To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

Kenet - Pią 26 Wrz, 2014

iPhone skończył się na 5ce...

...tak jak BMW na 328i

i Metallica na Kill'em All

Bonczek - Pią 26 Wrz, 2014

Kenet napisał/a:

5C jest bajka :faja:

Kamill - Pią 26 Wrz, 2014

Bonczek napisał/a:
Kenet napisał/a:

5C jest bajka :faja:

Nie znam, ale 4C jest zajebista.

kamil - Pon 29 Wrz, 2014

co ty...Na Master of Puppets :)
karoluPL - Nie 12 Paź, 2014

PiTT napisał/a:
kurde, tak patrze i nie wierze... jak takie gowno mogli wypuscic... chodzi mi wylacznie o wyglad a nie bebechy
te laczenia z tylu, ten wystajacy aparat... nosz karwa fa...
cos czuje ze predzej kupie po prostu wieksza pojemnosc 5s niz wejde w 6... yebac to, wyglada brzydko
jedyna szansa w tym ze na zywo bedzie prezentowal sie duzo lepiej bo jak nie to trzeba poczekac na kolejny wypust

the same here, prędzej kupie 5s'a 64gb, niz 6tkę, która wygląda jak kupa i gnie sie w banana :D

a co do kolejnego wypustu, to standardowo, od tej pory dwa lata, czyli wrzesień-październik 2016, bo za rok wyjdzie zapewne 6s.

Kenet - Pon 13 Paź, 2014

Hejters gonna hejt, a cała prawda jest w tych 5 punktach.

http://michal-gorecki.pl/...hejterzy-apple/

:]

PiTT - Wto 14 Paź, 2014

przeczytane jakis czas temu
tak jak ktos napisal w komentarzach, nikt z przeciwnikow appla i tak nie zrozumie, wiec nalezy przemilczec a ci co uzywaja doskonale wiedza o co cho ;)

was79 - Wto 14 Paź, 2014

Ohohoho tajemna sekta ludzi, których stać (choć nie jest lekko wydać :rotfl: )
dzik - Wto 14 Paź, 2014

Kenet napisał/a:

Najidiotyczniejszy tekst który zamiast bronić pogrąża i pokazuje wąskie myślenie fanbojów.
Autor totalnie odjechał, tak dla przykładu.
Ad1. Nie ma znaczenia czy narzeka posiadacz, narzeka = hejter
Ad2. Można != trzeba. Ale autor oczywiście tak to rozumie. Rozwalił mnie kiedyś tekst jednego mądrego z forum ajpla "dobrze że jest jeden telefon w ofercie, nie muszę wybierać".

Na resztę mi się nawet nie chce, ale znowu pojawia się wątek kasy i tego że hejterzy to biedaki których nie stać i narzekają. Ja pierdziele, kupuje ktoś telefon na raty w euro za 3kpln i myśli że wkroczył do życiowej klasy wyższej i jego opel astra zamienił się w porsche.

Kamill - Wto 14 Paź, 2014

dzik napisał/a:
Kenet napisał/a:

Najidiotyczniejszy tekst który zamiast bronić pogrąża i pokazuje wąskie myślenie fanbojów.
Autor totalnie odjechał, tak dla przykładu.
Ad1. Nie ma znaczenia czy narzeka posiadacz, narzeka = hejter
Ad2. Można != trzeba. Ale autor oczywiście tak to rozumie. Rozwalił mnie kiedyś tekst jednego mądrego z forum ajpla "dobrze że jest jeden telefon w ofercie, nie muszę wybierać".

Na resztę mi się nawet nie chce, ale znowu pojawia się wątek kasy i tego że hejterzy to biedaki których nie stać i narzekają. Ja pierdziele, kupuje ktoś telefon na raty w euro za 3kpln i myśli że wkroczył do życiowej klasy wyższej i jego opel astra zamienił się w porsche.

NIe czytałem ale +1
Śniło mi się dzisiaj porsche, a iphone jeszcze nigdy.

PiTT - Wto 14 Paź, 2014

a nie mowilem :D
pomijam fakt ze to najnowszy samsung kosztuje 3k
podoba mi sie ten tok myslenia... jak na raty to taniej ;)
skoro ktos chce przeznaczyc na jakikolwiek sprzet wieksza kase to jego sprawa
sprzet audiofilski tez ma pewnie milosnikow hejtowania
dla mnie ten tekst idealnie trafia w czule punkty... a ze boli niektorych to chyba oczywiste ;)

was79 - Wto 14 Paź, 2014

PiTT napisał/a:

dla mnie ten tekst idealnie trafia w czule punkty... a ze boli niektorych to chyba oczywiste ;)

PiTT - Wto 14 Paź, 2014

pośmiali się niektórzy to bardzo dobrze, nie ma to jak miło zacząć dzień ;D
mnie to zupełnie jebie czy to apple, samsung czy lg... oby kurwa działało jak nalezy a poki co produkty appla daja mi taki komfort
przyklad lg g3 ktorego sobie wzialem jakis czas temu
no fajny telefon jako nawigacja, przegladarka zdjec... i chyba tyle bo niestety uzytecznosc i szybkosc dzialania tego zasranego androida jest zenujaca
co z tego ze milion procesorow, srylion ramu, grafa ze gimbusy popuszczaja w spodnie, ni chuja nie ma podejscia jesli chodzi o uzytkowanie codzienne do ajfona
mail, sms, rozmowy
utwierdzam sie w tym ze skoro ktos nadal upiera sie przy swoim i jedyna ceche jaka widzi w ajfonie to wysoka cena i gnace obudowy to jestem przekonany ze nie uzywa ani nigdy nie uzywal ajfonow... no chyba ze w salonie jak udalo mu sie przepchnac przez kolejke "macaczy" :D
ps. Was, na mnie nie działają grafiki którymi szastasz jak cyrkowiec kartami z rekawa na forum emikspięć... musisz się bardziej postarać... trochę czuję niedosyt :*
buziak i pogadamy na wigilijjjji :jupi:

a tak powaznie, ten punkt jest najlepszy
"Zauważyliście, że posiadacze Apple mają generalnie w dupie to, czy wyszedł już nowy Android, czy nie? Albo nowy model telefonu? Albo cokolwiek innego? Widzieliście gdzieś forum na którym applowcy zbierają się po to, by hejcić kolejne androidy? Ja nie."

Kamill - Wto 14 Paź, 2014

Nie rozumie ludzi którzy nie kupują moto g.
Nie mówie tutaj tylko o iPhone, tylko również o telefonach na andku, które wg specyfikacji wypadają dużo lepiej i właśnie je trzeba wybrać, albo wizualnie są ładniejsze (kupowanie sprzętu rtv bo jest ładniejszy LOOOOOOOOOOOL :rotfl: pelikany)
Ile osób z tego forum pomimo opinii o moto g kupiło marketingowe gówno jakie wciskał wam producent samsunga/sony/lg itp, a teraz narzeka jaki ten android chujowy.

was79 - Wto 14 Paź, 2014

PiTT napisał/a:
ps. Was, na mnie nie działają grafiki którymi szastasz jak cyrkowiec kartami z rekawa na forum emikspięć... musisz się bardziej postarać... trochę czuję niedosyt :*
buziak i pogadamy na wigilijjjji

Ale mnie te teksty serio bawią. Gość napisał tyle ważnych słów, połączył je w sentencje. Umotywował (trochę biednie-fakt) i to wszystko dla...telefonu :D Teraz następni to grafomaństwo po sieci cytują (spotkałem w kilku miejscach), napawając się, no właśnie czymś wspaniałym tzn. telefonem.
W tym całej sprawie jednego aplowi nie mogę odmówić: potrafią manipulować i sprawić, ze ludzie zachowują się jak czaple. To jest trochę smutne.

(aha chciałem kupić etui na telefon i nie wiem nawet jaki mam model ;D )