To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Janusz - Wto 16 Lis, 2010

dostałem od konkretnej osoby, ale na 100% było to wygenerowane automatycznie przez FB... bo ja tego gościa kompletnie nie znam, pewnie to jakiś kontrahent z alledrogo... Czy to juz nie pochodzi pod jakiś przepis?? typu podszywanie sie albo jakoś tak??
KonradMK - Wto 16 Lis, 2010

M napisał/a:
Boższzzz co za dyskusja :rotfl:

japa informatyku-bydlaku! :D

KonradMK - Wto 16 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
dostałem od konkretnej osoby, ale na 100% było to wygenerowane automatycznie przez FB... bo ja tego gościa kompletnie nie znam, pewnie to jakiś kontrahent z alledrogo... Czy to juz nie pochodzi pod jakiś przepis?? typu podszywanie sie albo jakoś tak??

Janusz, klepnij nita, zmocz główkę i ochłoń.

M - Wto 16 Lis, 2010

KonradMK napisał/a:
M napisał/a:
Boższzzz co za dyskusja :rotfl:

japa informatyku-bydlaku! :D

Hehehe nie ukrywam że mam ubaw

Cytat:
Janusz, klepnij nita, zmocz główkę i ochłoń.

ehh rozmarzyłem sie...

ale czekam na odpowiedz :P

M - Wto 16 Lis, 2010

Janku kontrahent z alledrogo ma Ciebie na liście kontaktów w gmailu albo innym - niewazne.
Następnie kontrahent wybiera opcję zaproszenia ludzi z gmaila (np) do pejsdzbuka i tym samym wysyła Ci zapro.

M napisał/a:
Janku kontrahent z alledrogo ma Ciebie na liście kontaktów w gmailu albo innym - niewazne.
Następnie kontrahent wybiera opcję zaproszenia ludzi z gmaila (np) do pejsdzbuka i tym samym wysyła Ci zapro.

nooo dziękuje... tyle, nie wiedziałem np czy jest na fejsie opcja ze automatycznie wszystkich zaprasza, czy trzeba przekopiować adresy itp itd :P niby skąd mam wiedzieć jak nie mam fejsa... odrazu na początku o tym pisałem ale każdy tylko japa !!!

M - Wto 16 Lis, 2010

Tak to jest u nas na forum w prawie każdym temacie
Michał - Wto 16 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
M napisał/a:

nooo dziękuje... tyle, nie wiedziałem np czy jest na fejsie opcja ze automatycznie wszystkich zaprasza, czy trzeba przekopiować adresy itp itd :P niby skąd mam wiedzieć jak nie mam fejsa... odrazu na początku o tym pisałem ale każdy tylko japa !!!

Nie trzeba kopiować.
Zaznacz all i wio

PiTT - Wto 16 Lis, 2010

Janusz napisał/a:

mnie ostatnio zapraszał jakiś Mark Zuckerberg, ale odrzuciłem, nie znam żyda

CHRZANEK - Śro 17 Lis, 2010

Chyba się starzeje :/

Spodobał mi się SUV - typ samochodu który wg mnie jest bez sensu bo własności trakcyjne jak osobówka, zużycie paliwa jak terenówka, a handling jak polonez.

Żeby to jeszcze był porsche cayenne albo x5....

A mnie się spodobał nowy KIA Sportage.

Dziś jechałem za takim jednym przez całą drogę do pracy i oblukałem z kazdej strony.
No podoba mi się - nie wiem dlaczego...

Ide sie leczyc - jest ze mną niedobrze.

Jaco - Śro 17 Lis, 2010

Jednym ratunkiem jest chyba upalenie jakiegoś HotHatcha :)
Gaydek - Śro 17 Lis, 2010

Chwila słabości Profesorze ;) .
Bonczek - Śro 17 Lis, 2010

Nie wiem ile Kia sprzedała już nowych Sportage`ów, ale jak do tej pory holowaliśmy 6 sztuk z powodu awarii i kilku właścicieli dzwoniło aby zgłosić problem z radiem które resetuje się co kilka minut :) ale fakt, jest ładny ;)
PiTT - Śro 17 Lis, 2010

ja chciałbym się przejechać właśnie tą Kią, ale też takim Hyundaiem ix35
http://hyundai.pl/Samocho...e/ix35/Ogolnie/
wygląda bardzo ładnie