M - Pią 07 Cze, 2013 siema - Pią 07 Cze, 2013 Krzysiek, Piotrek i cała IIf wiedzą już jak jest. Gazeta pisze o tym jak jest. A HotHatch?
Jakoś pomijałem ostatnio newsy dotyczące pana Maxa, a tutaj nowa gwiazda wolnych mediów nam wyrosła
Mam też coś dla chcących się zapoznać z pomysłami pana Wiplera:
http://bankier.tv/przemys...mian-13237.html
Dla mnie osobiście zaczyna on pachnieć jak JKM. Coś mi się zdaje, że sukces też może odnieść podobny.M - Pią 07 Cze, 2013 Mariuszu Mariuszu siema - Pią 07 Cze, 2013 Przepraszam. Mam dzisiaj niepoważny stosunek do świata.
Milknę Anonymous - Pią 07 Cze, 2013
Jakoś pomijałem ostatnio newsy dotyczące pana Maxa, a tutaj nowa gwiazda wolnych mediów nam wyrosła
Kiedyś nie bardzo lubiłem gościa ale ostatnio gada z sensemM - Pią 07 Cze, 2013 Jak działa mainstream Od rana newsy że raport KNF jest miażdżacy dla skokow, ze sa niewyplacalne, ze nie maja kasy i sa w zlej kondycji ogolnie.
A tu mamy raport knf strona 37 polecam
http://www.knf.gov.pl/Ima...tcm75-34755.pdfanjas - Pią 07 Cze, 2013 A konkretniej Macku?
Uważasz po zapoznaniu sie z tym raportem, ze kondycja Skoków jest OK?M - Pią 07 Cze, 2013
anjas napisał/a:
A konkretniej Macku?
Uważasz po zapoznaniu sie z tym raportem, ze kondycja Skoków jest OK?
Z raportu wynika że mają rezerwy 2x wieksze niż wymagane przez KNF
ja rozumiem że skoki sa nie na rączke niemieckim/włoskim/francuskim bankom i tylko o to w tym chodzi.
Pan Bielecki zapewne w imieniu UniCredit na uszko doradza radzie ministrów co by należało zrobić.anjas - Pią 07 Cze, 2013
M napisał/a:
Maciek, przepraszam, ale to trochę tak jakby lekarz po przeczytaniu karty pacjenta z zaawansowanym HIV powiedział, że stan jego zdrowia jest super, bo ma temperaturę w normie.
M napisał/a:
ja rozumiem że skoki sa nie na rączke niemieckim/włoskim/francuskim bankom i tylko o to w tym chodzi.
Pan Bielecki zapewne w imieniu UniCredit na uszko doradza radzie ministrów co by należało zrobić.
a to trudno skomentować, AmberGold tez był niewygodny i dlatego go zarżnięto.M - Pią 07 Cze, 2013 skoki = ambert gold...
chyba bez odbioruanjas - Pią 07 Cze, 2013
M napisał/a:
skoki = ambert gold...
no niestety tak to w pewnym sensie wygląda. Działalność finansują bieżącymi wpływami.
Pan Bielecki zapewne w imieniu UniCredit na uszko doradza radzie ministrów co by należało zrobić.
Same rezerwy nie stanowią o całości sytuacji.
Zwracali uwagę na duży udział złych kredytów. A to może szybko zmienić stan finansowy.
Jak dla mnie skok to parabank. Nie był kontrolowany i nie ma zabezpieczeń.
Przecież nadal będą podatki i obowiązkowe ubezpieczenie. Nazwy tylko się zmienią.
Powiedzili jaki pomysł mają na obecne zobowiązania ZUS?GeKo - Sob 08 Cze, 2013
dzik napisał/a:
Powiedzili jaki pomysł mają na obecne zobowiązania ZUS?
+1
Cytat:
Ponadto - według stowarzyszenia - w wyniku deregulacji można zmniejszyć administrację, a "pieniądze zaoszczędzone na administracji oddać Polakom". Republikanie proponują prorodzinne ulgi podatkowe w podatku dochodowym; dwuletni urlop wychowawczy dla obojga rodziców czy bon wychowawczy. W edukacji chcą bonu edukacyjnego na wszystkich poziomach edukacji.