Janusz - Wto 16 Lis, 2010 dostałem od konkretnej osoby, ale na 100% było to wygenerowane automatycznie przez FB... bo ja tego gościa kompletnie nie znam, pewnie to jakiś kontrahent z alledrogo... Czy to juz nie pochodzi pod jakiś przepis?? typu podszywanie sie albo jakoś tak??KonradMK - Wto 16 Lis, 2010
dostałem od konkretnej osoby, ale na 100% było to wygenerowane automatycznie przez FB... bo ja tego gościa kompletnie nie znam, pewnie to jakiś kontrahent z alledrogo... Czy to juz nie pochodzi pod jakiś przepis?? typu podszywanie sie albo jakoś tak??
Hehehe nie ukrywam że mam ubawJanusz - Wto 16 Lis, 2010
Cytat:
Janusz, klepnij nita, zmocz główkę i ochłoń.
ehh rozmarzyłem sie...
ale czekam na odpowiedz M - Wto 16 Lis, 2010 Janku kontrahent z alledrogo ma Ciebie na liście kontaktów w gmailu albo innym - niewazne.
Następnie kontrahent wybiera opcję zaproszenia ludzi z gmaila (np) do pejsdzbuka i tym samym wysyła Ci zapro.Janusz - Wto 16 Lis, 2010
M napisał/a:
Janku kontrahent z alledrogo ma Ciebie na liście kontaktów w gmailu albo innym - niewazne.
Następnie kontrahent wybiera opcję zaproszenia ludzi z gmaila (np) do pejsdzbuka i tym samym wysyła Ci zapro.
nooo dziękuje... tyle, nie wiedziałem np czy jest na fejsie opcja ze automatycznie wszystkich zaprasza, czy trzeba przekopiować adresy itp itd niby skąd mam wiedzieć jak nie mam fejsa... odrazu na początku o tym pisałem ale każdy tylko japa !!!M - Wto 16 Lis, 2010 Tak to jest u nas na forum w prawie każdym temacieMichał - Wto 16 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
M napisał/a:
Janku kontrahent z alledrogo ma Ciebie na liście kontaktów w gmailu albo innym - niewazne.
Następnie kontrahent wybiera opcję zaproszenia ludzi z gmaila (np) do pejsdzbuka i tym samym wysyła Ci zapro.
nooo dziękuje... tyle, nie wiedziałem np czy jest na fejsie opcja ze automatycznie wszystkich zaprasza, czy trzeba przekopiować adresy itp itd niby skąd mam wiedzieć jak nie mam fejsa... odrazu na początku o tym pisałem ale każdy tylko japa !!!
Nie trzeba kopiować.
Zaznacz all i wioPiTT - Wto 16 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
dostałem od konkretnej osoby, ale na 100% było to wygenerowane automatycznie przez FB... bo ja tego gościa kompletnie nie znam, pewnie to jakiś kontrahent z alledrogo... Czy to juz nie pochodzi pod jakiś przepis?? typu podszywanie sie albo jakoś tak??
mnie ostatnio zapraszał jakiś Mark Zuckerberg, ale odrzuciłem, nie znam żydaCHRZANEK - Śro 17 Lis, 2010 Chyba się starzeje
Spodobał mi się SUV - typ samochodu który wg mnie jest bez sensu bo własności trakcyjne jak osobówka, zużycie paliwa jak terenówka, a handling jak polonez.
Żeby to jeszcze był porsche cayenne albo x5....
A mnie się spodobał nowy KIA Sportage.
Dziś jechałem za takim jednym przez całą drogę do pracy i oblukałem z kazdej strony.
No podoba mi się - nie wiem dlaczego...
Ide sie leczyc - jest ze mną niedobrze.Jaco - Śro 17 Lis, 2010 Jednym ratunkiem jest chyba upalenie jakiegoś HotHatcha Gaydek - Śro 17 Lis, 2010 Chwila słabości Profesorze .Bonczek - Śro 17 Lis, 2010 Nie wiem ile Kia sprzedała już nowych Sportage`ów, ale jak do tej pory holowaliśmy 6 sztuk z powodu awarii i kilku właścicieli dzwoniło aby zgłosić problem z radiem które resetuje się co kilka minut ale fakt, jest ładny PiTT - Śro 17 Lis, 2010 ja chciałbym się przejechać właśnie tą Kią, ale też takim Hyundaiem ix35
http://hyundai.pl/Samocho...e/ix35/Ogolnie/
wygląda bardzo ładnie