wszystko fajnie piknie, tyle ze zostaje jeszcze kwestia tego czy to na allegro to orginał, bo niestety duza cześć to marne podróbki
co nie zmienia faktu ze koszty wyprodukowania tego buta i transportu do nas przy tka wielkiej skali tego przedsięwzięcia to pewnie nie więcej jak z 40 złM - Pią 12 Lis, 2010
wszystko fajnie piknie, tyle ze zostaje jeszcze kwestia tego czy to na allegro to orginał, bo niestety duza cześć to marne podróbki
co nie zmienia faktu ze koszty wyprodukowania tego buta i transportu do nas przy tka wielkiej skali tego przedsięwzięcia to pewnie nie więcej jak z 40 zł
Polecam obejrzeć na YT "korporacja" - dowiedziałbyś się że kosz wyprodukowania tego buta to jakieś 5złMichał - Pią 12 Lis, 2010
Cytat:
właśnie nad tym się zastanawiam .
Tylko z drugiej strony wali mnie to czy to podróba czy nie ... wiem wiem, jakość wykonania ... ale przeca to i to w chinach tłuką ( jak felgi adasia )Janusz - Pią 12 Lis, 2010
M napisał/a:
Polecam obejrzeć na YT "korporacja" - dowiedziałbyś się że kosz wyprodukowania tego buta to jakieś 5zł
no widzisz jaki jestem głupi
co nie zmienia faktu z podróbek jest i tak w chuuuuuuuujCartoon - Pią 12 Lis, 2010 Nie polecam kupna butów z allegro. Są to podróbki marnej jakości... już raz się naciąłem na niższą cenę... martin.h - Pią 12 Lis, 2010
Michał napisał/a:
( mimo że mi rodzice dają hajs jak to marcin.h sądzi )
Nigdzie tak nie napisałem, sam to kiedyś napisałeś
A jak jestesmy już na temat butów, widział ktoś jakieś zamszowe kowbojki na zimę? Ja zaliczyłem już chyba wszystkie sklepy, a allegro mnie nie przekonuje M - Pią 12 Lis, 2010 martin.h - Pią 12 Lis, 2010 Bonczek - Pią 12 Lis, 2010 Z zamszu tylko to !
Nie polecam kupna butów z allegro. Są to podróbki marnej jakości... już raz się naciąłem na niższą cenę...
a ja polecam zawsze kupuje w ten sposób i nigdy się nie naciąłem na podróbki. To chyba normalne że sklep ma większe koszty to i but musi być droższy. Najlepsza opcja to zmierzyć w sklepie a kupić na allegro.