olek - Nie 02 Wrz, 2012 mi sie cos kojarzy ze to czarne e30 coupe z wklepami "jaga" jako kierowcy.
right? Janusz - Nie 02 Wrz, 2012
Autoholiczka napisał/a:
Witam raz jeszcze ogólnie i poszczególnie Po¶miałam się przy waszych wymianach zdań, trochę szumu widzę... Proszę mnie nie dyskryminować na forum ze względu na płeć! Znam swoje miejsce we wszech¶wiecie i na forum jestem ¶wiadomie Znam sie na tym na czym znać się powinnam jako płeć piękna Jeżeli chodzi o motoryzację to na pewno moja wiedza umywa się do wielu z was, choć poziom rynsztoku czy brodzika to nie jest Mam nadzieję, że dowiem się kilku rzeczy przydatnych w praktyce od tak inteligentnego grona autofanów
(Sama przy aucie nie majsterkuje na większ± skalę, ale z zainteresowaniem do tego podchodzę).
Miłej niedzieli!
<Upalamy, upalamy Panowie...>
wszystko spoko, ale ja ci±gle tych zdjęć nie widzę GeKo - Nie 02 Wrz, 2012
olek napisał/a:
z wklepami "jaga" jako kierowcy.
Znam tylko jedn± Jagę z zacięciem motorsportowym Mick - Nie 02 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
olek napisał/a:
z wklepami "jaga" jako kierowcy.
Znam tylko jedn± Jagę z zacięciem motorsportowym
i tylko ta jedna jest z Warszawy Autoholiczka - Nie 02 Wrz, 2012 Nie jestem Jag± i nie mam BMW w cabrio Fotek się doczekacie, normalnie jak piranie... Janusz - Nie 02 Wrz, 2012
Autoholiczka napisał/a:
Nie jestem Jag± i nie mam BMW w cabrio Fotek się doczekacie, normalnie jak piranie...
ale w czym problem?? samochodu się wstydzisz??Autoholiczka - Nie 02 Wrz, 2012 Aaa ojej, myslalam ze chodzi wam o moj± fotkę tak uparcie Barejka - Nie 02 Wrz, 2012
Autoholiczka napisał/a:
Aaa ojej, myslalam ze chodzi wam o moj± fotkę tak uparcie
o to w pierwszej kolejnosci EmerytRs2 - Pon 03 Wrz, 2012 after 24h...
siema - Pon 03 Wrz, 2012 Zaczęła się szkoła. Chłopakom rodzicie odcięli dostęp do neta.Anonymous - Wto 04 Wrz, 2012 Mick - Wto 04 Wrz, 2012
siema napisał/a:
Zaczęła się szkoła. Chłopakom rodzicie odcięli dostęp do neta.
no bez przesady...
... odetn± im dopiero po pierwszej wywiadówce KarQ - Wto 04 Wrz, 2012 Przespałem foty? Pirania - Pon 10 Wrz, 2012
Autoholiczka napisał/a:
Nie jestem Jag± i nie mam BMW w cabrio Fotek się doczekacie, normalnie jak piranie...
kto¶ mnie wzywał.. ?
hejaGruby - Nie 16 Wrz, 2012 Witam Wszystkich, mam na imię Paweł, jeżdżę Focusem 1.6 z 2010 roku