To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

qbus - Pią 24 Wrz, 2010

i co daje rade? wszyscy sa zachwyceni... ja czekam na WRC, demo na ps3 bedzie 28 wrzesnia ale jak sie okaze ze lipa to chyba wybiore to F1, w koncu jakis motorsport na ps3
anjas - Pią 24 Wrz, 2010

mi się F1 bardzo podoba. Oczywiście można się czepiać różnych spraw, ale grywalność jak dla mnie jest mega. Na najtrudniejszym poziomie nie jest łatwo wyprzedzać. A jak się jeździ HRT to wogóle hardcore :D

Na WRC też czekam :)

zefir - Pon 27 Wrz, 2010

dobra anjas ponamawiales mnie choc szkoda ze nie ma dema w necie ;(

wlasnie licytuje ;D

choc czekam na wrc szczegolnie:D

anjas - Pon 27 Wrz, 2010

zefir napisał/a:

ej, żeby na mnie nie było :)

Moim zdaniem gra jest spoko, mnie wciągnęła, ale gwarancji nie daję :D

Realizm jest w sumie taki sobie, ostatnio HRT zrobiłem 6 czas na quali a z tego co wiem Mikan Lotusem zdobył Pole Position ;) Ale postanowiłem, że jadę sezon bez powtórek, tzn. na treningu jeżdżę do oporów, ale quali i wyścig jadę raz. Jak się coś wysra to trudno, nie powtarzam, nie restartuję. Ta opcja daje zabawę, bo ostatni wyścig dojechałem na 18 miejscu, co spełniało wymagania stawiane przez zespół ale trudno uznać to za jakąś rewelację :)

Aha, moim zdaniem można w to grać tylko na kierze. Na padzie jest z dupska.

was79 - Pon 27 Wrz, 2010

ja wczoraj ściagnąłem demo nhl 11.
Popykałem, grafika jak dla mnie super, tylko jakoś sterowanie zakręcone i nie umiałem się wgrać. Jak po pewnym czasie stanieje to może zakupie.

Na dniach wchodzi: ferrari the race experience, ale nie umiem wyczaić, czy jest to czegoś warte (troche brakuje materiałów) http://www.youtube.com/watch?v=2QE-d0m-EzY

zefir - Pon 27 Wrz, 2010

anjas napisał/a:
zefir napisał/a:

ej, żeby na mnie nie było :)

Moim zdaniem gra jest spoko, mnie wciągnęła, ale gwarancji nie daję :D

Realizm jest w sumie taki sobie, ostatnio HRT zrobiłem 6 czas na quali a z tego co wiem Mikan Lotusem zdobył Pole Position ;) Ale postanowiłem, że jadę sezon bez powtórek, tzn. na treningu jeżdżę do oporów, ale quali i wyścig jadę raz. Jak się coś wysra to trudno, nie powtarzam, nie restartuję. Ta opcja daje zabawę, bo ostatni wyścig dojechałem na 18 miejscu, co spełniało wymagania stawiane przez zespół ale trudno uznać to za jakąś rewelację :)

Aha, moim zdaniem można w to grać tylko na kierze. Na padzie jest z dupska.

nie mam kiery :( (, bo nie mam jak jej w pokoju ustawic , spoko jak sie kupi i nie spodoba to sie sprzeda ;) easy :) )

Bonczek - Pon 27 Wrz, 2010

Łoo ściągnałem sobie właśnie demko Mafii 2, grywalność mistrz nad mistrze + klimacik tamtych lat - mega :jupi: :jupi: :jupi:
qbus - Wto 28 Wrz, 2010

anjas jak tam po dluzszym obcowaniu z f1? kurde kupa ludzi narzeka ze masa bledow w grze jest. jutro demo WRC na psn.
anjas - Wto 28 Wrz, 2010

trochę błędów jest, ale mi się wciąż podoba.
Ale warunkiem moim zdaniem jest kiera, bez niej nie ma zabawy.
I oczywiście najtrudniejsze ustawienia, bez żadnych systemów.

zefir - Wto 28 Wrz, 2010

pokupilem f1 za 140 zl :D czekam na przesylke, jak bedzie kupsko , sprzeda sie i sie kupi WRC, nie ma dramatu, choc oprocz bledow podoba mi sie multi i oprawa, i model jazdy ;D

kiedy bedzie GT5 :devil: :devil: :devil: :devil:

pozdrowki

was79 - Śro 29 Wrz, 2010

zefir napisał/a:
kiedy bedzie GT5

gra-widmo pojawia się i znika, ale co tam na allegro już nią handlują :rotfl:

zefir - Śro 29 Wrz, 2010

stary mam nadzieje ze to sie zmieni :D

a dzis jade do znajomego wieczorem pobawic sie PS Move :D

was79 - Śro 29 Wrz, 2010

ostatnio popykałem w ping-ponga w saturnie. Fajna sprawa, jak nie zakupie kubła do yarosława, to wchodzę w to :]
Barejka - Śro 29 Wrz, 2010

was79, ja mam stol do pingponga przy chalupie i pykam z ziomami przy piwku :]
was79 - Śro 29 Wrz, 2010

aaa to wypas, ja pykłem virtualnie