Jakarti - Czw 11 Lis, 2010 prawda jest taka, ze te znaki sa tylko u was. zupeelnie nie rozumiem dlaczego takjest.. na suwak zawsze dziala i to jest jedyna sluszna prawda.. PiTT - Czw 11 Lis, 2010
Jakarti napisał/a:
prawda jest taka, ze te znaki sa tylko u was. zupeelnie nie rozumiem dlaczego takjest.. na suwak zawsze dziala i to jest jedyna sluszna prawda..
nie chodzi o znaki czy też dawanie kar
u nas po prostu nie ma kultury jazdy
co z tego że są 2 pasy, którymi powinny jechać auta do końca i na suwak wjeżdzać
w praktyce wygląda to tak że prawy stoi zablokowany a z lewego wszyscy jeden za drugim wjeżdzają, zazwyczaj po kilka auta jedno za drugim
równie dobrze powinny wyebać wszystkie znaki drogowe bo i tak mało osób orientuje się po co one sąM - Czw 11 Lis, 2010 Na bitwy warszawskiej od strony woli tuż za rondem zesłańcow prawy pas własnie tak się kończy i tu jakiś pan dostawczakiem na tablicach rzeszowskich własnie w tej sposób próbował robić jadąc środkiem. Na szczęście w pore się opamiętał bo był został zrugany jak bura suka.kamil - Czw 11 Lis, 2010 świetny materiał
Ale faktycznie Kierowcy uważają takich jadących kończącym pasem jako cwaniaków...No do póki nie zmienimy mentalności to tak bedzieM - Czw 11 Lis, 2010 Ja powiem że to po prostu niewiedza - tak było w moim przypadku. Zawsze myślałem że jak walnę do końca to jest cwaniak i starałem się włączyć gdzieś w połowie - to był błąd.
Jedziemy do końca i właczamy się do ruchu, raz że tak mówią przepisy które ktoś po coś wymyślił - dwa najważniejsze za nami robi się dużo miejsca i nie korkujemy w tej sposób skrzyżowania z którego więcej osób może zjechać.Bart - Czw 11 Lis, 2010 właściwie nic nowego, ale i tak ciekawe:
http://moto.onet.pl/1584565,1,artykul.html?node=13PiTT - Czw 11 Lis, 2010
no właśnie, niby wszyscy o tym wiedzą, ale aż strach pomyśleć
powinny być mega wysokie kary pieniężne za celowe wprowadzanie klienta w błąd, a nawet pozbawienie wolności też w niektórych przypadkach powinno być wprowadzone
jeśli jakiś handlarzyna kupuje rozbite auto a potem je składa z kilku i sprzedaje jako bezwypadkowe jest to ewidentne oszustwo, nie mówiąc o kwestiach narażania czyjegoś zdrowia czy życia kamil - Czw 11 Lis, 2010 mądre słowa ! a teraz wracam do książki M - Czw 11 Lis, 2010 Bart już nie musisz tych "dętek" kupować - nie ma już strachu
A tak poważnie, bardzo ciekawy news - jest lekarstwo na AIDS - przetestowane klinicznie http://healthmad.com/cond...ered-in-norway/Maciusiowy - Czw 11 Lis, 2010 BYTOOOOOM (kolebka detailingu)...
w tle, familok saxorulez - Pią 12 Lis, 2010 Maciusiowy, zejdz z mojego dystrybutora k-mart - Pią 12 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
no właśnie, niby wszyscy o tym wiedzą, ale aż strach pomyśleć
powinny być mega wysokie kary pieniężne za celowe wprowadzanie klienta w błąd, a nawet pozbawienie wolności też w niektórych przypadkach powinno być wprowadzone
jeśli jakiś handlarzyna kupuje rozbite auto a potem je składa z kilku i sprzedaje jako bezwypadkowe jest to ewidentne oszustwo, nie mówiąc o kwestiach narażania czyjegoś zdrowia czy życia
wszystkich bym podal do sadu, WSZYSTKICHfydi - Pią 12 Lis, 2010 Naprawdę ciekawe przeróbki Żuka na kampera
ciekawe, ciekaweMichał - Pią 12 Lis, 2010 takie ot i błaha sprawa
pojechałem kupić buty
Chodziłem po najdroższych ... daichmann, CCC.... ale był mały sklepik z napisem NIKE więc wchodze.
Wybrałem model, mierze, zajebiste, biere, ale cean mi sie nie podobała, 299, drogo w CHUJ ( mimo że mi rodzice dają hajs jak to marcin.h sądzi ) nie zanabyłem