To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

korek171 - Wto 09 Sie, 2011

speed555 napisał/a:
To informacja prasowa Ingrama a nie artykul;p

Jak zwał, tak zwał- gdyby marek zgłosił się do klasy w której ma samochód- sam mógłby sobie informację prasową zmontować i pochwalić się zwycięstwem w n-ce

speed555 - Wto 09 Sie, 2011

no dokladnie. tym bardziej ze w n-ce jechali kolesie na ohlinsie, kłówkach, szperach i krotkich przelozeniach
106 - Wto 09 Sie, 2011

nie ma co gdybac.... wszystko przed nim :]

106 napisał/a:

No ba
A jak marek będzie coś wymyślał, że nie jedzie wisły albo cieszynki, to całe hh kopnie mu w pupę :rotfl:

martin.h - Wto 09 Sie, 2011

O Wiśle na razie lepiej nie gadać :/

martin.h napisał/a:

Ja tam myślę że zrobią to dużo lepiej niż krakowski :) a o odcinki się nie martwię....

Przem_106 - Wto 09 Sie, 2011

Tak sobie spojrzałem wstecz, to w zeszłym roku jechalismy z Mickiem do 5 os-u bardzo podobnie :]
1 os My 17 Wy 16
2 os My 17 Wy 15
3 - os odwołany
4 os My 11 Wy 10.
Po 4 osach - My na 13 Wy na 11 ;D .
Potem u nas się trochę posypało :lol2:
Ale co tu duzo mowic, w tym roku lepsza stawka, no i starata na/km u Was duzo mniejsza.

ziober - Wto 09 Sie, 2011

korek171 napisał/a:
106 napisał/a:

No ba
A jak marek będzie coś wymyślał, że nie jedzie wisły albo cieszynki, to całe hh kopnie mu w pupę :rotfl:

To może forumowa ściepa? Zawsze troche grosza wpadnie, a nóż starczy na wpisowe ;) . Widać że chłopak dobrze naparza :faja:

martin.h - Wto 09 Sie, 2011

korek171 napisał/a:
martin.h napisał/a:

Ja tam myślę że zrobią to dużo lepiej niż krakowski :) a o odcinki się nie martwię....

Nie wiadomo czy wogóle cos zrobią. Wielki znak zapytania :/

ziober napisał/a:

To może forumowa ściepa? Zawsze troche grosza wpadnie, a nóż starczy na wpisowe ;) . Widać że chłopak dobrze naparza :faja:

Pomysł Wy.jeb.any w kosmos- postaram się dorzucić trochę grosza- chociaz tez muszę kombinowac z kasą na głupie tychy...

To co pany stratujemy a akcją??

Marek23 - Wto 09 Sie, 2011

korek171 napisał/a:

To co pany stratujemy a akcją??

Wielkie dzięki, ale byłoby to nieetyczne. Nie ukrywam,że z ogólnie u mnie z finansami źle nie jest. Niestety muszę do mojej działalności kupić jesienią busa i dlatego tak budżet ograniczony. Z rajdami sie przecież nie zegnam, po prostu nie chcę ślepo wywalic kasy ile wlezie. Więc bez przesady korek, dzieki wielkie,ale kasę na rajdy to mogę wziąść od jakiejś firmy/bogatego zajawkowicza,ale nie od zioma,który sam kombinuje hajs żeby upalać.

Nowocień:
http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Koto - Śro 10 Sie, 2011

W 2008 były 2 odcinki w okolicach Jastrzębia:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
http://www.youtube.com/wa...feature=related
był jeszcze odcinek w Hażlachu i zajebisty prolog w Wiśle.

Michał - Śro 10 Sie, 2011

co to jest prolog ?
coś podobnego do "baraży" ?

Bart - Śro 10 Sie, 2011

Michał napisał/a:
co to jest prolog ?

coś jak biforek

:>

Koto - Śro 10 Sie, 2011

Taki krótki pokazowy odcinek przed rajdem, czasami nawet nie wliczany do klasyfikacji. Trasa często ułożona w centrum miasta, żeby się pokazac dupeczkom ;)