Już zrobiłem.
Przychodzi świeżak i po 50 postach trafia do grupy "Nowy" ktora ma kolor szary czyli wszystko po staremu.
Grupa "Nowy" ma uprawnienia pisania ogloszen.
czym, że ja w takim razie jestem ?martin.h - Wto 09 Lis, 2010
tntech.pl napisał/a:
M napisał/a:
Już zrobiłem.
Przychodzi świeżak i po 50 postach trafia do grupy "Nowy" ktora ma kolor szary czyli wszystko po staremu.
czym, że ja w takim razie jestem ?
nimfomanką ? Janusz - Wto 09 Lis, 2010
tntech.pl napisał/a:
M napisał/a:
Już zrobiłem.
czym, że ja w takim razie jestem ?
no przecież wszystko sie zgadza... masz powyje 50 postów, jesteś szary i należysz już do grupy "nowy" wiec możesz zakładać ogłoszeniaAnonymous - Wto 09 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
nimfomanką ?
tylko czekałem aż ktoś to napiszę
fakt, mam już 117 postów - ale czas z wami szybko mija Barejka - Wto 09 Lis, 2010
tntech.pl napisał/a:
z wami
z Wami Walle - Śro 10 Lis, 2010 z Wami i Waszymi WigwamamiKonradMK - Śro 10 Lis, 2010 Czy ktoś z was bierze udział w Biegu Niepodległości jutro o 12 w Wawie? W razie co możemy się spotkać przed biegiem.M - Śro 10 Lis, 2010 Ja na bieg nie idę, na marsz owszemmi - Śro 10 Lis, 2010 wśród innych prawdziwych patriotów?M - Śro 10 Lis, 2010
mi napisał/a:
wśród innych prawdziwych patriotów?
tak i będę hajlować i glanować lewusów
pasi?KonradMK - Śro 10 Lis, 2010
M napisał/a:
mi napisał/a:
wśród innych prawdziwych patriotów?
tak i będę hajlować i glanować lewusów
pasi?
ja będę biegł z prawą ręką wyciągniętą. ze sfastyką i krzyżem na plecachkamil - Śro 10 Lis, 2010 czy muzeum będzie jutro otwarte ?KonradMK - Śro 10 Lis, 2010
kamil napisał/a:
czy muzeum będzie jutro otwarte ?
które?Michał - Śro 10 Lis, 2010 wojsko polskie ?
tak