PiTT - Pią 12 Lis, 2010 allegro to mega baza podrób, nawet te "wyższe" cenowo mogą się okazać tandetną podróbą
trzeba mieć sprawdzonych sprzedawców
kiedyś warto było kupować testery perfum na allegro, teraz już nawet to podrabiają
wszelkie koszulki i inne markowe produkty to prawdopodobnie w 90% podróba
nie mówię że tak jest z tymi butami bo czasami faktycznie może być sprzedawca który nie narzuca takiej marży jak sklep w centrum handlowym, ale bądźmy realistami
to że but kosztuje 5 zł w produkcji nie oznacza że za 10 ktoś go nam sprzeda
wyprodukowanie telewizora też nie kosztuje 5 tyś zł. ale to nie oznacza że mam szukać podzespołów na wolumenie i go sobie samemu złożyćkubas - Pią 12 Lis, 2010 Swoją drogą podróby często są robione w tej samej fabryce co oryginał przez tych samych ludzi z tych samych części tyle że po godzinach i już nie dla Korporacji
ja swoje 3 pary porównywałem z tymi z półki ze sklepu zero różnić jeśli to jest podróba to jakaś mega dobra a zresztą te buty co pokazał majk po przecenie za pół roku będą kosztowały pewnie 200zł...PiTT - Pią 12 Lis, 2010 mam na myśli raczej firmy typu Lacoste, Ralf Lauren, Tommy Hilfiger, Abercrombie itd.
buty bardzo możliwe że są te same co w sklepie, tak samo jak w outletach są czasami te same buty za 1/2 cenyM - Pią 12 Lis, 2010 Powiem wam jaki jest myk ze sklepami firmowymi. One nie mogę sprzedać taniej poniżej ustalonej ceny. Dwa jak ktoś importuje towar bezpośrednio lub z usa, ba nawet z uk to te rzeczy są sporo tańsze. Wiem bo bylem i widzialem - dużo wyższe zarobki a ciuchy dużo tańsze, nawet w UK.PiTT - Pią 12 Lis, 2010 jak ktoś ma sprawdzonego sprzedawcę który oferuje ciuchy Lacoste, Ralf Lauren, Tommy Hilfiger w 100% oryginalne to stawiam mu flaszkę wódy albo łychy... i tak się opłaca bo ceny w sklepach są zazwyczaj 2-3 krotnie wyższe
nie mam zamiaru nikogo namawiać na kupowanie w sklepie, ale dawno temu stwierdziłem że nie będę nabijał kieszeni oszustom z allegro którzy sprzedają marnej jakości towary ze znaczkami firmowymi
podkreślę jeszcze raz, trzeba mieć 100% pewniaka na allegro żeby u niego wydać kasę
dziwię się że jeszcze za nich się nikt porządnie nie wziął, bo czasami aukcje przypominają dawny handel na koronie stadionu X lecia kubas - Pią 12 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
jak ktoś ma sprawdzonego sprzedawcę który oferuje ciuchy Lacoste, Ralf Lauren, Tommy Hilfiger w 100% oryginalne to stawiam mu flaszkę wódy albo łychy... i tak się opłaca bo ceny w sklepach są zazwyczaj 2-3 krotnie wyższe
nie mam zamiaru nikogo namawiać na kupowanie w sklepie, ale dawno temu stwierdziłem że nie będę nabijał kieszeni oszustom z allegro którzy sprzedają marnej jakości towary ze znaczkami firmowymi
podkreślę jeszcze raz, trzeba mieć 100% pewniaka na allegro żeby u niego wydać kasę
dziwię się że jeszcze za nich się nikt porządnie nie wziął, bo czasami aukcje przypominają dawny handel na koronie stadionu X lecia
Co do ciuchów tych firm to się zgadza. Ale to jest trochę wyższa półka. Buty nike to chyba nie jest mega wydatek teraz.PiTT - Pią 12 Lis, 2010 z Nikami, Pumami i Adasiami też różnie jest, niektóre modele kosztują ponad 6 stów w sklepie
ale są też "normalne" a nie jakieś kolorowe obciachowe M - Pią 12 Lis, 2010 Ja polecam na allegro sprzedawce PITT_2xANAL - nigdy się nie zawiodłem PiTT - Pią 12 Lis, 2010
M napisał/a:
Ja polecam na allegro sprzedawce PITT_2xANAL - nigdy się nie zawiodłem
mistrz, chyba czytasz w moich myślach
2 dupeczki na raz zawsze mnie jarały M - Pią 12 Lis, 2010 Gdzieś podsłuchałem chyba u Stefana - rozmowy były na poziomie PiTT - Pią 12 Lis, 2010
M napisał/a:
Gdzieś podsłuchałem chyba u Stefana - rozmowy były na poziomie
fakkkk to było koszmarne
dla niepijącego
aaaa właśnie, kiedy i u kogo gramy i pijemy??
ja chwilowo mam kwadrat wyjęty, ciężarna kontroluje rewirM - Pią 12 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
aaaa właśnie, kiedy i u kogo gramy i pijemy??
ja chwilowo mam kwadrat wyjęty, ciężarna kontroluje rewir
Gdzie... ja też nie mam gdzie.
Musi ktoś wyjść z inicjatywą Gaydek - Pią 12 Lis, 2010 Zapraszam do mnie .zefir - Pią 12 Lis, 2010 tez u mozna u mnie przemelanzowac i pograc saxorulez - Pią 12 Lis, 2010 ja 27 oprowadzam po wawie