To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

anjas - Pon 15 Lis, 2010

M napisał/a:
JA wklejalem info o tym przecież w tym temacie

ale Tobie nikt nie wierzy... jesteś za PIS ;) :D :D :D

M - Pon 15 Lis, 2010

Wypisuje się z forum w takim razie
anjas - Pon 15 Lis, 2010

M napisał/a:

:D oj Macieju, Macieju... ja ttylko tak sobie niewinnie żartuje :D

kubas - Pon 15 Lis, 2010

M napisał/a:

nie możesz nie ma takiej opcji informatycznej :D

Gaydek - Pon 15 Lis, 2010

;D ;D ;D

budzik - Pon 15 Lis, 2010

Garaż w Polsce ;D

KonradMK - Pon 15 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
Jakarti napisał/a:
1) byles kiedykolwiek na FB? :) ogladales fotki Kubasa? to maja twoje IP i po sprawie.
2) o2 to tepe chu je. handluja adresami mailingow jak zli.. z reszta maja ich najwiecej na rynku prawie wiec jakas sciema musi byc..
3) to co wpisal kondziu rowniez ma sens.

na wszystkie odpisałem, na fejsbuku nigdy nie byłem, zresztą bez rejestracji nie zobaczyłbym zdjęć kubasa :P
Co do tej wymiany emailowej z osobami któe fejsbuk zaproponował to właśnie z kubasem nigdy nie gadałem mailowy...

jest jeszcze jedna metoda, rozwinięcie tej opisanej przeze mnie. nazywa się to analizą połaczeń, zajmuje się tym m.in. firma I2GROUP (ich programów używa np polska Policja). Wysyłasz maila do X. X wysyła maila do Y, a Y do Z. Z wysyła maila do Ciebie. Tak powstaje grupa "znajomych" i analizuje się ich relacje, kto do kogo co wysłał i jakim kanałem. W ten sposób i na FB analizuje się połączenia, dostęp do tego mają oczywiście tylko właściciele i ludzie z FB IT :D

program I2 graficznie:

kupił to też jeden z wiodących operatów wirtualnej sieci komórkowej, nie mogę zdradzić niestety kto. Adin... zapominacie co napisałem, Dwa... powoli się wybudzacie, Tri... ;)

Michał - Wto 16 Lis, 2010

Janusz -
Fejs bierze to generalnie z twojej skrzynki pocztowej. Przypomnij sobie czy wysyłałeś maila do kubasa, ale racze na 100% to robiłeś jeśli masz jego zasugerowanego jako znajomego.

Anonymous - Wto 16 Lis, 2010

ja pierdykam,to jest przerazające!!!kuwa permanentna inwigilacja
Zakleiłem kamere!!! :jupi:

GeKo - Wto 16 Lis, 2010

Janusz, mnie to zastanawiało kiedyś jak Ciebie, nie maiłem konta na FB a dostawałem zaproszenia od osób które znam, a które miedzy sobą się nie znały. Wystarczy że mają Twojego maila w skrzynce a połączyli skrzynkę z FB na wyszukiwanie znajomych i gotowe.
KonradMK - Wto 16 Lis, 2010

zapro dostajesz od kogoś gdy ten wpisze twój adres email w zaproszeniu. Wysyłają takie coś raz na jakiś czas więc mogą w takiej paczce być osoby które się nie znają.
Jakarti - Wto 16 Lis, 2010

Kondziu,
FB sam wysyla zapro :) takie perpetum mobile :)
nikt nie musi Cie rekomendowac bo wtedy jest napisane ze XX zaprasza Cie na FB.

KonradMK - Wto 16 Lis, 2010

Jakarti napisał/a:
Kondziu,
FB sam wysyla zapro :) takie perpetum mobile :)
nikt nie musi Cie rekomendowac bo wtedy jest napisane ze XX zaprasza Cie na FB.

ale była mowa że zapro przyszło od kogoś tam a nie od FB.

M - Wto 16 Lis, 2010

Boższzzz co za dyskusja :rotfl:
Jakarti - Wto 16 Lis, 2010

oke oke , masz racje.