Myślisz o tym białym rallye, co stało jakiś miesiąc temu przy wejściu do biura w kartką na szybie sprzedam? Jeśli tak, to nie jest to samo auto Grzesiek VTS - Pią 10 Lis, 2006
Cena jest nawet czemu nikt go nie chce???
I bity tak strasznie nie jest, dziwne jest to naprawdę dobra okazja jak za 16v z 2002 rstrick - Pią 10 Lis, 2006
szkoda ze nie mam wolnych 8 tysiGrzesiek VTS - Pią 10 Lis, 2006 Tak mogę zapytać jakiś chętny ???DeeS - Pią 10 Lis, 2006 Ja mu wlasnie napisalem mejla odnosnie felg. Niestety ma on tylko 3 sztuki stalowek. Nie ma nikt zalatwic co nieco ? Ja potrzebuje 4 sztuk.Loko - Pią 10 Lis, 2006 A nie ma u Ciebie w mieście zakładów wulkanizacyjnych , w większości zakładów mają na sprzedarz używane opony i felgi więc na pewno się coś dla Ciebie znajdzie.DeeS - Pią 10 Lis, 2006 a sluchajcie nie bedzie to jakis problem jak zaloze zalozmy te Stalowki Michelin'a (2) a inne dwie o tych samych wymiarach na druga os ?;] bo te michelin'a sa podobno jakies mocniejsze bo to pucharowki;]Loko - Pią 10 Lis, 2006 Ale skad ty chcesz wziać pucharówki? Te białe stalówki ze zdjęcia, to nie sa pucharówki, wyglądają jak normalne felgi pomalowane na biało.DeeS - Pią 10 Lis, 2006 Ja nie wiem czy to sa te ze zdjecia. Gosc mi napisal ze ma 3 sztuki pucharowek i niekoniecznie one sa na zdjeciu.