HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
M - Pon 26 Mar, 2012 Kojarzy mi się to trochę z imprezą mustangów EmerytRs2 - Wto 27 Mar, 2012 Chciałem zamówić (na razie) jeden nocleg z piątku na sobotę. w opcji 9-osobowej
i wstępnie zarezerwować w tej samej opcji z soboty na niedzielę.budzik - Wto 27 Mar, 2012 Chyba 6 osobowej Jakarti - Śro 28 Mar, 2012 Z cala rodzina jedziesz?
moge sie spytac kogo zabierasz??roj - Śro 28 Mar, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
Chciałem zamówić (na razie) jeden nocleg z piątku na sobotę. w opcji 9-osobowej
i wstępnie zarezerwować w tej samej opcji z soboty na niedzielę.
Gaydek - Śro 28 Mar, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
Chciałem zamówić (na razie) jeden nocleg z piątku na sobotę. w opcji 9-osobowej
i wstępnie zarezerwować w tej samej opcji z soboty na niedzielę.
Chodziło mi o jak najtańszy nocleg dla mnie (po co przepłacać?):PGaydek - Śro 28 Mar, 2012 Nic nie rozumiem... Ilu ziomków bierzesz?filomatic - Czw 29 Mar, 2012 byłem teraz na TD i faktycznie gość tego GTRa nie do konca ogarniał. Wjechał w garniaku, mokasynkach i koszuli na dzień dobry, potem jeździł na prawym, potem znowu kierował... weirdkubas - Pią 30 Mar, 2012
filomatic napisał/a:
byłem teraz na TD i faktycznie gość tego GTRa nie do konca ogarniał. Wjechał w garniaku, mokasynkach i koszuli na dzień dobry, potem jeździł na prawym, potem znowu kierował... weird
ejj byłeś tam i nie poznałeś kubasa kubasa kubasa jak mogłeś!Gaydek - Pią 30 Mar, 2012 Może wstydził się podejść filomatic - Pią 30 Mar, 2012
kubas napisał/a:
filomatic napisał/a:
byłem teraz na TD i faktycznie gość tego GTRa nie do konca ogarniał. Wjechał w garniaku, mokasynkach i koszuli na dzień dobry, potem jeździł na prawym, potem znowu kierował... weird
ejj byłeś tam i nie poznałeś kubasa kubasa kubasa jak mogłeś!
był tylko 1 koleś podobny do tego w kasku z avatara...troszkę się wstydziłem PieQt - Pią 30 Mar, 2012 Kubas, trzeba było podjeść do gościa, który jeździł po torze rowerem z awatara filomaticaEmerytRs2 - Pią 30 Mar, 2012
Gaydek napisał/a:
Nic nie rozumiem... Ilu ziomków bierzesz?
usuwałeś jakieś swoje posty z domkami w opocji 9-osobowej?Gaydek - Pią 30 Mar, 2012 EmerytRs2, domki są 6-osobowe, tylko i wyłącznie. Pierwsze słyszę o domkach 9-osobowych.