Hehe czyli, że nie..był ktoś wogole od nas.. ??
Było na co popatrzeć.. ??
Ja byłem w tarnowie na SS, z ciekawych furek jechał Smart z silnikiem Ninja Opisywany w ostatnim WRC Cassis - Śro 30 Cze, 2010
Cytat:
Hehe czyli, że nie..był ktoś wogole od nas.. ??
Tomcat, tylko się nie chce przyznać bo zajął przedostatnie miejsce w generalce
jarek-malopolsk napisał/a:
Było na co popatrzeć.. ??
Ponoć nie.Loko - Śro 30 Cze, 2010 Obejrzałem jakiegoś onborda z bonarkianki i widzę że nawet trasa taka znośna była, nie to co za pierwszym razem
Ta pierwsza część całkiem spoko, gorzej z tą na dachu.
Tomcat co się stało że tak daleko w klasyfikacji?fydi - Śro 30 Cze, 2010 Słyszałem, że zagapił się na galerianki przy starcie D:qbus - Śro 30 Cze, 2010
ade napisał/a:
qbus napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=sGpr51g4SWA&feature=channel nasze przejazdy tez sa
chyba troche przylana furka:d
na jakies 4-5 sek przed startem emocje wziely gore i zgasila auto...cos sie potem musialo z tym stac Tomcat - Czw 01 Lip, 2010
Loko napisał/a:
Obejrzałem jakiegoś onborda z bonarkianki i widzę że nawet trasa taka znośna była, nie to co za pierwszym razem
Ta pierwsza część całkiem spoko, gorzej z tą na dachu.
Tomcat co się stało że tak daleko w klasyfikacji?
Trasa była fajna, tylko że dla tych którzy zdążyli się nią przejechać. Przede mną startowało chyba z 20 aut z czego 3 albo 4 się rozwaliły na krawężnikach. Czarne Saxo które startowało dokładnie przede mną też wybombiło w krawężnik i zgubiło troche oleju z półośki i skrzyni. Organizator oczywiści Straży Pożarnej nie zamówił, więc na wciągnięcie tego absorbentem nie było szans... Zamiast tego skoczyli na pobliską budowę, wzięli trochę zwykłego piasku i posypali nim plamy oleju (były na placu pod wejściem i na jednym zakręcie). Podebatowali 15 minut, po czym stwierdzili że odwołują próbę bo jazda po tym jest zbyt niebezpieczna. Na tyle niebezpieczna, że zaraz po tym otworzyli ulicę na normalnego ruchu drogowego Więc została tylko próba na dachu parkingu, między słupami, pachołkami i niewiele wyjaśniającymi taśmami. Wyglądała mniej więcej tak: L90, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P nawrót, L nawrót, P90, P nawrót, L90, P90.
Co się stało ? Pierwszy raz w życiu widziałem taki sajgon i zwyczajnie pomyliłem trasę za pierwszym razem. Jako, że w ramach "rekompensaty" za odwołaną próbę pozwolili nam łaskawie przejechać to gówno jeszcze raz, to nie mając nic do stracenia przejechałem pół próby na ręcznym i też pomyliłem trase
Podsumowując: wpisowe 50 zł, paliwa zeszło za 20 zł, czyli razem 70 zł + 7 straconych godzin, które pożyteczniej bym spędził pijąc piwo w domu Automobilklub Krakowski sucks.Marek23 - Czw 01 Lip, 2010 Tomcat,łącze się w bólu, ja już rzygam jak widzę zakręty 90 stopni. Wkładaj klate i jedź 3L...Tomcat - Czw 01 Lip, 2010
Marek23 napisał/a:
Tomcat,łącze się w bólu, ja już rzygam jak widzę zakręty 90 stopni. Wkładaj klate i jedź 3L...
Taki mam plan, muszę tylko uciułać przez zimę kase na klatke Jacek - Czw 01 Lip, 2010
Tomcat napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Tomcat,łącze się w bólu, ja już rzygam jak widzę zakręty 90 stopni. Wkładaj klate i jedź 3L...
Taki mam plan, muszę tylko uciułać przez zimę kase na klatke
gdyby nie ta pojeżdżawka to do klatki miał byś już 70zł więcej Janusz - Czw 01 Lip, 2010
Tomcat napisał/a:
pomyliłem trasę za pierwszym razem. Jako, że w ramach "rekompensaty" za odwołaną próbę pozwolili nam łaskawie przejechać to gówno jeszcze raz, to nie mając nic do stracenia przejechałem pół próby na ręcznym i też pomyliłem trase
ja to słyszałem co prawda ale i tak ciągle mnie śmieszy Tomcat - Czw 01 Lip, 2010
jacek czajka napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Taki mam plan, muszę tylko uciułać przez zimę kase na klatke
gdyby nie ta pojeżdżawka to do klatki miał byś już 70zł więcej
Właśnie, a tak muszę przez 5 dni odmawiać sobie zestawu w Burger Kingu...
Myślę, że ostatecznie sprzedaż nerki rozwiąże sprawe.Jacek - Czw 01 Lip, 2010 Tomcat, znam lepszy sposobik na parę złotych
szczególiki na PWTomcat - Czw 01 Lip, 2010
jacek czajka napisał/a:
Tomcat, znam lepszy sposobik na parę złotych
szczególiki na PW
ZBOCZENIEC !! Loko - Czw 01 Lip, 2010
Tomcat napisał/a:
Podsumowując: wpisowe 50 zł, paliwa zeszło za 20 zł, czyli razem 70 zł + 7 straconych godzin, które pożyteczniej bym spędził pijąc piwo w domu Automobilklub Krakowski sucks.
A jak ostrzegaliśmy to nie słuchałeś Tomcat - Pią 02 Lip, 2010
Loko napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Podsumowując: wpisowe 50 zł, paliwa zeszło za 20 zł, czyli razem 70 zł + 7 straconych godzin, które pożyteczniej bym spędził pijąc piwo w domu Automobilklub Krakowski sucks.
A jak ostrzegaliśmy to nie słuchałeś
Ostrzeżenia spełniły się dlatego, że kierownik w czarnym Saxo nie ogarnął, a nie dlatego, że miałeś rację Na szczęście, wyjeździłem się w niedziele...