w tych kablach jeszcze z godzinę i byś wymyślił nowy protokół transferu danych heheheheAnonymous - Wto 10 Mar, 2009
eM napisał/a:
Andre- Cyborg, wczoraj zobaczzyc Andre oznaczało zginąć (ćpałeś koks wczoraj?)
Wczoraj troche przedawkowałem
Wreszcie sie nauczyłem troche lepiej celować z kałacha. Trzeba strzelać wszędzie, tylko nie w przeciwnika, wtedy się trafi KonradMK - Wto 10 Mar, 2009 yo, pytanie do ogarniaczy kłejowych, to --> http://www.quake.net.pl/?...un=det&fid=5994
zadziała na urban terror? pogralibyśmy sobie na dziwkim zachodzie
ahaha
serio nie napisałem specjalnie ale zostawiam bo sam jestem w szoku...
PS a może to standalone? spróbuję ściągnąć.Michał - Wto 10 Mar, 2009 nie
nie pograsz
q3 jest mase w sieci juz