Zaraz wyedytuje, czekaj
No to tak to tylko w Erze - żeby było tanio i to samo co w sklepie i oryginalne.
nooo
po prostu cała gama towaru tyle że taniej niż w sklepie
obawiam się że to niemożliwe, no chyba że opcja Badiego, tyle że trzeba angażować kogoś aby to sprowadził, ale myślę, że przedyskutujemy dokładniej ten temat bo to bardzo dobra opcja
a tam w Łomiankach to coś na zasadzie outletu? możesz wrzucić nazwę sklepu i adres, może się kiedyś przyda Bonczek - Sob 13 Lis, 2010 Kurde pamiętam tylko, że nazywa się Glam Shop. Postaram się dowiedzieć o adres.
Potrzeba matką wynalazków fydi - Nie 14 Lis, 2010 iQ - Nie 14 Lis, 2010 Bart - Nie 14 Lis, 2010
Cytat:
Usługi ekstra:
- wywoływanie zamieszek - 10000zł
- niszczenie mienia - od 10000zł (*3)
- walka z policją - 25000zł
- szturm na wybrany budynek - od 25000zł (*3)
k-mart - Nie 14 Lis, 2010 mistrz Anonymous - Pon 15 Lis, 2010 Nie mam dostępu do działu ogłoszeń jeśli ktoś może wrzucić:
[oddam] Zderzak + grill SAXO VTS 1998 (niebieski)
Jak w temacie oddam bo zajmuje mi tylko miejsce w garażu. Moim zdaniem idealny zestaw awaryjny lub na długie zimowe wieczory. Jak uda się przerzucić do odpowiedniego działu dodam foty.KonradMK - Pon 15 Lis, 2010 Oskar chyba by był zainteresowany.Jakarti - Pon 15 Lis, 2010 hahaha
gwiazda zatrzymana
http://wybory.onet.pl/sam...aktualnosc.htmlBart - Pon 15 Lis, 2010 kto zepsuje odliczanie w shoutboksie ten debil M - Pon 15 Lis, 2010 ja już raz je naprawiałem Jakarti - Pon 15 Lis, 2010
Cytat:
kto zepsuje odliczanie w shoutboksie ten debil
+1 was79 - Pon 15 Lis, 2010
M napisał/a:
ja już raz je naprawiałem
Janusz - Pon 15 Lis, 2010 Panowie jak działają programy "szpiegowskie" w fejsbuku itp itd??
bo ja nie ogarniam. Za to troche sie przeraziłem stopniem inwigilacji internetowej przez taki system. ale do rzeczy:
Dostałem dzisiaj maila od jakiegoś tam Daniela Guza czy jakoś tak, ze niby mnie zaprasza na fejsbuka. Nadawca wiadomości był sam fejksbuk.... myślę sobie nie znam nikogo takiego pewnie kolejny spam bo na fejsbuku nigdy mnie nie było a ze konto mam na o2 to spamu tam na potęgę. Ale z ciekawości czy dobrze mysle ze nie znam tego goscia i to tylko taka podpucha, czy może to jakiś gość którego znam, tylko nie kojarzę wpisał tam mojego maila żeby mnie zaprosić. Otwieram wiadomość oczywiście wygenerowana automatycznie. A pod nia zakładka "osoby które możesz znać z fejsbuka" no i kurfa..... patrze a tam 5 osób które faktycznie znam, jest np Kubas, jest jakas moja koleżanka ze studiów, i jest kolezanka z czasów LO. NIe ma szans żeby te osoby znały sie miedzy sobą... I tutaj pojawia sie pytanie skad oni zebrali te informacje. ?? bo tak na Naszej -klasie. fejsbuku, twiterze ani zadnym takim innnym gejowskim portalu mnie nigdy nie było. Wiec z żadnego innego portalu te informacje nie były wzięte. Podejrzenie padło na GG... ale tam z kolei nie mam Kubasa wiec nie miał jak go połączyć z tymi dziewczynami. WTF ?? bo moze jest tam jakas taka opcja o której ja nie wiem, z tego wzgeldu ze nigdy mnie tam nie było po której on mnie mogło połączyć z tymi osobami, np nr gg, emaile znajomych albo coś takiego.... Niech mi to ktoś rozjaśni bo się mocno zaniepokoiłem tym stopniem monitoringu...