Absolutnie się zgadzam, ja bym dawał 10 lat ciężkich robót za takie zniszczenie komuś życia.
I pier.dolić konwencje,prawa człowieka i inne gówna. Gdzie były prawa człowieka tych poszkodowanych lub zabitych?Jakarti - Pią 29 Paź, 2010 otoz to..zefir - Pią 29 Paź, 2010
:D:D:Dwas79 - Pią 29 Paź, 2010 pamiętam jak kumpel przywiózł na początku lat 90 z Niemiec sega mega drive, normalnie zbieralismy szczęki z podłogi taka grafa była Anonymous - Pią 29 Paź, 2010 jakis program do sciągania muzyki z netu??
torenty odpadają bo niewiele jest tam rzeczy które mnie interesująsaxorulez - Pią 29 Paź, 2010 Anonymous - Pią 29 Paź, 2010 tak,tak wiem kradne ale wiele rzeczy ktorych słucham jest w pl niedostepne na płytach,bo albo to starocie straszne,albo podziemie jeszcze straszniejszemartin.h - Pią 29 Paź, 2010
rabarbar napisał/a:
tak,tak wiem kradne ale wiele rzeczy ktorych słucham jest w pl niedostepne na płytach,bo albo to starocie straszne,albo podziemie jeszcze straszniejsze
Też słucham takiej muzyki i jest z tym ciężko
Choć staram się mieć wszystko na CD, ale nie zawsze jest taka możliwość, wtedy korzystam z różnego rodzaju blogów. Wpisujesz w google nazwę zespołu i płyty, a poóźniej megaupload, rapidshare itp.Janusz - Pią 29 Paź, 2010
martin.h napisał/a:
megaupload, rapidshare itp.
czasmi wystarczy free download martin.h - Pią 29 Paź, 2010 Kiedyś był fajny blog w necie. Koleś wrzucał stare rockowe (m.in. psychodeliczne) płyty, prawdziwe białe kruki, których nie można już kupić, a jak już się trafiają to za takie sumy, że aż głowa boli. Niestety nie spodobało się to kilku osobom i blog zniknął M - Pią 29 Paź, 2010 Na szcześcię w PL to nie jest przestępstwo bo to by była chyba jakaś paranoja.
Natomiast nielegalny soft to już jest crime.Janusz - Sob 30 Paź, 2010 http://www.autokrata.pl/a...e-otwarcie-9616 dlaczego tak daleko budują takie obiekty ??Gaydek - Sob 30 Paź, 2010 Bo tam jest większa kasa?rasta - Sob 30 Paź, 2010 Kolo ma tytanowe kule