Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Bart - Czw 17 Sty, 2013 M - Czw 17 Sty, 2013 Szukam auta dla żony.
W tej chwili są dwie opcje:
-Audi A2
-BMW 316 z krótko dupo (bywało w automacie?)bizon - Czw 17 Sty, 2013
M napisał/a:
-BMW 316 z krótko dupo (bywało w automacie?)
takim w coupe z 2000r. pojechalem w 4 osoby do wloch i z powrotem z kompletem szajsu narciarskiego i nie zmeczylo po drodze. zadziwilo mnie Rasputin - Czw 17 Sty, 2013
siema napisał/a:
Prawdziwy przyjaciel:
siema napisał/a:
Niby powinno być łatwo, a ja od roku monitoruję Allegro i igły nie trafiłem. Znajomości wśród staruszków nie mam, czasu by jeździć po wioskach takoż. Pamiętaj zatem o mnie Rasputinie podczas rozglądania się za kolejnymi maluchami
Rasputin napisał/a:
Spoko dobrze,że napisałeś,bede miał ci na uwadze.
Trzeba szukać po osiedlach,w tych garażach murowanych jest tego jeszcze troche.
qbica napisał/a:
u mnie na wiosce jest bialy kanciok tyle że w kombi nic wiecej niewiem oprócz tego gdzie stoi
Rasputin napisał/a:
Powiedz,że daje pincet i go biorę Powaga!!
Miałem zamiar Ci go sprzedać za 550zł
BTW nie mówiłes,że ma być kombi. Tylko,że z roku 91 w stanie igła. Ten na pewno nie jest igła i nie pochodzi z 91r. Jedynie co sie zgadza to kolor
To co, mam go targać z Ustronia na Żoliborz Mariusz?Rasputin - Czw 17 Sty, 2013
Cytat:
Możliwe,że była fura rodziców Maciusiowego bedzie na sprzedaż. Srebrny Compact w manualu.Walle - Czw 17 Sty, 2013
M napisał/a:
Szukam auta dla żony.
W tej chwili są dwie opcje:
-Audi A2
Miałem zamiar Ci go sprzedać za 550zł
BTW nie mówiłes,że ma być kombi. Tylko,że z roku 91 w stanie igła. Ten na pewno nie jest igła i nie pochodzi z 91r. Jedynie co sie zgadza to kolor
To co, mam go targać z Ustronia na Żoliborz Mariusz?
Dobra, dobra. Jeszcze wtedy nie wiedziałeś, że nie taka igiełka!
Dla mnie ma być oczywiście igła, '91, biały, sedan. Ten niech już będzie dla Ciebie Bart - Czw 17 Sty, 2013 może taki 125?
http://allegro.pl/fiat-12...2951539028.htmlsiema - Czw 17 Sty, 2013
Niestety nie zdążyłem, aukcja zakończona ;-(
Ale zaraz mogę zadzwonić do gościa po warunkiem, że pozwolicie zrobić tablice W0 HHORG Bart - Czw 17 Sty, 2013 jest i aktualna licytacja, póki co ponad 1700zł jakiś koneser chce zapłacić:
http://allegro.pl/fiat-12...2953270980.htmlNiemy - Czw 17 Sty, 2013
Walle napisał/a:
A2 odpuść - to jakaś porażka jest.
dokładnie, nie pakuj się w to, nie bardzo udane auto, mało egzemplarzy, problem z częściami i serwisemsiema - Czw 17 Sty, 2013
Odpadam zatem, za drogo dla mnie.
Blachy mnie zaintrygowały. WZty to Powiat Warszawski Zachodni, już myślę- jakiś sąsiad przyszły! Ale nie, to sąsiad Miniaca (Lokalizacja: Duczki, http://goo.gl/maps/9CI3Z )! M - Czw 17 Sty, 2013 A2 ma taki argument że Agnieszce się podoba
Ale bmka też,
ewentualnie inne propozycje też posłucham.Kamill - Czw 17 Sty, 2013
M napisał/a:
A2 ma taki argument że Agnieszce się podoba
Ale bmka też,
ewentualnie inne propozycje też posłucham.
Jakiś przedział cenowy ? Preferencje, rok, wielkość, silnik ? Szukałem auta w podobnym gabarycie więc może coś doradzę.
Ostatnio gdzieś przewinęła mi się nowa fiesta 60tys 1,6 TDCI poduchy cale walona w tylny błotnik lekko, w okolicach 3500-3900Ebudzik - Czw 17 Sty, 2013 A2 jest super,mógłbym takim jeździć,bez kitu