Michał - Sob 17 Gru, 2011 Odnosze wrażenie że chyba nie przeczytałeś mojego posta
ale to tylko takie wrażenie mogę się mylić ... Bonczek - Sob 17 Gru, 2011 Zjebau siem.Bart - Sob 17 Gru, 2011 Czytałem, czytałem. Chodzi o to, że nie ogarniam i nie mam absolutnie pojęcia o telefonach M - Sob 17 Gru, 2011 -> KENETMichał - Sob 17 Gru, 2011 KENET POMOCY
Cytat:
Czytałem, czytałem. Chodzi o to, że nie ogarniam i nie mam absolutnie pojęcia o telefonach
ale pościka trzeba sobie nabić Bonczek - Sob 24 Gru, 2011 Właśnie się bawię SIRI - mistrzostwo świata - czekam na obsługę polskiego, ale po angielsku jest mistrz Kenet - Nie 25 Gru, 2011 Ja jestem w pracy dopiero w piątek, ale jakby co to zapraszam, ktoś tam w serwisie zerknie 27ego. Ja obstawiam soft. Natomiast z softem w Milestonie mamy ostatnio pod górę Bad-i - Pią 30 Gru, 2011
Bonczek napisał/a:
Właśnie się bawię SIRI - mistrzostwo świata - czekam na obsługę polskiego, ale po angielsku jest mistrz
Do niej chyba trzeba po murzynsku, bo mało lapieJaco - Pią 30 Gru, 2011 Czekam właśnie na Motorole DEFY, tel zapowiada się ciekawie i powinien wytrzymać troszkę więcej trudów niż inne smartfony, a to o głównie chodzi w testach i porównaniach też wypada nie najgorzej...Kenet - Pią 30 Gru, 2011 Używam od kilku miesięcy DEFY i nie mam żadnych problemów, telefon mistrz.speed555 - Pią 30 Gru, 2011
Bonczek napisał/a:
Właśnie się bawię SIRI - mistrzostwo świata - czekam na obsługę polskiego, ale po angielsku jest mistrz
a co ona na propozycje blowjob'a? Bad-i - Sob 31 Gru, 2011
speed555 napisał/a:
Bonczek napisał/a:
a co ona na propozycje blowjob'a?
aha jest jeszcze jedna słaba funkcja tej Siri. Musi byc podlaczona do netu
Troche to z doopy jak jedziemy samochodem po Katowickiej i nie mamy zasiegu M - Sob 31 Gru, 2011
Bad-i napisał/a:
Troche to z doopy jak jedziemy samochodem po Katowickiej i nie mamy zasiegu
Jest tak dlatego że twoje zapytania są przetwarzane w chmurze a nie w telefonie.
Ale pewnie zupełnie nic Ci to nie mówi.
Taki osobisty asystent, który się przetwarza w chmurze jest dla mnie przynajmniej niebezpieczny z paru powodów.Bad-i - Sob 31 Gru, 2011
M napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Troche to z doopy jak jedziemy samochodem po Katowickiej i nie mamy zasiegu
Jest tak dlatego że twoje zapytania są przetwarzane w chmurze a nie w telefonie.
Ale pewnie zupełnie nic Ci to nie mówi.
Taki osobisty asystent, który się przetwarza w chmurze jest dla mnie przynajmniej niebezpieczny z paru powodów.
nie wiem czy jest bezpieczny czy tez nie - myslalem ze bede z tego korzystal ale niestety kolezanka SIRI nie bardzo kuma (albo moj angielski jest taki słaby). Caly czas slysze " I am sorry but I am not sure what you meant"
A wracajac do telefonu - jeszcze rok temu wyrzucil bym taki pomysl na smietnik. Dzisiaj zostawilem sobie juz tylko jeden telefon i wlasnie Iphona 4s i jestem zadowolony....M - Sob 31 Gru, 2011 I gitara, tak ma być