te przody juz zeszly calkiem? 2 rajdy na nich lecielismy czy 3?
jak na fakture biezesz to wez mi komplet na przod pod duze brembo Janusz - Wto 14 Wrz, 2010
106 napisał/a:
jak na fakture biezesz to wez mi komplet na przod pod duze brembo
oo to jak bierzesz na fv to weź mi komplet do sporta
Ps. na fakture to chodzi o to ze ja wtedy nie płace tak ?? PiTT - Wto 14 Wrz, 2010
Janusz napisał/a:
106 napisał/a:
oo to jak bierzesz na fv to weź mi komplet do sporta
Ps. na fakture to chodzi o to ze ja wtedy nie płace tak ??
nie nie, chodzi o fakturę czyli wzór powierzchni, może być szorstka albo gładkaBad-i - Wto 14 Wrz, 2010
106 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Panowie, bede zamawial kilka kompletow CL
na 24h le mans sie wybierasz?
te przody juz zeszly calkiem? 2 rajdy na nich lecielismy czy 3?
Szef serwisu Vlodarsky powiedzial ze klocka zjedlismy po 3 (wlasciwie to Elmot i Rzeszow do awarii) rajdach moze z 20% - ale zapas musi byc.
Jak wezmiemy 10 kompletow cena wynosi 98 euro netto - chodzi o RC8 oczywiscie na przodAnonymous - Śro 20 Paź, 2010 Więc tak - znowu szperam po katalogach i znowu mam nieścisłości w danych -_-
Czy klocki w saxo vts przód są takie same jak w pugu 106 1,6i/ Rally itp ?
Jako, że tu jest masą mądrych głów to może ktoś pomoże martin.h - Śro 20 Paź, 2010 VTS/S16/Rallye 1.6 mają takie same klocki.Anonymous - Śro 20 Paź, 2010 LoL jeżeli wam się chce to sprawdźcie sobie referencje FDS876 a potem FCP876
w katalogu FerodoRacing - oraz jak wiecie [bo ja np nie wiem] czym prócz mieszanki różnią się te klocki to wytłumaczcie mi ich zastosowanie w autach tam wypisanych Pinioczet - Nie 13 Lut, 2011 Czy do Saxo Vts jest homologowany jakiś większy hamulec?Anonymous - Nie 13 Lut, 2011 tak - 266mm lucas i alcon(285mm - to tak z głowy - musiałbym sprawdzić). Oczywiście mowa o grupie Abizon - Pią 18 Mar, 2011 ktos cos wie o produktach DBA?
http://allegro.pl/tarcze-...1511965307.htmlJanusz - Pią 18 Mar, 2011
bizon napisał/a:
ktos cos wie o produktach DBA?
nie wiem jak DBA, ale mam felgi DBV, gna sie jak plastelina bizon - Pią 18 Mar, 2011 dziekuje januszku, gdybym mogl to bym ci dal pomuka
zreszta dopiero wylukalem, ze one maja cene za sztuke. to chyba za duzo dla mnie.
kto poleca cos w rozsadniejszych pieniadzach? i najlepiej - kto ma dostep do dobrych cen?
osobiscie sklaniam sie ku zimmermannowi...kosmita - Pią 18 Mar, 2011 W evo DBA się gną podobno, ale do lżejszej fury może będą spoko.Kenet - Pią 18 Mar, 2011 Śmiesznie tanie, a sprawdzone w boju na Ułęży są tarcze Speedmax. Parę osób na tym upala Hondy w lap race'ach i nie ma problemów.Janusz - Pią 18 Mar, 2011
Kenet napisał/a:
Speedmax
to to samo co mikoda i hart sport (jeśli mówimy o tych nawiercanych i nacinanych, zwykłe pewnie w sumie tez maja wspólnie robione).
tak czy siak są to tarcze tuningowe i maja fajnie wyglądać, co prawda ja na nich napinałem dość ostro i się nie pokrzywiły, ale teraz mam zwykłe gładkie brembo i uważam ze są lepsze