qbus - Pon 13 Paź, 2014 koma600 - Pon 13 Paź, 2014 Ładnie Marek był ogieńPrzem_106 - Wto 14 Paź, 2014 Bardzo szybko, dynamicznie, odwaznie i widowiskowo. Niestety tak jezdzących jak Marek jest niewielu co swiadczy o poziomie. Większosc kierowcow ze srodowiska powinna tak jezdzic, a wtedy było by na co patrzec. Wiekszosc filmikow z RPP nie da się obejzec do konca, bo poprostu jest wolno i nie ma co oglądac. Ale co tu zrobic, jest jak jest. Gratulacje Marek i powidzenia.arssss - Wto 14 Paź, 2014 Jest dobrze,widać że było szybko.Anonymous - Wto 14 Paź, 2014 grubo!!!
Jaki w tym aucie jest zawias?koma600 - Wto 14 Paź, 2014 zapewne Biliginarssss - Wto 14 Paź, 2014 Marek Ci raczej nie odpisze. Ale kiedyś pisał,że tylko bill sie liczy.Bonczek - Wto 14 Paź, 2014 Jaki mistrz!!! To mozna oglądać.siema - Wto 14 Paź, 2014 Nie wiem czy Marek coś zmieniał po Łukaszu ale tam chyba coś innego niż Bilstein siedziało.arssss - Wto 14 Paź, 2014 to jest to z tego tematu?
http://forum.hothatch.org...der=asc&start=0
jak tak to chyba HP Sportingsiema - Wto 14 Paź, 2014
arssss napisał/a:
chyba HP Sporting
Ot, to to...
siema napisał/a:
Kuźwa, Łukasz, co ty masz za zawias z tyłu? Mnie by ze sto razy już wyjebało bokiem!
rallyfilip - Pią 17 Kwi, 2015 Jest lista na Mikołowski - 90 załóg
LISTAzajcev_28 - Pią 17 Kwi, 2015 na bogato, będzie co oglądać chyba..Mick - Pon 20 Kwi, 2015 Mikolowski i po Mikolowskim. Jako Goście mieliśmy lepiej, bo nie musieliśmy czekać aż wydadzą samochody z parku zamkniętego. O sytuacji jaka była po rajdzie, niech wypowie się ktoś, kto został do publikacji wyników
Rajd, jako rajd fajny długo czekaliśmy na wyjazd do odcinka ulicznego (ponad 2 godziny), ale już same odcinki w niedziele były ok - może dlatego, ze startowaliśmy jako 5ta załoga to nie odczuliśmy tego co było na końcu.
Fajnie było spotkać STARSZYZNĘ z HH - Strick i Niemy!
Pozdr!matt - Pon 20 Kwi, 2015 sytuacja po .... co tu komentować, dramat... o 22.30 auto dopiero na lawecie mieliśmy ... a oficjalnych wyników i tak dalej nie ma
Do momentu publikacji wyników, przyznam szczerze byłem w szoku jak sprawnie przebiega rajd z tyloma załogami mimo, że jechałem praktycznie na końcu- ostatni zawodnik z PPC na nasz wniosek, żeby się na serwisie z drugą załogą nie pozabijać ...