HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
fydi - Wto 10 Mar, 2009 Gramy w cs, urbana?Michał - Wto 10 Mar, 2009 ja bym w urbana pograł , tylko cos zjebałem w ruterze i nie moge serwa postawić ...KonradMK - Śro 11 Mar, 2009 ściągam engine Q3 żeby odpalić ten western, zobaczę czy jest tam DSM - Śro 11 Mar, 2009 ja już ściągnąłem jerzego urbana...
dzisiaj mozemy zagrac próbnieKonradMK - Śro 11 Mar, 2009 a ja mam już działającego westerna na Q3 i można też serwer postawić. ktoś by chciał poudawać clinta eastwooda? mogę wystawić gdzieś zipa z opisem instalacjiM - Śro 11 Mar, 2009 chcesz udawać starego pryka? KonradMK - Śro 11 Mar, 2009 SMOKIN' GUNS
wersja stand-alonefydi - Śro 11 Mar, 2009 ja już nie ogarniam ciągle każą mi coś ściągać! "Sciągaj quake!" "Ściągaj spodnie!"
zagrajmy dzisiaj w tego urbana M - Śro 11 Mar, 2009 Kondziu fajne foty wkleiles tego westerna...
chcialem sobie powiększyć je ale... się zawiodłem michool_vt - Śro 11 Mar, 2009 no to tez ssam urbanaAnonymous - Śro 11 Mar, 2009 Fu, takiego starucha?M - Śro 11 Mar, 2009 Dzisiaj urbana sprobuje...
w piatek western...
chociaz mapa westwood i tak daje rade.
Moglibysmy troche ubarwic, np na westwoodzie zakneblowany Andre jako wiejska dziewka został porwany i wieziony dyliżansem prowadzonym przez Kondzia.
A my musielibysmy go odbić. Strick jechałby drewnianym mercem i zajezdzal droge naszym koniom.KonradMK - Śro 11 Mar, 2009
takie sobie z grafy, przetestuję późniejM - Śro 11 Mar, 2009 Wazna jest grywalnosc a jak bedzie duza to bedzie fajnieAnonymous - Śro 11 Mar, 2009
eM napisał/a:
Moglibysmy troche ubarwic, np na westwoodzie zakneblowany Andre jako wiejska dziewka został porwany i wieziony dyliżansem prowadzonym przez Kondzia.
A my musielibysmy go odbić. Strick jechałby drewnianym mercem i zajezdzal droge naszym koniom.