dopiero dzisiaj obejrzalem tego linka i przyszla mi jedna mysl do glowy..
CZEMU K.URWA NIKT NIE RUSZYL DUPY I NIE SCIAGNAL TEGO CZLOWIEKA Z JEZDNI? bo jechalby taki Jakarti, a przed nim gosc omija pijaka , a Jakarti jest slepy i go miazdzy.. i wcale nie musialbym jechac 140.. wystarczy 40..
nie wiem czy bym wysiadl i zaciagnal chu... na chodnik (nie bylem w takej sytuacji) ale dlaczego tyle aut go minelo !!!??? to jest ulica.. i nie wiem (i mam nadzieje, ze sie nigdy nie dowiem) czy to takie fajne uczucie rozjechac czlowieka.. pijaka czy nie.. na pasach czy nie.. zaciagnac go za wlosy na chodnik i by wystarczylo.. zeby rak nie brudzic.. ale Ci ludzie go omijali.. czy jakby lezal po srodku bo akurat zasnal to tez by sie nikt nie zatrzymal? powaznie mnie to przejelo.. bo wiem jak jezdza ludzie i jak ja czasem jezdze i taka niespodzianka to marny poczatek roku.. nie chce powiedziec 'w tym kraju' bo w Polsce tez sa porzadni ludzie ale wydaje sie, ze na zachodzie jest troszke wyzsze poczucie przynaleznosci do spoleczenstwa obywatelskiego.. a u nas tak jakby wszystko musiala zrobic albo policja albo sad albo ksiadz.. a my wspaniali luddzie placimy podatki wiec to nie nasza sprawa.. gowno!! nasza!! i dopoki tak bedize to nic sie w tym kraju nie zmieni. nie pomoga zagraniczni inwestorzy ani zmniejszenie deficytu budzetowego..
przepraszam jesli kogos urazilem. po prostu tak uwazam.
mowilem ja, Jakarti.DeeS - Pon 08 Sty, 2007 llink nie dziala.. Jakarti - Pon 08 Sty, 2007 sorry. juz poprawilem.. kopiowalem z poprzedniej strony i cos sie zle zrobilo..Michał - Wto 09 Sty, 2007 ja by, brudasa nie ruszał michool_vt - Wto 09 Sty, 2007 ostatnio jak wytoczylismy sie z shisha club z kumplami, idziemy rynkiem i jakis kolo, koło bph, nie moze sie podniesc z ziemi, ja z jednym ziomem zaczelismy sie zakladac czy wstanie (niezle z nas paplochy) a kumple odrazu polecieli go podniesc (byli harcerzami kiedys czy cos)KonradMK - Wto 09 Sty, 2007 dziś jakiś kurwi syn rozjechałby babkę bo się z prawego chciał na środkowy wcisnąć i przeleciał po pasach jak się wszyscy zatrzymali żeby przechodnia puścić. Gdybym go dogonił (a próbowałem i wożę młotek w aucie na takie okazje) to bym mu jebnął w głupi łebBaRtO_206GT - Śro 10 Sty, 2007 safe sex