To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Michał - Sob 17 Gru, 2011

Odnosze wrażenie że chyba nie przeczytałeś mojego posta :]
ale to tylko takie wrażenie :D mogę się mylić ... :>

Bonczek - Sob 17 Gru, 2011

Zjebau siem.
Bart - Sob 17 Gru, 2011

Czytałem, czytałem. Chodzi o to, że nie ogarniam i nie mam absolutnie pojęcia o telefonach :]
M - Sob 17 Gru, 2011

-> KENET
Michał - Sob 17 Gru, 2011

KENET POMOCY :)
Cytat:
Czytałem, czytałem. Chodzi o to, że nie ogarniam i nie mam absolutnie pojęcia o telefonach

ale pościka trzeba sobie nabić :rotfl:

Bonczek - Sob 24 Gru, 2011

Właśnie się bawię SIRI - mistrzostwo świata - czekam na obsługę polskiego, ale po angielsku jest mistrz :jupi: :jupi: :jupi:
Kenet - Nie 25 Gru, 2011

Ja jestem w pracy dopiero w piątek, ale jakby co to zapraszam, ktoś tam w serwisie zerknie 27ego. Ja obstawiam soft. Natomiast z softem w Milestonie mamy ostatnio pod górę :/
Bad-i - Pią 30 Gru, 2011

Bonczek napisał/a:
Właśnie się bawię SIRI - mistrzostwo świata - czekam na obsługę polskiego, ale po angielsku jest mistrz :jupi: :jupi: :jupi:

Do niej chyba trzeba po murzynsku, bo mało lapie

Jaco - Pią 30 Gru, 2011

Czekam właśnie na Motorole DEFY, tel zapowiada się ciekawie i powinien wytrzymać troszkę więcej trudów niż inne smartfony, a to o głównie chodzi :) w testach i porównaniach też wypada nie najgorzej...
Kenet - Pią 30 Gru, 2011

Używam od kilku miesięcy DEFY i nie mam żadnych problemów, telefon mistrz.
speed555 - Pią 30 Gru, 2011

Bonczek napisał/a:

a co ona na propozycje blowjob'a? ;p

Bad-i - Sob 31 Gru, 2011

speed555 napisał/a:
Bonczek napisał/a:

a co ona na propozycje blowjob'a? ;p

aha jest jeszcze jedna słaba funkcja tej Siri. Musi byc podlaczona do netu :(

Troche to z doopy jak jedziemy samochodem po Katowickiej i nie mamy zasiegu :D

M - Sob 31 Gru, 2011

Bad-i napisał/a:

Jest tak dlatego że twoje zapytania są przetwarzane w chmurze a nie w telefonie.
Ale pewnie zupełnie nic Ci to nie mówi.

Taki osobisty asystent, który się przetwarza w chmurze jest dla mnie przynajmniej niebezpieczny z paru powodów.

Bad-i - Sob 31 Gru, 2011

M napisał/a:
Bad-i napisał/a:

Jest tak dlatego że twoje zapytania są przetwarzane w chmurze a nie w telefonie.
Ale pewnie zupełnie nic Ci to nie mówi.

Taki osobisty asystent, który się przetwarza w chmurze jest dla mnie przynajmniej niebezpieczny z paru powodów.

nie wiem czy jest bezpieczny czy tez nie - myslalem ze bede z tego korzystal ale niestety kolezanka SIRI nie bardzo kuma (albo moj angielski jest taki słaby). Caly czas slysze " I am sorry but I am not sure what you meant"

A wracajac do telefonu - jeszcze rok temu wyrzucil bym taki pomysl na smietnik. Dzisiaj zostawilem sobie juz tylko jeden telefon i wlasnie Iphona 4s i jestem zadowolony....

M - Sob 31 Gru, 2011

I gitara, tak ma być