To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

KonradMK - Pon 15 Lis, 2010

ziom, a wysłałeś tym osobom maila kiedykolwiek z O2? Bo jeśli tak to właśnie tą drogą do nich dotarli.
Janusz - Pon 15 Lis, 2010

KonradMK napisał/a:
ziom, a wysłałeś tym osobom maila kiedykolwiek z O2? Bo jeśli tak to właśnie tą drogą do nich dotarli.

w ten sposób tez myślałem ale nie przypominam sobie abym Kubasowi wysyłał i jednej z koleżanek, natomiast sprawdzę to jeszcze wieczorem dogłębnie...

PiTT - Pon 15 Lis, 2010

masz kamerę?
no to ja bym ją szybko odłączył bo właśnie w ten sposób Cię podglądają

PiTT napisał/a:
masz kamerę?
no to ja bym ją szybko odłączył bo właśnie w ten sposób Cię podglądają
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

nie mam :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

a gdybym miał wbudowana w laptopie to co ?? mam zakleić taśmą ?? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jakarti - Pon 15 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
a gdybym miał wbudowana w laptopie to co ?? mam zakleić taśmą ??

najlepiej zaslonic noga tak jak w tico

1) byles kiedykolwiek na FB? :) ogladales fotki Kubasa? to maja twoje IP i po sprawie.
2) o2 to tepe chu je. handluja adresami mailingow jak zli.. z reszta maja ich najwiecej na rynku prawie wiec jakas sciema musi byc..
3) to co wpisal kondziu rowniez ma sens.

kubas - Pon 15 Lis, 2010

Że co ja zrobiłem znowu ? ;D
Bart - Pon 15 Lis, 2010

też się kiedyś nad tym zastanawiałem. Mam jeszcze taką teorię - osoby, które są wymienione jako potencjalni znajomi wpisały kiedyś w facebookowa wyszukiwarkę hasło 'Janusz W.'
anjas - Pon 15 Lis, 2010

dobry patent jest z nowym kinectem na xbox, bo w licencji trzeba się zgodzić, na podglądanie przez microsoft za pomocą kamerki z kinect...

... trochę materiału do redtuba wypłynie na bank :D

saxorulez - Pon 15 Lis, 2010

TheMc to zakupił :)
Jakarti - Pon 15 Lis, 2010

tez o tym pomyslalem.
swoja droga jest to chore i gdzies chyba temat poruszalismy.

Vlodarsky - Pon 15 Lis, 2010

Janusz, jeśli zaglądałeś na Odloty to dostaniesz też zaproszenie od Bad-iego. Nic w tym dziwnego.
pP - Pon 15 Lis, 2010

anjas napisał/a:
dobry patent jest z nowym kinectem na xbox, bo w licencji trzeba się zgodzić, na podglądanie przez microsoft za pomocą kamerki z kinect...

nie uwierzę, póki nie zobaczę takiego punktu w regulaminie..tak to dla mnie bajka i wkładam na półkę

Jakarti napisał/a:
1) byles kiedykolwiek na FB? :) ogladales fotki Kubasa? to maja twoje IP i po sprawie.
2) o2 to tepe chu je. handluja adresami mailingow jak zli.. z reszta maja ich najwiecej na rynku prawie wiec jakas sciema musi byc..
3) to co wpisal kondziu rowniez ma sens.

na wszystkie odpisałem, na fejsbuku nigdy nie byłem, zresztą bez rejestracji nie zobaczyłbym zdjęć kubasa :P
Co do tej wymiany emailowej z osobami któe fejsbuk zaproponował to właśnie z kubasem nigdy nie gadałem mailowy... chyba ze jak wysyłałem mu życzenia prze forum... a może na odwrót?? ale z jedna dziewczyna z Tamtad na pewno nie wymieniałem sie mailami. wiec to raczje odpada. A adresami mailowymi napewno handluja... tylko mi chodzi o to w jaki sposób on mnie z nimi połączył.

Bart napisał/a:
też się kiedyś nad tym zastanawiałem. Mam jeszcze taką teorię - osoby, które są wymienione jako potencjalni znajomi wpisały kiedyś w facebookowa wyszukiwarkę hasło 'Janusz W.'

nawte jakby wpisali janusz w w wyszukiwarkę, to raczj nie połączyłoby to tego z moim mailem..... bo sory ale Januszów W w Polsce jest pewnie ze 100, musiałby to byc mój adres email... dlatego pytałem czy jest taka funkcja na fejsie. Po zatym osoby które tam były wymienione jako moi znajomi no cóz.... hmm.... nie utrzymuje z nimi kontaktu.... tzn z kilkoma utrzymywałem nawet całkiem bliskie.... ale wątpię aby te dziewczyny nachalnie szukały moich zdjęć w internecie....

kurcze najbardziej realna jest ta opcja Kondzia.... Tyle ze nigdy nie pisałem z kubasem.... jedynie mogło to jakoś pokojarzyc przez życzenia z forum... hmmm

anjas - Pon 15 Lis, 2010

pP napisał/a:
nie uwierzę, póki nie zobaczę takiego punktu w regulaminie..tak to dla mnie bajka i wkładam na półkę

coś w tym chyba jednak jest:
http://www.benchmark.pl/a...towi-31636.html

ale oczywiście trzeba by przeczytać regulamin

a tu jest przytoczomny konkretny zapis:
http://www.chip.pl/news/b...bedzie-to-robil

M - Pon 15 Lis, 2010

JA wklejalem info o tym przecież w tym temacie ;)