Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Rasputin - Śro 16 Sty, 2013 W sumie to chyba najłatwiej takiego znaleźć bo to ostatni rocznik a wszyscy sie jarają tymi starymi.siema - Śro 16 Sty, 2013
Rasputin napisał/a:
W sumie to chyba najłatwiej takiego znaleźć bo to ostatni rocznik a wszyscy sie jarają tymi starymi.
Niby powinno być łatwo, a ja od roku monitoruję Allegro i igły nie trafiłem. Znajomości wśród staruszków nie mam, czasu by jeździć po wioskach takoż. Pamiętaj zatem o mnie Rasputinie podczas rozglądania się za kolejnymi maluchami Rasputin - Śro 16 Sty, 2013 Spoko dobrze,że napisałeś,bede miał ci na uwadze.
Trzeba szukać po osiedlach,w tych garażach murowanych jest tego jeszcze troche.pcs - Śro 16 Sty, 2013
Walle napisał/a:
pcs napisał/a:
ja to bym sie 3 minuty nie zastanawial i bral takiego, ale ja to lubie starocie
pewnie i tak dluzej pojezdzi i dalej pojedzie od jakiegos nowego wynalazku, a na gazie eksploatacja wyjdzie taniej niz duzy dyszel
gust sprawa indywidualna. A z ciekawosci, podobal Ci sie Accord kombi?was79 - Śro 16 Sty, 2013
pcs napisał/a:
A z ciekawosci, podobal Ci sie Accord kombi?
To był cios poniżej pasa Bart - Śro 16 Sty, 2013 Znajoma szuka wartego zainteresowania Fiata 500, najlepiej z benzyniakiem pod maską i z klimatyzacją, budżet to jakieś 25 tysięcy. Jakby ktoś coś to będę teges.Walle - Śro 16 Sty, 2013
pcs napisał/a:
Walle napisał/a:
pcs napisał/a:
ja to bym sie 3 minuty nie zastanawial i bral takiego, ale ja to lubie starocie
pewnie i tak dluzej pojezdzi i dalej pojedzie od jakiegos nowego wynalazku, a na gazie eksploatacja wyjdzie taniej niz duzy dyszel
gust sprawa indywidualna. A z ciekawosci, podobal Ci sie Accord kombi?
pewnie, że indywidualna, co nie zmienia faktu, że 9 na 10 opinii w temacie tego złoma będzie na nie
Accord kombi - to było przynajmniej praktyczne, dobrze wykończone, wygodne i bezawaryjne rozwiązanie, aczkolwiek aż ładne w swej japońskiej brzydocie
P.S - też lubię stare samochody nox - Śro 16 Sty, 2013
Bart napisał/a:
Znajoma szuka wartego zainteresowania Fiata 500, najlepiej z benzyniakiem pod maską i z klimatyzacją, budżet to jakieś 25 tysięcy. Jakby ktoś coś to będę teges.
znaczy się chłopak ?qbica - Śro 16 Sty, 2013
siema napisał/a:
W sumie, skoro to: "[Szukam auto] Temat - koncert życzeń"
Od jakiegoś czasu poszukuję: Fiat 125p, rocznik 1991, biały, od polskiego dziadka
Jakby ktoś coś widział, słyszał to poproszę PW
u mnie na wiosce jest bialy kanciok tyle że w kombi nic wiecej niewiem oprócz tego gdzie stoi Rasputin - Śro 16 Sty, 2013 Powiedz,że daje pincet i go biorę Powaga!!qbica - Śro 16 Sty, 2013
Rasputin napisał/a:
Powiedz,że daje pincet i go biorę Powaga!!
musial bym tam podjechac i poszukać wlasciciela bo tylko przechodzilem obok fury i foto zrobilem
tak to wyglądało pare miesięcy temu Rasputin - Śro 16 Sty, 2013 Jesli sprawny i dojedzie do Wawy to te 500 do negocjacji w dól mogę dać.
Jak bedziesz miał chwile i ochote to zapytaj o niego
A malucha jakiegos tam nie macie? budzik - Śro 16 Sty, 2013
Rasputin napisał/a:
A malucha jakiegos tam nie macie?
Ogarnij się i eleganta napraw najpierw Rasputin - Czw 17 Sty, 2013
budzik napisał/a:
Rasputin napisał/a:
A malucha jakiegos tam nie macie?
Ogarnij się i eleganta napraw najpierw
Cicho Łobuz na razie jakoś jeździ więc przy tych warunkach atmosferycznych odpuszczam wyciąganie zbiornika siema - Czw 17 Sty, 2013 Prawdziwy przyjaciel:
siema napisał/a:
Niby powinno być łatwo, a ja od roku monitoruję Allegro i igły nie trafiłem. Znajomości wśród staruszków nie mam, czasu by jeździć po wioskach takoż. Pamiętaj zatem o mnie Rasputinie podczas rozglądania się za kolejnymi maluchami
Rasputin napisał/a:
Spoko dobrze,że napisałeś,bede miał ci na uwadze.
Trzeba szukać po osiedlach,w tych garażach murowanych jest tego jeszcze troche.
qbica napisał/a:
u mnie na wiosce jest bialy kanciok tyle że w kombi nic wiecej niewiem oprócz tego gdzie stoi