Anonymous - Nie 31 Mar, 2013 One oba nadają sie do offroadu jak ja do baletu,ale taki test daje jakies tam pojecie o mozliwościach napędu
Bizu-dzieki,zrobionePiTT - Nie 31 Mar, 2013 ciekawe czy audi nie było zepsute
w sumie to tor testowy x drive, więc mogli oszukiwać... wiadomo jak to jest z tymi niemcami Anonymous - Nie 31 Mar, 2013 Skurwysyny,pewnie nawet włascicieli tego audi wymordowali,oni są do wszystkiego zdolniPiTT - Nie 31 Mar, 2013
rabarbar napisał/a:
Skurwysyny,pewnie nawet włascicieli tego audi wymordowali,oni są do wszystkiego zdolni
chyba bardziej do mnie przemawia tego typu test
chociaż z tymi niemcami to różnie bywa... PiTT - Nie 31 Mar, 2013
rabarbar napisał/a:
bmw pobilo audi
jest odpowiedz z audi na ten filmik
iQ - Nie 31 Mar, 2013 Ten watek zaczyna wygladac podobnie do tego o produktach apple PiTT - Nie 31 Mar, 2013 prawda, wolałbym bmw M - Nie 31 Mar, 2013 Prawdy z internetu PiTT - Nie 31 Mar, 2013 swoją drogą słyszałem że obecny xdrive jest lepszy niż quattro, nie wiem ile w tym prawdy, ale zapewne oba napędy robią robotę
kiedyś startowałem ze świateł na zaśnieżonej drodze i szliśmy idealnie równo nową beemą 5 w x-ie, nie wiem jaki tam był silnik, ale to nie było najistotniejsze bo cały czas pracowała trakcja i tylko opony i system miały coś do powiedzeniakamil - Nie 31 Mar, 2013 co z tego jak tam nie było subaru martin.h - Nie 31 Mar, 2013
PiTT napisał/a:
swoją drogą słyszałem że obecny xdrive jest lepszy niż quattro
Jeśli quattro na torsenie to nie wierzę , to jak porównywać LSD z eLSD PiTT - Nie 31 Mar, 2013 cholera wie, mówił mi to właściciel bmw mi - Pon 01 Kwi, 2013 jajebe - co za słabość...
Przede wszystkim ten test jest ultra z dupy. Tak - jeśli się wjedzie jedną osią na rolki - dołączany napęd (bmw) będzie lepszy od stałego (quattro w q5). Oczywiście zakładając, że centralny dyfer nie będzie miał blokady. Tam by duster wjechał, panda 4x4 i każdy inny samochód z dołączaną jedną osią. Co tam jeszcze ma dołączany napęd, hmmm... Sportage... Tiguan... Q3... A, zaraz - Q3! No i Q3 przejeżdża przez rolki, no jak to być może? Weźcież się garść, ludzie...
PiTT napisał/a:
swoją drogą słyszałem że obecny xdrive jest lepszy niż quattro, nie wiem ile w tym prawdy, ale zapewne oba napędy robią robotę
to trochę jak stwierdzenie "bmw jest szybsze niż audi". W audi poprzeczne silniki mają haldexa, czyli jeden z lepszych dołączanych napędów - porównywalny z x-drive, choć ten wygrywa stale napędzaną tylną osią. Przy silnikach podłużnie siedzi prawdziwe quattro, na 3 dyfrach. A to
martin.h napisał/a:
jak porównywać LSD z eLSD
...a przy odpowiednio ustawionym torze można potwierdzić nawet wyższość terenową q3 nad defenderem, wystarczy zrobić 2 pary rolek w odległości przypadkowo pokrywającej się z rozstawem osi land rovera. I by się chłopaki na hoczheczu jarały M - Pon 01 Kwi, 2013 MI,
Podsumowując (dla laików jak ja) ?Anonymous - Pon 01 Kwi, 2013 a żes nas porozstawiał po kątach,mam sie wybiczowac czy tylko wsytydzic ??