To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Bad-i - Śro 29 Wrz, 2010

a ja sie przyznam ze przez zupelny przypadek zagralem w jakas strzelanke (nigdy w zyciu w nic takiego nie grywalem). Mlody dal mi jakas plyte Call of Duty IV i juz 3 wieczora napinam :)

Szkoda ze zamiast snajperki nie ma latary

anjas - Czw 30 Wrz, 2010

Bad-i napisał/a:
Mlody dal mi jakas plyte Call of Duty IV

jeśli grasz w modern warfare II to chętnie pyknę po sieci :)

A tak wogóle to wczoraj ściągnąłem demko WRC. Przejechałem się raz. Na razie trudno mi ocenić, ale czułem się zobowiązany poinformować :D

P.S. Ścigajta się ze mną w CarTown na pejsbooku!

was79 - Czw 30 Wrz, 2010

anjas napisał/a:
A tak wogóle to wczoraj ściągnąłem demko WRC. Przejechałem się raz. Na razie trudno mi ocenić, ale czułem się zobowiązany poinformować

o to to, chciałem to samo zrobić wczoraj, ale czasu brakło, może dziś sie uda :]

zefir - Czw 30 Wrz, 2010

ja tez jestem na wyjezdzie i wracam dzis wieczorem do domu:D i powinna na mnie f1 czekac plus demko wrc , jesli mi dziewczyna juz sciagnela ;D bo ostatnio przekonuje ja do ps3 ;D zdecydowanie wolala xboxa360 bo uwaga... byl bialy i taki ladny echsss
was79 - Czw 30 Wrz, 2010

zefir napisał/a:
powinna na mnie f1

taka ciekawostka -w auchan było f1 z dobrą ceną bo 168 zł ;D

zefir - Czw 30 Wrz, 2010

dobra cena:D ja zaplacilem 140 z przesylka za nowke ;D
Michał - Czw 30 Wrz, 2010

Siedze miesiąc na urlopie więc troche filmów i gierek przetestowałem :D

1. CODII - juz w sumie totalnie mi sie znudził na rzecz Bad Comapny II - mistrz giera ,tylko trzeba sie "przyzwyczaić"
2. Command & Conquer 4 - Tiberian Twilight . Pograłem chwile i do kosza. Słaba grafa, brak klimatu prawdziwego C&C
3. Mafia II - lipa panie, mega lipa. Nawet nie chce mi sie pisać ...
4. Ananasowe F1 2010 - nie lubie F1, ale giera wydaje sie być naprawde niezła
5. Sniper Ghost Warrior - niezłe, ale szału nie robi.
6. StarCraft II - Wings of liberty - bardzo bardzo dobre, polecam !!
7. Splinter Cell Conviction - jw.

wasq - Czw 30 Wrz, 2010

Zefir to zacznij od demka WRC mnei niestety nie zachwycilo spodziewalem sie czegos wiecej czegos lepszego
was79 - Czw 30 Wrz, 2010

wlasnie sciagnalem, jak mala pojdzie spac testuje ;D
was79 - Czw 30 Wrz, 2010

pogralem, wasqu 100% agrii. daremna grafika, mam wrazenie ze auto stoi, a rusza sie krajobraz :wall:
zawiodlem sie, po tych wszystkich zapowiedziach

zefir - Czw 30 Wrz, 2010

wiec dopiero zajechalem ze stolycy naszej pieknej w dupe zakorkowanej :/

sciagam wlasnie WRC a f1 czeka na polce ;D dluga noc bo jutro wolne :D

zefir - Pią 01 Paź, 2010

dobra
wiec tak

EA MMA sredniawka

WRC przemilcze, grywalnosc slaba, model jazdy prawie jak przystankiem, grafa nie istnieje

f1 2010 miszcz, poprostu miszcz, chce sie jezdzic mega grafika, poczucie predkosci, potrzeba sporo opanowania, bo lubi obrocic, przy moim obecnym stanie skonczylem na jednych zawodach plus time triale i multi :D malina miszcz wyscik, jutro bedzie co robic

pooozdro

PS mam wersje f1 from Germany, ale u mnie temat bugow wlasciwie nie istnieje, pit stop szybki, nie tnie sie, multi dziala mega pretko, jak ktos mnie puknie nie ma kary, jak kogos mocniej strzele jest kara, tyle ode mnie polecam... Santa Zefira

qbus - Pią 01 Paź, 2010

a ja sie po WRC w zasadzie wiecej nie spodziewalem, bedzie to fajny odstresowywacz przy ktorym z ziomkami z motorsportu bedzie sie mozna wodeczki napic i ponapinac chwile po oesach, po demie ode mnie 7/10 jako fana rajdow :]
Bad-i - Nie 03 Paź, 2010

anjas napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Mlody dal mi jakas plyte Call of Duty IV

jeśli grasz w modern warfare II to chętnie pyknę po sieci :)

A tak wogóle to wczoraj ściągnąłem demko WRC. Przejechałem się raz. Na razie trudno mi ocenić, ale czułem się zobowiązany poinformować :D

P.S. Ścigajta się ze mną w CarTown na pejsbooku!

gdzie sciaganie te wszystkie dema ?

wasq - Nie 03 Paź, 2010

jak masz xboxa to podlaczasz go do netu i sciagasz jesli uzywasz "kopii zapasowych" to wyciagnij plyte najlepije x bez plyty - nastepnie masz zagladke games /add-ons cos w tym stylu i tam sa demka zapowiedzi dodatki

jesli masz ps3 to laczysz sie z netem bezprzewodowo i sciagasz jak w xboxie jest zakladka z demkami i juz

jak PieC to niestety czeka cie szukanie po sieci :)