fydi - Śro 10 Lis, 2010 Niektórzy z Krakowa mogą pamiętać zajezdnie w Czyżynach i imprezy na niej organizowane. Wszystko się skończyło przez protesty mieszkańców w związku z uciążliwym hałasem. Ostatnio znowu jest głośno o tym miejscu.
Dodatkowo dzisiaj przeczytałem, że prezydent podpisał umowę z klubem PROF. Mieszkańcy powiedzieli, że będą rozsypywać gwoździe.
Swoją drogą maluchy na wolnym wydechu rzeczywiście mogły wtedy przeszkadzać, ale czy teraz inne auta będą o wiele głośniejsze od aut jeżdżących Stella-Sawickiego?M - Śro 10 Lis, 2010
fydi napisał/a:
Mieszkańcy powiedzieli, że będą rozsypywać gwoździe.
Bo ludzie to chooyeMichał - Śro 10 Lis, 2010 tłumacząc
bo ludzie to k-martyM - Śro 10 Lis, 2010 Ziom od dzisiaj k-mart to k-mart Bart - Śro 10 Lis, 2010 w takim razie kto będzie huyem?M - Śro 10 Lis, 2010 Mam paru kandydatów.... Janusz - Śro 10 Lis, 2010
fydi napisał/a:
Niektórzy z Krakowa mogą pamiętać zajezdnie w Czyżynach i imprezy na niej organizowane. Wszystko się skończyło przez protesty mieszkańców w związku z uciążliwym hałasem. Ostatnio znowu jest głośno o tym miejscu.
Dodatkowo dzisiaj przeczytałem, że prezydent podpisał umowę z klubem PROF. Mieszkańcy powiedzieli, że będą rozsypywać gwoździe.
Swoją drogą maluchy na wolnym wydechu rzeczywiście mogły wtedy przeszkadzać, ale czy teraz inne auta będą o wiele głośniejsze od aut jeżdżących Stella-Sawickiego?
czyli jest opcja ze zacznie się cos u nas dziać ?? oczywiście mogłoby byc pięknie ale pewnie będzie lipa totalna...martin.h - Śro 10 Lis, 2010
k-mart - Śro 10 Lis, 2010 huyowo to widzeJacek - Śro 10 Lis, 2010 huyowo to widzeMaciusiowy - Śro 10 Lis, 2010 huyowo to widzeM - Śro 10 Lis, 2010 les debiles Maciusiowy - Śro 10 Lis, 2010 mogę byc teraz huyem
na ochotnika się zgłaszam...kamil - Śro 10 Lis, 2010 ja za "kutasa" dostałem kiedyś jedynkę na j.polskim. Do tej pory nie wiem dlaczego....opisywałem tylko strój sarmaty.M - Czw 11 Lis, 2010 Geko pamiętasz naszą dyskusję żarliwą na shoutboksie o blokowaniu lewego kończącego się pasa? Voila! Wideo-lektura:
Ode mnie dodam że powinien tam stać policjant i każdemu zgodnie z taryfą dawać po 300zeta żeby się oduczyli.