KonradMK - Pon 15 Lis, 2010 ziom, a wysłałeś tym osobom maila kiedykolwiek z O2? Bo jeśli tak to właśnie tą drogą do nich dotarli.Janusz - Pon 15 Lis, 2010
KonradMK napisał/a:
ziom, a wysłałeś tym osobom maila kiedykolwiek z O2? Bo jeśli tak to właśnie tą drogą do nich dotarli.
w ten sposób tez myślałem ale nie przypominam sobie abym Kubasowi wysyłał i jednej z koleżanek, natomiast sprawdzę to jeszcze wieczorem dogłębnie...PiTT - Pon 15 Lis, 2010 masz kamerę?
no to ja bym ją szybko odłączył bo właśnie w ten sposób Cię podglądająJanusz - Pon 15 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
masz kamerę?
no to ja bym ją szybko odłączył bo właśnie w ten sposób Cię podglądają
nie mam
a gdybym miał wbudowana w laptopie to co ?? mam zakleić taśmą ?? Jakarti - Pon 15 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
a gdybym miał wbudowana w laptopie to co ?? mam zakleić taśmą ??
najlepiej zaslonic noga tak jak w tico
1) byles kiedykolwiek na FB? ogladales fotki Kubasa? to maja twoje IP i po sprawie.
2) o2 to tepe chu je. handluja adresami mailingow jak zli.. z reszta maja ich najwiecej na rynku prawie wiec jakas sciema musi byc..
3) to co wpisal kondziu rowniez ma sens.kubas - Pon 15 Lis, 2010 Że co ja zrobiłem znowu ? Bart - Pon 15 Lis, 2010 też się kiedyś nad tym zastanawiałem. Mam jeszcze taką teorię - osoby, które są wymienione jako potencjalni znajomi wpisały kiedyś w facebookowa wyszukiwarkę hasło 'Janusz W.'anjas - Pon 15 Lis, 2010 dobry patent jest z nowym kinectem na xbox, bo w licencji trzeba się zgodzić, na podglądanie przez microsoft za pomocą kamerki z kinect...
... trochę materiału do redtuba wypłynie na bank saxorulez - Pon 15 Lis, 2010 TheMc to zakupił Jakarti - Pon 15 Lis, 2010 tez o tym pomyslalem.
swoja droga jest to chore i gdzies chyba temat poruszalismy.Vlodarsky - Pon 15 Lis, 2010 Janusz, jeśli zaglądałeś na Odloty to dostaniesz też zaproszenie od Bad-iego. Nic w tym dziwnego.pP - Pon 15 Lis, 2010
anjas napisał/a:
dobry patent jest z nowym kinectem na xbox, bo w licencji trzeba się zgodzić, na podglądanie przez microsoft za pomocą kamerki z kinect...
nie uwierzę, póki nie zobaczę takiego punktu w regulaminie..tak to dla mnie bajka i wkładam na półkęJanusz - Pon 15 Lis, 2010
Jakarti napisał/a:
1) byles kiedykolwiek na FB? ogladales fotki Kubasa? to maja twoje IP i po sprawie.
2) o2 to tepe chu je. handluja adresami mailingow jak zli.. z reszta maja ich najwiecej na rynku prawie wiec jakas sciema musi byc..
3) to co wpisal kondziu rowniez ma sens.
na wszystkie odpisałem, na fejsbuku nigdy nie byłem, zresztą bez rejestracji nie zobaczyłbym zdjęć kubasa
Co do tej wymiany emailowej z osobami któe fejsbuk zaproponował to właśnie z kubasem nigdy nie gadałem mailowy... chyba ze jak wysyłałem mu życzenia prze forum... a może na odwrót?? ale z jedna dziewczyna z Tamtad na pewno nie wymieniałem sie mailami. wiec to raczje odpada. A adresami mailowymi napewno handluja... tylko mi chodzi o to w jaki sposób on mnie z nimi połączył.
Bart napisał/a:
też się kiedyś nad tym zastanawiałem. Mam jeszcze taką teorię - osoby, które są wymienione jako potencjalni znajomi wpisały kiedyś w facebookowa wyszukiwarkę hasło 'Janusz W.'
nawte jakby wpisali janusz w w wyszukiwarkę, to raczj nie połączyłoby to tego z moim mailem..... bo sory ale Januszów W w Polsce jest pewnie ze 100, musiałby to byc mój adres email... dlatego pytałem czy jest taka funkcja na fejsie. Po zatym osoby które tam były wymienione jako moi znajomi no cóz.... hmm.... nie utrzymuje z nimi kontaktu.... tzn z kilkoma utrzymywałem nawet całkiem bliskie.... ale wątpię aby te dziewczyny nachalnie szukały moich zdjęć w internecie....
kurcze najbardziej realna jest ta opcja Kondzia.... Tyle ze nigdy nie pisałem z kubasem.... jedynie mogło to jakoś pokojarzyc przez życzenia z forum... hmmmanjas - Pon 15 Lis, 2010
pP napisał/a:
nie uwierzę, póki nie zobaczę takiego punktu w regulaminie..tak to dla mnie bajka i wkładam na półkę