jak ktoś ma sprawdzonego sprzedawcę który oferuje ciuchy Lacoste, Ralf Lauren, Tommy Hilfiger w 100% oryginalne to stawiam mu flaszkę wódy albo łychy... i tak się opłaca bo ceny w sklepach są zazwyczaj 2-3 krotnie wyższe
Kupuj w takim razie 3 flaszki i wpadaj do mnie zlozyc zamowienie. Oferowalem to innym to zaferuje i Tobie. Raz na 3 miesiace zamawiem ciuchy na stronach (np. Ralf, Abercrombie itd..) Za towar place karta - a znajomy przywozi mi je z US prosto pod dom
Ale teraz najgorsza rzecz, cos co mi osobiscie dokucza. Kupujesz sobie koszulke za 500 PLN a tutaj w samolocie z Turcji 95% ma taka sama - koorwa jadac tam na wakacje najlepiej czujesz sie w t-shirtach HH.org
Dlatego wole kupic cos bardziej "dystyngowanej" firmy i nie wygladac jak 95% burakow w "gejcie"
p.s. z ta propozycja to ja na seriokubas - Sob 13 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
PiTT napisał/a:
jak ktoś ma sprawdzonego sprzedawcę który oferuje ciuchy Lacoste, Ralf Lauren, Tommy Hilfiger w 100% oryginalne to stawiam mu flaszkę wódy albo łychy... i tak się opłaca bo ceny w sklepach są zazwyczaj 2-3 krotnie wyższe
Kupuj w takim razie 3 flaszki i wpadaj do mnie zlozyc zamowienie. Oferowalem to innym to zaferuje i Tobie. Raz na 3 miesiace zamawiem ciuchy na stronach (np. Ralf, Abercrombie itd..) Za towar place karta - a znajomy przywozi mi je z US prosto pod dom
Ale teraz najgorsza rzecz, cos co mi osobiscie dokucza. Kupujesz sobie koszulke za 500 PLN a tutaj w samolocie z Turcji 95% ma taka sama - koorwa jadac tam na wakacje najlepiej czujesz sie w t-shirtach HH.org
Dlatego wole kupic cos bardziej "dystyngowanej" firmy i nie wygladac jak 95% burakow w "gejcie"
p.s. z ta propozycja to ja na serio
Bad-i a korektor siły hamowania z amerykańskiego jebaja też dasz rade ściągnąć ?Bad-i - Sob 13 Lis, 2010 takich rzeczy jeszcze nie zamawialem, ogolnie co nie kupie to jedzie to do mojego znajomego do domu. Pozniej on wsiada w samolot i to mi przywozi. Zazwyczaj oddaje mu tylko 50$ za nadbagaż PiTT - Sob 13 Lis, 2010 dobra, ale ja pisałem o kimś z allegro, na miejscu, żeby nie angażować innych osób w sprowadzenie sobie kilku koszulek
ale mimo wszystko bardzo chętnie zagłębie temat, oczywiście przy % Bad-i - Sob 13 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
dobra, ale ja pisałem o kimś z allegro, na miejscu, żeby nie angażować innych osób w sprowadzenie sobie kilku koszulek
ale mimo wszystko bardzo chętnie zagłębie temat, oczywiście przy %
A to sorry zle zrozumialem, ja u nas na Allegro z ciuchow nie kupie nic. "wkolo same koorwy i zlodzieje" - a tak na powaznie to kupisz byle Polo i po pierwszym praniu nie wejdzie Ci na łydke Gaydek - Sob 13 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
takich rzeczy jeszcze nie zamawialem, ogolnie co nie kupie to jedzie to do mojego znajomego do domu. Pozniej on wsiada w samolot i to mi przywozi. Zazwyczaj oddaje mu tylko 50$ za nadbagaż
I tak jeździ tylko z koszulkami jak coś zamówisz? Bad-i - Sob 13 Lis, 2010
Gaydek napisał/a:
Bad-i napisał/a:
takich rzeczy jeszcze nie zamawialem, ogolnie co nie kupie to jedzie to do mojego znajomego do domu. Pozniej on wsiada w samolot i to mi przywozi. Zazwyczaj oddaje mu tylko 50$ za nadbagaż
I tak jeździ tylko z koszulkami jak coś zamówisz?
Jeszcze koorwa dlugo sobie polata zanim spłaci dług mafii Bonczek - Sob 13 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
Poproszę łychę - sklep jest w łomiankach ceny niziutkie, bo zazwyczaj końcówy seri szymlorek - Sob 13 Lis, 2010 Zdaje się ze mamy tu na forum kilka osób związanych z branżą reklammową, czy ktoś jest w stanie udzielić mi informacji czy w historii swojej pracy zetknął się z wynajmem powierzchni reklamowej na naczepie o zabudowie specjalistycznej tir.
(naczepa tira z wysowajacym się hydraulicznie billboardem )
Czy ktoś może mi nawet na pw udzielić informacji o cenie wynajmu za jeden dzień + cena dojazd za km? saxorulez - Sob 13 Lis, 2010 ja widziałem takei rzeczy, PL jest firma co ma coś takiego ale nie pamiętam jak się to nazywa. TIR przyjeżdża i rozwija sie duża reklama winylowa. Wizerunkowo spoko, tylko koszty pamiętam były z dupy i na jeden dzień to się nie opłaca raczej tego robić. No bo wydrukowanie winylu to koszt kilku tysi wiec minimum to weekend lub tydzień. Oczywiście klient nasz Pan i jak ktoś sie uprze to i na godzinę można to wynająć ale koszty jednostkowe będą strasznie duże.
Czy o takie cos Ci chodzi:
Bart - Sob 13 Lis, 2010 bla bla bla
wyedytowałem moją wcześniejszą wypowiedź, nic ciekawego Anonymous - Sob 13 Lis, 2010
saxorulez napisał/a:
ja widziałem takei rzeczy, PL jest firma co ma coś takiego ale nie pamiętam jak się to nazywa. TIR przyjeżdża i rozwija sie duża reklama winylowa.
Ja nie wiem , ale czy to może jest mobilskyboard szymlorek - Sob 13 Lis, 2010 Dzięki śliczne za info, w zasadzie szukałem namiaru na producenta tej naczepy stąd moje pytanie, resztę dowiem się już u źródła skoro wiem kto ma takie ustrojstwo w Polsce PiTT - Sob 13 Lis, 2010
Bonczek napisał/a:
PiTT napisał/a:
Poproszę łychę - sklep jest w łomiankach ceny niziutkie, bo zazwyczaj końcówy seri
czy ja piszę niewyraźnie?
na chooj mi końcówa serii, co mam brać co akurat jest w moim rozmiarze?
chcę mieć taki sam wybór jak w sklepie a jak chcę kupić co byle aby miało znaczek to jadę do Factory, tam też jest oryginalny sklep Tommiego, ale zupełnie nie o to mi chodziło
przykład, polo Ralpha, w sklepie masz z pińcet kolorów a do tego w różnych krojach różniących się kolorami znaczków,
szukam właśnie czegoś takiego, podaję rozmiar, kolor, typ a nie to co akurat zostało na półce
ale dzięki za chęci, niestety flaszki za to nie będzie Bonczek - Sob 13 Lis, 2010 Zaraz wyedytuje, czekaj
No to tak to tylko w Erze - żeby było tanio i to samo co w sklepie i oryginalne.