lenny - Pon 13 Sie, 2007 shiet, dobrze ze dziecku sie nic nie stalo... borys chyba lubi reno?anjas - Pon 13 Sie, 2007 Raczej Renault lubi Borysa
Myślę, że to jest część kontraktu reklamowego i trochę mu płacą za jeżdżenie Clio.
Całe szczęście bez ofiar... i dziecku nic się nie stało.
Z drugiej strony - ciekawe jak się jeździ w takich japonkach jak ma Borys na nogach. Moim zdaniem ch.uj.owo.Vlodarsky - Pon 13 Sie, 2007 teraz będzie reklama "renault uratowało mi życie" wkońcu kładą duży nacisk na posiadanie jak najwięcej gwiazdek...saxorulez - Pon 13 Sie, 2007
anjas napisał/a:
Raczej Renault lubi Borysa
Myślę, że to jest część kontraktu reklamowego i trochę mu płacą za jeżdżenie Clio.
Szyc ogólnie jest dobrze obstawiony reklamowo.. z info które obiło mi sie o uszy to nawet zegarek ma od sponsora
Z drugiej strony ja mu sie nie dziwięVlodarsky - Pon 13 Sie, 2007 Mam bardzo ważne pytanie... czemu tu nikogo wiecznie nie ma ? hh ch.uj.em wieje ostatnio czasem jestem ja i jeszcze ktoś i tyleMaciek - Pon 13 Sie, 2007 Trza wymyśleć jakas integracje i coś pochlać Vlodarsky - Wto 14 Sie, 2007 myślę, że to nie pomożeMichał - Wto 14 Sie, 2007 wakacje są ... duzo osób powyjedzało.
tak samo rok temu było ...Anonymous - Wto 14 Sie, 2007
Vlodarsky napisał/a:
Mam bardzo ważne pytanie... czemu tu nikogo wiecznie nie ma ? hh ch.uj.em wieje ostatnio czasem jestem ja i jeszcze ktoś i tyle
sezon wakacyjno-urlopowy, ale fakt puchy jak 150 :555:Vlodarsky - Wto 14 Sie, 2007 To spot będzie dopiero po wakacjach ?Anonymous - Wto 14 Sie, 2007
Vlodarsky napisał/a:
To spot będzie dopiero po wakacjach ?
zapukaj do drziw z napisem Vlodarsky - Wto 14 Sie, 2007 mi to i tak narazie zwisa bo AX nie jeździ a spotkać się można towarzyskoAnonymous - Wto 14 Sie, 2007 fun club kuziego
anjas - Wto 14 Sie, 2007
Marcel 08 napisał/a:
fun club kuziego
było w śmiesznych Vlodarsky - Wto 14 Sie, 2007 co nie zmienia faktu, że mają śmieszne białe dupy